Autor |
Správa |
|
Havoc |
Zaslal: 21.06.2012, 20:06 |
|
|
Založený: 02 február 2012
1999 Honda Accord |
debila zo seba robis sam, nikto ta neuraza a ty hned zacinas byt agresivny. Tak sa nad sebou zamysli, si myslis ze ma to nejako uraza? Lutujem ta ze nie si schopny vies konverzaciu bez nadavky ci urazania druhych. Ak si to kompenzujes z detstva tak si to rob tam kde ti to toleruju....
Edit:citácia: 8. Zakaz uverejnenia 2 prispevkov v teme v kratkom case po sebe (do 12 hodin). Je tolerovane, ak sa cituju 2 rozne zdroje. Inak je dovolene len editovat posledny prispevok.
Za toto som ja minule dostal zdžubanie tak ty ako moderator by si mal ist prikladom a dodrziavat pravidla. |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 21.06.2012, 20:28 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
ty si fakt neskutocny,hlupost za hlupostou,ani pravidlo na ktore chces poukazat nevies dat spravne...ja uz fakt z neho nevladzem,toto tu asi este nebolo.. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Havoc |
Zaslal: 21.06.2012, 20:35 |
|
|
Založený: 02 február 2012
1999 Honda Accord |
toto pravidlo mi bolo vytknute, preto som ho tu dal. A co kazdeho volas hlupakom? cim si ty vynimocny ze kazdeho volas hlupakom? opravnuje ta nieco k tomu? a ano nezabudni ma zase nazvat hlupakom lebo to je vsetko na co sa zmozes - opakovat dokola to iste.... |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 21.06.2012, 20:50 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Mozno tebe bolo toto pravidlo vytknute za nieco,ale papekovi si mohol vytknut ine,ale aj tak by si nemal pravdu lebo citoval len cast pre upresnenie ak si dobre pamatam.
11. Zakaz nadmerneho pouzivania citacii. Diskutujuci je povinny minimalizovat citovany text, vynechat z citacii obrazky a necitovat cely posledny prispevok.
A kto ma opravnuje ?Ty ma tym opravnujes .
Uz asi fakt stacilo s tebou.
Podme radsej k tym blockom. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 22.06.2012, 0:02 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
Havoc napísal: debila zo seba robis sam, nikto ta neuraza a ty hned zacinas byt agresivny. Tak sa nad sebou zamysli, si myslis ze ma to nejako uraza? Lutujem ta ze nie si schopny vies konverzaciu bez nadavky ci urazania druhych. Ak si to kompenzujes z detstva tak si to rob tam kde ti to toleruju....
Edit: citácia: 8. Zakaz uverejnenia 2 prispevkov v teme v kratkom case po sebe (do 12 hodin). Je tolerovane, ak sa cituju 2 rozne zdroje. Inak je dovolene len editovat posledny prispevok.
Za toto som ja minule dostal zdžubanie tak ty ako moderator by si mal ist prikladom a dodrziavat pravidla.
Prepac, ze som ta nazval debilom ... my bad. Len mi to tak pripadalo z tvojich reakcii, pretoze normalny clovek nenarobi tolko cirkusu pre nic. Mozno by si nam mohol konecne napisat, o co ti vlastne ide, lebo je to stale len debata o nicom. Radsej zbehni na jedno capovane, urobis tak sluzbu sebe aj svetu.
K tomu vytknutemu pravidlu ... coze som to vlastne porusil? Napisal som 1 prispevok - slovom jeden, takze tymto to nebude. Citoval som tvoj prispevok, ktory bol o niekolko vyssie. Takze si naozaj niesom vedomy toho, ze by som porusil nejake pravidlo. Ale je ti odpustene, niekedy to clovek v tom nadseni prehliadne.
Prepinam a koncim. |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
sanoslav |
Zaslal: 26.06.2012, 12:47 |
|
|
Založený: 08 október 2010
1998 Honda Civic |
Smeješ sa ľudom do tváre cez net, interesting
No, ale k téme - bločky zbieram, ale nemôžu byť také, ktoré sú platené s kartou? A máš záujem aj o zahraničné? |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 26.06.2012, 14:12 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
zial len platene v hotovosti,ale sa radsej spytam uctovnicky este. |
|
Návrat hore |
|
Gandzi |
Zaslal: 26.06.2012, 14:57 |
|
|
Založený: 03 apríl 2007
|
spytaj sa, ale kamos dava do uctovnictva aj platene kartou |
|
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 26.06.2012, 20:47 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
ked su platene jeho kartou alebo firemnou kartou, tak nieje problem |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 26.06.2012, 20:50 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Ako pise Papek...platba musi ist z firemneho uctu ak prevodom/kartou. |
|
Návrat hore |
|
honda civic1996 |
Zaslal: 03.08.2012, 12:01 |
|
|
Založený: 25 február 2008
1987 Honda Civic |
ahoj.ja tankujem tak 2krat do mesiaca.neni to moc ale rad pomozem.som v blave.ked ich budem mat viac dam vediet. |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 03.08.2012, 12:54 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Ahoj,super,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
lordken |
Zaslal: 07.08.2012, 10:24 |
|
|
Založený: 03 september 2010
1996 Honda Civic |
M&R napísal: Ako pise Papek...platba musi ist z firemneho uctu ak prevodom/kartou.
dobre vediet, akurat par tyzdnov dozadu som toto riesil s kamosom, on zbiera vsetky blocky ale ja som bol toho nazoru ze ked to je platene kartami tak je to hlupost, predsa danovakom staci min effort si pozret par blockov a vidi tam 20roznych kariet tak asi nebude vsetko koser...
K teme: ja platim vsetko kartou takze ti nepomozem.
PS:Havoc ty si ozaj trapko, vadi ti ze M&R chce daco zadarmo a ty sem chodis na forum a ehm urcite platis nejake clenske a necerpas tu info zadarmo ze?
Asi nevies, ale medzi normalnymi a slusnymi ludmi je pomoc (aj zadarmo) uplne normlana vec. Skoda reci. |
_________________ Civic 1.5VTEC EK3 84kw d15z6 |
|
Návrat hore |
|
|