Tiež sa prikláňam k tej nedeli.
No ktorá dobrá duša to zorganizuje a vyberie miesto a čas? Prípadne na fb vytvorte event aby to vedelo čo najviac ľudí niekto kto má najviac kontaktov a pozná dobré miesto sa do toho dajte
Super Maťo No podľa posledných neoverených informácii už tie retardéry čo tam dali pred mesiacom niekto poriešil čiže by bolo dobré to využiť ak je to pravda, niekto ak bude mať tade cestu nech omrkne, prípadne sa tam zastavím aj ja ak sa bude dať v sobotu. Ak má niekto presnejšie info tak píšte nech to zbúchame konečne tento rok
No keby tam nebola autoškola tak sa tam dačo aj dá zbúchať, dostal som sa tam z Rosiny, ale autoškola ohradka myslím (podľa všetkého majiteľ časti pozemku) ma zastavila prezrieť aj druhú stranu, takže tade neviem či sa dá prejsť. Tak či sa dohodnúť s autoškolou, alebo ako ďalej neviem. Už niečo vymyslíte hádam alebo na nejakom inom mieste, ale neviem o žiadnom :/
pokial viem tak vstup na letisko je len zjednej strany od Rosiny,bol som tam asi pred dvoma tyzdnami...tie retardere su puriesene ale podla mojho nazoru sa da vyuzit iba polka drahy mozno viac... ale myslim ze to uuuuuplne staci ...a ked som tam bol tak tam niekto nacvicoval pomedzi tycky ale iba som ho obysiel a bolo vybavene
na letisko chalani viac menej zabudnite, retarder vraj uz niekto rozbil ale kym nebude opat znehodnotena tabula "sukromny pozemok" na prijazdovej ceste je to otazka casu kedy tam nabehnu policajti a rozdaju nam toaletny papier ehm pardon blocky...ludia z dediny okamzite volaju policajtov ked tam pocuju auta a modelari s lietadielkami tam vesolo mozu chodit kedze si odkupili nejaku malu trapnu cast letiska, ale su jedny z vysse 100 vlastnikov takze mozu tam legalne byt dalo by sa cosi dohodnut s Ohradkom, ale na sprintovacky slalom a blbnutie taktiez treba zabudnut
EK4 98 pred-face Black Phantom
EJ9 00 po-face red
EJ9 97 pred-face black
EK4 99 po-face black pearl
EK4 98 po-face white EK9 style
uplne origo by podla mna bolo keby sa uskutocnil obycajny zrazik(pokec,foto a nvm co este )... navrhujem aj podla zalozenej temy parkovisko carrefour pred mountfieldom 2,12,2012 o napr. o 14,00 ,datum je celkom fajn a cas skuste navrhnut a pri blbom pocasi sa mozeme presunut do Auparku na -2 podlazie tam byva celkom prazdno...co vy nato???