|
Autor |
Správa |
|
PaloMFC |
Zaslal: 13.11.2012, 21:25 |
|
|
Partner HondaClubu 5/2013
Založený: 19 február 2008
|
nepozna ho niekto osobne, daroval som mu kupon, pozičal metro kartu a odvtedy ignoruje tel aj mail.. dajte si pozor, nech Vas neosmekne o niečo dolezite. |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 14.11.2012, 17:05 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Kto kupil od neho olej MTF ?
Priznajte sa ,bol to vobec MTF ?
Ked som mu to zmazal tak som mu pisal ss a chcel od neho vediet odkial ho ma,zistit ci je to naozaj MTF...,lebo videl,ze je tu o ten olej zaujem tak ho hned zacal ponukat a za tak lacno sa da tazsie zohnat.Neodpisal mi vobec,ale pisal tym co maju zaujem o tento olej,ze som mu to zmazal kvoli tomu,ze mi kazi kseft ,tak drzim palce tym co ten olej kupili.
Dalsia vec,ze ho ponukal aj za 13 pri vacsom odbere a inde zase tvrdi,ze ho kupil za 14... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Gandzi |
Zaslal: 14.11.2012, 17:35 |
|
|
Založený: 03 apríl 2007
|
Mne len pisal do SS ze ma olej na predaj ako som reagoval na spolocny nakup MTFka |
|
|
Návrat hore |
|
thomi |
Zaslal: 14.11.2012, 17:44 |
|
|
Založený: 14 august 2010
2000 Honda Civic |
Aj mne, len keď som videl ako mu Majo vymazal inzerát tak som radšej cúvol |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|