Stretká Prievidza a okolie
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Podľa môjho názoru to bola vynikajúca akcia, na naše pomery aj veľmi dobrá účasť a všetci z PD dúfame že nás príde ešte viac nabudúce
Spokojnosť maximálna z mojej strany
Toť zasolím nejaké zábery čo som pofotil takže nech sa páči
http://ulozto.sk/xW8kKab/hc-dlzinsky-slalom-rar
EX: Civic 6g 1,4iS
fajne bolo. Aj ked nevydalo pocasie, tak bolo fajne. Slalom pecka, myslim si, ze odteraz to bude pravidelne
(pokial vezmeme nejake kuzely
)
Nahodim nejake videa na youtube a postnem potom. Je to ale vsetko cez mobil
Nahodim nejake videa na youtube a postnem potom. Je to ale vsetko cez mobil
Civic man
EX 98 eMbééčka3 D15Z8 - Hugo
EX 04 EP2 3D Sport D16V1 - Hugo II.
2009 FK2 8G Sport R18A2 - Hugo III.
EX 98 eMbééčka3 D15Z8 - Hugo
EX 04 EP2 3D Sport D16V1 - Hugo II.
2009 FK2 8G Sport R18A2 - Hugo III.
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
Ďakujem všetkým zúčastnením, napriek tomu že to bolo len lokálne stretko tento zraz vyšiel na 1***, počasie sa vybavilo a preto jediné čo sa spálilo boli pneu a sem tam spojka 
Slalom sa podľa ohlasov páčil čo ma teší, spraví všetko preto aby sa stal súčasťou každého PD zrazu a kvalita sa len zvyšovala
Výborná "rodinná" atmosféra, spoznal sa snáď každý s každým, proste pohodaaaaaa
Vďaka Tomasx17, Shacool, Solon, Matej Nemček za pomoc so slalomom a všetkým ostatným za účasť a príjemnú atmosféru. Prvý PD zraz, pri ktorom som si sadol na stoličku a povedal si že SUPER :* (skoro mi slzička vybehla
).
...ps: dokonca aj policajtom sa to pozdávalo
Slalom sa podľa ohlasov páčil čo ma teší, spraví všetko preto aby sa stal súčasťou každého PD zrazu a kvalita sa len zvyšovala
Vďaka Tomasx17, Shacool, Solon, Matej Nemček za pomoc so slalomom a všetkým ostatným za účasť a príjemnú atmosféru. Prvý PD zraz, pri ktorom som si sadol na stoličku a povedal si že SUPER :* (skoro mi slzička vybehla
Perfo, uz si daval niekde tie vysledky?Performance napísal:Ďakujem všetkým zúčastnením, napriek tomu že to bolo len lokálne stretko tento zraz vyšiel na 1***, počasie sa vybavilo a preto jediné čo sa spálilo boli pneu a sem tam spojka
Vďaka Tomasx17, Shacool, Solon, Matej Nemček za pomoc so slalomom a všetkým ostatným za účasť a príjemnú atmosféru. Prvý PD zraz, pri ktorom som si sadol na stoličku a povedal si že SUPER :* (skoro mi slzička vybehla).
- Performance
- Moderátor
- Garáž (1)
- Performance
- Moderátor
- Garáž (1)