Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
pito ano myslel som na to jasna vec len neviem ci davat rezervovat cosi alebo proste na nahodu kedze stale neviem ani len orientacny pocet ludi,navyse to chce dobre parkovisko poblizku.Zuzka som rad ze tvoja ucast je viacmenej stopercentna
Bude to tak ze stretneme pri mestskej hale v Presove cas sa upresni cez tyzden...az sa nazbierame vsetci tak bude hromadny presun vo vlaciku niekde kde sa vyberie dobre posedenie atd..podotykam ziadne streetrace,kludna jazda podla predpisov...viac najblizsie dni
Bude to tak ze stretneme pri mestskej hale v Presove cas sa upresni cez tyzden...az sa nazbierame vsetci tak bude hromadny presun vo vlaciku niekde kde sa vyberie dobre posedenie atd..podotykam ziadne streetrace,kludna jazda podla predpisov...viac najblizsie dni
Slubujem cestne pionierske podla predpisovjoki H tune napísal:pito ano myslel som na to jasna vec len neviem ci davat rezervovat cosi alebo proste na nahodu kedze stale neviem ani len orientacny pocet ludi,navyse to chce dobre parkovisko poblizku.Zuzka som rad ze tvoja ucast je viacmenej stopercentna![]()
-
joki H tune
marek zlaty moj teba priviazen o svoj naraznik aby si nemohol zdrhat a salit sa
...zbiera sa to zbiera...zatial mam presov dve auta cize dvaja ludia,bardejov jedno auto dvaja ludia urcite:)SNV tam zatim zuzka a pitkes,michalovce tri auta,mozno kosice dojdu...bola dilema ci sa oplati objednavat nejake miesto na sedenie a nakoniec bude malo asi:))see ya zatim
-
joki H tune
PS:aby som nezabudol...kedze to bude prvykrat co sa take cosi bude diat tuna tak nachystam len jeden pohar o naj auto...ziaden megapoharisko cosi decentne ale myslim ze potesi...tiez mam este par nalepiek na zadne sklo forum.hondaclub.sk takze rozdam kto bude mat zaujem...verim ze v sobotu to nebude len bratrickovanie a skupinky
uvidime ako sa bude mat debata mozme potom cosi do buducna nejaky klub s nejakym nazvom zbuchat alebo nieco...reklamne predmety by potom nebol problem porobit,tricka mikiny siltovky nalepky atd a buducu sezonu abslovovat niekolko zrazov pod jednym nazvom myslim ze nie zly napad 
hmm a kolko ludi z vychodu vam dochadza na stretka pri ikei??a na zapade?inak bez urazky nic v zlom ,a ze klub v klube?a to sa nesmie????morloq napísal:Klub v klube? Myslel som, ze sa ratate medzi clenov Hondaklubu Slovensko.phantom napísal:hm tak to by fakt nebolo zle zalozit nejaky klub tuna na vychode,viac hlav viac rozumu. co tak team kamikaze?...
vobec nie, preco by si mal niekoho urazat? Len mi to prislo zvlastne, ze sa chcete takto separovat. Klub v klube nie je zakazane, ale nerealne, ak si zalozis svoj, co samozrejme mozes, pripadne mozete u vas, tak ste vlastne samostatna jednotkaphantom napísal:hmm a kolko ludi z vychodu vam dochadza na stretka pri ikei??a na zapade?inak bez urazky nic v zlom ,a ze klub v klube?a to sa nesmie????morloq napísal:Klub v klube? Myslel som, ze sa ratate medzi clenov Hondaklubu Slovensko.phantom napísal:hm tak to by fakt nebolo zle zalozit nejaky klub tuna na vychode,viac hlav viac rozumu. co tak team kamikaze?...dufam ze som tymto nikoho neurazil alebo nenás.al .
Samozrejme nevylucujem samostatne aktivity, preto som napisal, ze sa tesim, ze sa to hybe aj na Vychode, pretoze pokial sa bude konat nieco vacsie, celoslovenske, tak uz budete na Vychode nejaka grupa, ktora bude schopna sa dohodnut a prist.
Len tolko...