W: Stoptransit
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
W: Stoptransit
jednoznacne odporucam, pristup 110%, ochota 4x to natlakovat, vysat, naplnit atd dokola, dokonca ma nechal unho na dvihaku si to rozobrat a popozerat, co je zle, az kym to neslo tak ako ma
cena za naplnenie farebnej naplne + skuska tesnosti a pripadne tesnenia k tomu za 50€
cena za naplnenie farebnej naplne + skuska tesnosti a pripadne tesnenia k tomu za 50€

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Odporucam aj ja... ci sa jedna o naplnenie a vydezinfikovanie klimy (ziadne ze doplnime a poslu vas prec.. ale pekne odcerpaju, doplnia klimatizacny olej, a daju novu napln + pelove filtre) alebo.. vymena pneu. vyvazia aj gumu ktora ma vadu od vyroby.. ako sa stalo mne.. ze mi z webu poslali jednu zle odliatu gumu... maju myslim jeden z dvoch najlepsich strojov na prezuvanie na slovensku.. druhy ma Mikona. Ak mate Hondu Civic alebo Accord tak uz ma aj prax v rozoberani a hladani pelovaho filtru.. Moja hodnicka a aj manzelova hondicka mu boli skolenim 
Ja by som dal opat do pozornosti tuto firmu. Opat ochota, az som sa cudoval. Veduci si tam robil este nejake veci v uctovnictve, tak mi povedal, nech sa kludne zastavim v piatok po robote. Natlakoval ,skontroloval, vycistil chladic, pomerali sme teplotu vzduchu (kleslo to az na 0°
) a vysmiaty som odisiel s naplnenou klimou.

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"