Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
CRX Ruleezz...
Och, co to to tu maame.... tak ked nebude venku j*bat ten sneh a moje auto nebude sluzit ako pluh, tak prineseme aj paar CRX z Bardejova... pocitajte s nami na sto percent, len nech nesnezi....
take veci sa mi paacia.... chcem castejsie....
citas mi myslienky... ja uz mam pripravenu cervenu satku na sprinty.....phantom napísal:hm tak to by fakt nebolo zle zalozit nejaky klub tuna na vychode,viac hlav viac rozumu. co tak team kamikaze?inak hondiciek je aj na vychode dost tak sa cudujem ze sa nehlasia ale to nevadi.osobne si myslim ze to bude super sobota ak vyjde dobre pocasie nie ako vcera.
KAMIKAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Re: CRX Ruleezz...
By sme mohli spolu ist.... ty pojdes prvy a budes odhrnat snehSCULLY napísal:Och, co to to tu maame.... tak ked nebude venku j*bat ten sneh a moje auto nebude sluzit ako pluh, tak prineseme aj paar CRX z Bardejova... pocitajte s nami na sto percent, len nech nesnezi....
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
morlog:samo ze som nemal na mysli vytvarat iny novy hondaklub a separovat sa od ostatnych..to urcite nie...skor mat sami pre seba nejaky nazov,poznat sa pod tym nazvom ale furt by sme seci patrili pod hondaklub slovensko...
2bera:uz budu slusni chalani no ne?
kazdy spomina pocasie..no kedze je rocne obdobie ake je tak myslim ze vybavit slnko a teplo bude problem,vlastne nerealna vec...stretko pada len v pripade brutalneho snezenia,myslim ze za sucha sa da ist...takze predbezne sobota plati ale sledujem predpovede ak nieco bude to vcas tuna..do zrazenia people
2bera:uz budu slusni chalani no ne?
kazdy spomina pocasie..no kedze je rocne obdobie ake je tak myslim ze vybavit slnko a teplo bude problem,vlastne nerealna vec...stretko pada len v pripade brutalneho snezenia,myslim ze za sucha sa da ist...takze predbezne sobota plati ale sledujem predpovede ak nieco bude to vcas tuna..do zrazenia people
ano zuzka ma pravdu ...bol uverejneny zraz na vychode,bola aj chata ,chlast ,gulas,niektory boli aj na hubach a niektory neprisli vobec lebo asi nevedia citat alebo sa im jednoducho nechcelo na taku dialku okrem 2bery(super kamos)..jednoducho bolo super a dufam ze take zrazy budu vdy.ved zraz nie je len o tom kto ako dokaze ist na sprint a drift,ide najma o spoznavani niecoho noveho!!! takze zatial 100% ucast ista. len poprosim podrobne info o stretku,cas a tak... 
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
Re: CRX Ruleezz...
Ako tak pozeram aj ty si bol vo svidniku na shark tuningu.... s tzm pluhom ti dam urcite vediet...