|
Autor |
Správa |
|
tomas311 |
Zaslal: 21.03.2013, 9:49 |
|
|
Partner HondaClubu 1/2014
Založený: 26 máj 2009
2006 Honda Civic |
Pojdu obidvaja, nakolko natrem aj tatka, ze za celou vecou stoji. |
_________________ MB3 - D15Z8 - Baikal Green Pearl
FK2 - R18A2 - Milano Red
ex.-ED9,EG4,EJ9,EK3,MA8,MB2,MB7,CE9,CG9,CH6,EP2,EU7,EU8,GE4,RD1
http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/ |
|
Návrat hore |
|
maico |
Zaslal: 21.03.2013, 16:20 |
|
|
Založený: 06 júl 2007
|
Ja ked to citam sa mi rozum pozastavuje. na policii si uz mal byt davno.
a nie po takomto case co mu vyvolavas a nervujes sa a stazujes sa tu a nic pre to nerobis aby si to vyriesil. volat mu budes este rok a aj ked auto preda tak ti koruny neda, lebo si neni zrejme jediny komu dlzi. |
|
|
Návrat hore |
|
tomas311 |
Zaslal: 21.03.2013, 18:24 |
|
|
2006 Honda Civic |
Lahko sa to povie, ze nic nerobim. Ale co asi tak vie clovek urobit, aby vytrieskal peniaze z takehoto cloveka? Ta Policia, to je len zneprijemnenie zivota, mozno ho naserem a uberem mu 2-3 hodiny zivota, co bude muset vypovedat a to bude asi vsetko. |
FK2 - R18A2 - Milano Red
|
Návrat hore |
|
tomas311 |
Zaslal: 02.04.2013, 13:40 |
|
|
2006 Honda Civic |
Na radu policajtov som este pred podanim oznamenia zaslal na adresu "kupujuceho" vyzvu na zaplatenie s terminom splatnosti 7.4. Vtedy scorpimu konci pretek na Ostrej Luke, po com by mal mat peniaze na zaplatenie.
Auto sa udajne nachadza v bazari kdesi v Trnave, smer na Trstin. Konkretny nazov bazaru som sa nedozvedel. Tomu jeden moze aj nemusi verit, mozno ho predal ciganom bez prepisu, ktovie ...
Dnes som sa cez SMS dozvedel akurat tolko, ze "Auto sa predava", co si myslim moze trvat donekonecna. |
FK2 - R18A2 - Milano Red
|
Návrat hore |
|
SamuelLiptov |
Zaslal: 03.04.2013, 11:17 |
|
|
Založený: 18 september 2012
|
No takze dnes som mu volal povedal ze bezproblemov mozte si prist po auto cena 2500 tolko som do neho dal ze nemozem viac spustit takze tak no .... |
|
|
Návrat hore |
|
tomas311 |
Zaslal: 03.04.2013, 11:38 |
|
|
2006 Honda Civic |
Isiel som vcera okolo, auto doma nema. A vidite, ze je tvrdohlavy jak baran. Miesto aby sa snazil predat aj za nizsiu cenu, aby pekne celu vec urovnal, tak si zaumieni, ze chce za auto 2500 a hotovo. Tak nech mu stoji niekde v bazari aj 5 rokov, ja ho je..m. Podam nanho oznamenie, znacky nedostane skor jak nezaplati a bodaj ho hajzla na tom niekde chytili s nezapisanym plynom, kolesami, inou farbou, falosnymi znackami a bez poistky. To sa mu asi oplati viac... Proste hold, volakto je magnet na prusery a treba sa od neho drzat dalej. |
FK2 - R18A2 - Milano Red
|
Návrat hore |
|
xtp |
Zaslal: 05.04.2013, 0:12 |
|
|
Založený: 13 apríl 2008
1997 Honda Civic |
velmi zavidim tvojej trpezlivosti, asi by som to riesil kusok inak |
_________________ AHcTT
Fiat Power! |
|
Návrat hore |
|
majys |
Zaslal: 08.04.2013, 0:25 |
|
|
Založený: 06 január 2013
|
ja nechapem ako taky clovek moze este chodit po slobode |
|
tomas311 |
Zaslal: 08.04.2013, 9:05 |
|
|
2006 Honda Civic |
Tak pretek na OL zrejme dopadol stratovo. Scorpi mi nezdviha telefon, neodpisuje... Aj mala sanca, ze nieco zarobi a zaplati tymto zhasla. Na TDC forum som napisal, ze ma mrzi, ze nezarobil, lebo som dufal, ze konecne zaplati. Asi po hodine sa mi uz nepodarilo prihlasit, asi mi zablokoval konto.
Tento tyzden idem na policiu, ak sa podari, tak rovno hned dneska. |
FK2 - R18A2 - Milano Red
|
Návrat hore |
|
sanoslav |
Zaslal: 08.04.2013, 10:44 |
|
|
Založený: 08 október 2010
1998 Honda Civic |
Chodia práve takí po slobode, tento pseudosystém ich dokonale kryje
Veľmi ma mrzí, že doplácajú dobrí ľudia na hentakú čvargu, mne tomas311 pomohll za päť 12, tak ma to štve |
_________________ Civic 6G EJ9, D14A3
|
|
Návrat hore |
|
xtp |
Zaslal: 08.04.2013, 20:41 |
|
|
Založený: 13 apríl 2008
1997 Honda Civic |
napis co nove ked pojdes na policiu |
_________________ AHcTT
Fiat Power! |
|
Návrat hore |
|
Schwartz |
Zaslal: 09.04.2013, 7:42 |
|
|
Založený: 09 apríl 2013
|
Ak dovolite, neda mi nereagovat..precital som si cele vlakno, mnohe z toho su veci skreslene a polopravdy..
Tak ja len zo svojich skusenosti.
Poznam ho roky, a kludne ma za to ukamenujte, nepoznam vela ludi, ktori by dokazali zariadit a vybavit tolko, co dokaze on..vec druha, pan tomas311 rozbehol temu, ktora je aj pre neho sameho kontraproduktivna, pretoze na strane jednej ho opisuje ako neskutocneho darebaka, a ako taha od ludi peniaze, na strane druhej pise, ze organizuje preteky, ktore aj tak nevybavi, a nasledne napise, ze preteky ( asi tie nevybavene ) sa skoncili nie prave najlepsie, mozno aj vdaka jeho informaciam..aj ked si to nemyslim, ulohu tam zohralo hlavne pocasie..nie srdcervuce vylevy. Nakoniec, mozno ho niektori z Vas poznate tiez osobne.
Cize aby som sa k tomu este vyjadril inak, je zaujimave, ze pisete a vyjadrujete sa o niekom, koho nepoznate, najma teda ty, ktory ho nepoznaju, a vyjadrujete sa k veciam, ktorym sa ten doticny nebrani. Napadlo ma, ktovie preco..Ze by sa sem nevedel dostat, lebo mu niekto aktivne vymazal pristup?alebo sa nechce vyjadrovat k veciam, ktore sa nezakladaju na pravde?
K dlhom len tolko, ze je ubohe vytahovat na kohokolvek nieco taketo, pretoze v dnesnej dobe je takych, co dlzia velka vacsina..
K predaju respektive kupe auta sa vyjadrovat nebudem, nebol som pri tom, neviem ako znela dohoda, napriek tomu si myslim, ze vzdy sa dohodnut da. Ak ti niekto za auto zaplati xy korun, a zbytok nie, tak preco sa nedohodnes a nepredavate to auto spolu, ale mu to este sabotujes?a nasledne sa cudujes, ze auto sa nepredalo. je uplne samozrejme, ze vratit bezplatne auto nazad riesenim nie je, a ani ja by som ho nevratil. cize miesto toho, aby si pomohol sam sebe, pises tu temu, ktoru podfarbujes svojimi "zazitkami" z krciem, do ktorych mimochodom ten, koho tu neustale prepieras, ani nechodi.
a myslim, ze do toho, kolko ma kto doma aut, nikoho nic nie je.
Dalej, k tym falosnym znackam. Tiez vozim z vonku auta, a uplne bezne si dam vyrobit duplikat povodnych EC, na ktorych nasledne auto prihlasujem na SK. Je to len o sikovnosti a znalosti legislativy. Navod sem davat nebudem. k nejakym bakelitovim znackam sa tiez nebdem vyjadrovat.je totiz uplne normalne, ze auto bez znaciek je povazovane za vrak, a moze byt odtiahnute, preto mozes byt rad, ze vlastne urcitym sposobom chrani aj tvoje, aj svoje peniaze.
Dalej, je smutne, ze forum ktore sa ma venovat problematike skveleho auta, sa venuje teme, ktora s tym nema nic spolocne..Hod kamenom, kto si bez viny..poznate to? Ako mozete sudit niekoho bez toho, aby ste si vypoculi jeho nazor?
Mimochodom, tie kamery naozaj ma, uz ked sme pri tom..pretoze dovaza auta, ktore mu stoja pred domom, a kedze to nie su jeho auta, ale auta klientov, tak ich proste ma monitorovane. ci aj mikrofon, to neviem. Alebo aj na tom je nieco cudne?
A ano, som jeho znamy, a netajim sa tym, a ani sa nemam preco hanbit. Kedy som potreboval, vtedy mi pomohol, a rovnako ja jemu ked to bolo treba. Nepoznam vela ludi, co vedia o autach tolko, co vie on.
Este ma napada, ak si naozaj bral znacky z auta na jeho pozemku, naozaj mozes mat problem aj Ty sam. Pretoze aj napriek tomu, ze ten pozemok je verejne pristupny, nan vstupit mozes len s vedomim jeho vlastnika..ak to urobis ako si popisal, je to neopravneny vstup. A nemusi sa ti to pacit, co som napisal. A je uplne jedno, ze si to bral z auta, ktore je napisane na teba..pretoze ak dobre citam, cast kupnej ceny, dokonca vacsiu polovicu maz zaplatenu. ak auto nema znacky, je to vlastne auto bez hodnoty, len na nahradne diely, a teda aj cena zan je voci beznej cene na trhu neadekvatna v tomto stave. zobrat znacky bola chyba podla mna.
Cize aby som to zhrnul. Skor by som sa dohodol na spolocnom predaji, ako na veciach, ktore ti aj tak nepomozu a budes mat kopec problemov sam so svojimi skutkami. V tomto state plati aj prezumpcia neviny, aj ked dost pochybne, a stale je tu moznost, ze sa to cele moze otocit proti tebe. inak, je zaujimave, ze taky clovek, akeho opisujes, zdviha telefony bez problemov komukolvek.
Proste je tu popisane vela veci, ktore mi nesedia.
A posledna vec, len aby som doplnil vyjadrenia k nevybavenym pretekom, tak podla informacii mojich, su vsetky tie, co su v kalendari "skapinajuceho tdc", uz vybavene..a tvoje informacie su len ucelove a zavadzajuce. A neuverite vazeni, ale nebyt tohoto cloveka, ktoreho vacsina z vas ani nepozna, alebo len z tejto temy, ktora je samozrejme ucelova a jednostranna, tak ani ti, co maju auta bez zabezpecenia, by si uz nezajazdili vobec nic. az teraz autoslalom mozno, ak sa rozbehne.
mimochodom, preteky, alebo cokolvek, su vec dobrovolna, a nikto nikoho nenuti, aby tam chodil. pretoze to, ze je niekto sikovnejsi a vie sa pohybovat medzi ludmi a zabezpecit veci, moze samozrejme inych vyrazne stvat.
Uplne na zaver.som tu novy, prihlaseny dnes na zaklade nahody, ked mi tato tema vyskocila, a po jej precitani mi nedalo nereagovat. Nemam ani Hondu, predpokladam, ze tento prispevok vam nebude hrat do karat, a ze bude mozno vymazany, ale myslim, ze niektorym oci otvori. A mozno aj nie..
Viac uz na toto reagovat nebudem, respektivne vobec na nic.napisal som len SVOJ nazor. aj ked iny, ako je vecsina ostatnich.
s pozdravom Jozef Schwartz |
|
|
Návrat hore |
|
tomas311 |
Zaslal: 09.04.2013, 9:32 |
|
|
2006 Honda Civic |
Po precitani prispevku mam velmi silny pocit, ze autorom je prave Scorpi. Ak nie, omluvam sa, ale autor ma velmi podobne vyjadrovanie ako on a je velmi dobre informovany na to, ze iba "cital cele vlakno".
Velmi podobne ma odhovara od represivneho riesenia cez policiu. Kaze mi riesit vec spolupracou pri predaji. Pan Schwartz, tomu sa naozaj nebranim. Bohuzial momentalne mi nieje zname kde sa auto nachadza a Scorpi ma predstavu o spolupraci asi taku, ze ON (vraj) bude predavat auto a ked sa podari, tak zaplati. Medzitym sa vsak auto na ktore platim poistku 162 E/rocne pohybuje neviem kde a uziva ho neviem kto. O farbe, plyne atd som uz pisal. Co sa komunikacie tyka, vcera mi bolo slubene, ze sa ozve s riesenim, samozrejme sa neozval.
Co sa TDC tyka, ak si niekto mysli, ze mu skodim, nemusim sa k tomu vyjadrovat. Este minuly rok som Scorpiho priatelsky varoval, aby sa do toho nepustal, ze padne na hubu. Tolko nazor cloveka, co sa v motorsporte hybe cca 7 rokov a vidi, co sa deje.
Co sa riesenia celej veci tyka, ponukol som viacero rieseni: Odpustenie urokov, vratenie auta, mesacne splatky kludne od 100 Eur, na nic nereagoval pozitivne. Vzdy sa dockam iba klamstiev a slubov, ze sa ozve.
Co sa kamier tyka, nemam problem, pokial ma pocit, ze som sa dopustil trestneho cinu, treba podat oznamenie. Ak vysetrovatel uzna, ze slusnym oznamenim, ze pojdem na policiu som porusil zakon, moja smola.
Pan Schwartz, ak budete so Scorpim, dajte mu prosim vediet, ze naozaj idem na policiu. Je to otazkou dni, pri momentalnej zaneprazdnenosti pocitam volny cas naozaj na minuty, tak to mozno nebude dnes, ci zajtra, ale v momente ked budem mat 2-3 hodiny volna, tak idem... Bol som na Policii v PN, kde ma znamy odkazali na miestne oddelenie vo Vrbovom. Poradili mi co a ako.
Ak chce riesit "spolocny predaj", nieje problem. Auto treba odstavit u mna, kde bude pod kontrolou a mozem ho ja ako majitel inzerovat. I ked momentalny stav a cena podla mna spolu nekoresponduju. Minimalne by bolo treba legalizovat plyn a farbu aby sa kazdy potencionalny kupec neotocil hned vo dverach.
edit:
Dosla mi SMS, ze tymto co tu pisem sabotujem moznost predaja a ze ak podam oznamenie ja, spravi to iste. Vraj sem ani inde nemam pisat, lebo to dopadne zle pre oboch! Neuveritelne !!! |
FK2 - R18A2 - Milano Red
|
Návrat hore |
|
HellAngel |
Zaslal: 09.04.2013, 10:57 |
|
|
Založený: 05 január 2010
|
p. schwartz celkom ma pobavil Vas prispevok. Spolupraca pri predaji? tomas to auto predal a chcel za neho svoje peniaze, nic viac, nic menej. klasicky obchod. ja sa len cudujem ze ma nervy na to mu volat a ponukat mu rozne moznosti. Ak scorpi nema peniaze, tak nemal auto brat, alebo ho vratit v "povodnom" stave. Ba co naviac do celeho tohto zatiahol aj vlastneho syna. Moze byt rad ze natrafil na takeho cloveka co mal s nim strpenie a akceptoval mu jeho vyhovorky.
Fer jednanie je uplne ine a nesnazte sa tu ludi presvedcit o opaku. ak mi niekto nezaplati za nieco co som mu predal a sustavne sa vyhovara, tak to isto nieje fer jednanie.
zaujmalo by ma ako by reagoval on keby predal auto a niekto mu slubil ze zaplti neskor a peniaze neuvidi ani po pol roku. Isto by sa snim dohadoval takto dlho.
|
_________________ CR-V 3G |
|
Návrat hore |
|
Ogi11 |
Zaslal: 09.04.2013, 12:49 |
|
|
Založený: 06 november 2012
|
Miro, príspevky si vždy vedel písať.
Nezabudni, že visíš prachy aj mne. |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|