Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  Podvodnik scorpi4 - Miro Biskorovajný

tomas311
Zaslal: 09.04.2013, 13:39 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
Sranda, ze okrem pana Schwartza (co je teraz uz isto scorpi) som na neho nepocul pekneho slova. S vynimkou usporiadania preteku teda. Som rad, ze sa aj Ogi11 ozval a verte, ze takych ludi je viac. Ozaj sem nebudem pisat mena ani konkretne pripady, kym si to doticni nebudu priamo zelat, ale naozaj som sa bavil s niekolkymi ludmi a vsetky referencie su zle. A su to ludia, ktorym verim. Ved len u nas v robote je zo Chtelnice X ludi a ked som sa pytal, co je za cloveka, tak sa chytali za hlavu, ze co som sa nepytal skor, kym som uzavrel "obchod".
Mojim cielom nieje tu klamat o Scorpim a vytvarat umelo obraz na fore, ze je on ten zly a ja dobry. Iba sem pisem fakty, ako prebieha jednanie s tymto clovekom a aky ma charakter. Ak som v akomkolvek prispevku klamal, p. Schwartz ma moze opravit. Alebo moze zaplatit dlznu sumu a uz sem do temy nic nenapisem. Jednoduche nie?
Mimochodom si myslim, ze Miro chce riesit vec predajom preto, lebo si uvedomuje, ze keby auto vyplati teraz, ja ho odhlasim na neho a on ho bude musiet prihlasit. Cize 66 E prihlasenie, 100 E KO, 5E prepis farby, 160 E poistka, XXX Eur legalizacia plynu, co su dalsie naklady, ktore chce obist a hodit na kupca.

http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
666potky
Zaslal: 09.04.2013, 16:11 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
pana nekonecny pribeh, za chvilku tu prileti i zazracny pes Falco

a vyjadrenia p.Schwartza, heh ved je to ocividne kto to pisal, nikoho kto racionalne premysla nemozu napadnut taketo stupidne vyjadrenia a odvolavat sa na jasne fakty v neprospech skutocneho majitela vozidla

v tom mal byt jasny postup, oficialne zverejnena pisomna vyzva poslielana do vlastnych ruk, s tym ze potvrdenie o prebrati zasielky mas jasne stanovene a s tym na policiu a nech sa s tym natahuju uz prislusne organy

prajem vela zdaru

Zaslal: 09.04.2013, 16:24 Odpovedať s citátom
Založený: 07 september 2010 Príspevky: 317 Bydlisko: Prievidza 2009 Honda Civic
vela zdaru tomas, zelal by som si mat tolko trpezlivosti co ty. Ja by som mu dal ruky nohy dolamat.

2009 FK2 8G Sport R18A2 - Hugo III.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
sanoslav
Zaslal: 09.04.2013, 16:27 Odpovedať s citátom
Založený: 08 október 2010 Príspevky: 107 Bydlisko: Berlin 1998 Honda Civic
Schwarz - daj si facku, ak si zastávaš hentakú pliagu! Kto to kedy videl nezaplatiť za auto a vyhýbať sa ďalším transakciám?! čo chceš ďalej riešiť? úplne náhodne si našiel tému Laughing

tým, že by ten šmejd (asi teda náš Schwartz) podal oznámenie, tak by si iba nas**l do hniezda. urýchlil by to

Zaslal: 10.04.2013, 22:44 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Schwartz napísal:
Ak dovolite, neda mi nereagovat..precital som si cele vlakno, mnohe z toho su veci skreslene a polopravdy..

Tak ja len zo svojich skusenosti.

Poznam ho roky .................

To su mi veci,teraz som si to az vsimol,tvoja drzost nepozna hranice.

Scorpi,si neskutocny hajzlik a k**va ,mas neskutocne stastie,ze mi dlzis malo penazi a hlavne chcem uz klud za tie roky.Takychto ludi z duse nenavidim a byt mladsi /hlupejsi ako kedysi za mojej mladsej bratislavskej ery by si uz niekde lezal...za tu drzost.

Ziaden pristup nemas vymazany a mozes sa tu hocikedy prihlasit,naschval som to nespravil .
Na tvojom mieste by som sa pozeral za kazdy roh pre istotu,lebo pride ten cas,pridu este hlupejsi ako ty ktorych naseres.

Zaslal: 11.04.2013, 14:04 Odpovedať s citátom
Založený: 24 január 2011 Príspevky: 26 Bydlisko: Slovakia 2007 Honda Civic
mas 2 moznosti:

1. kedze nedoslo k uhradeniu plnej kupnej ceny uvedenej v kupno-predajnej zmluve (predpokladam, zalezi ako mas postavenu kupnopredajnu zmluvu) a na zaklade toho nedoslo k odhlaseniu motoroveho vozidla na danu osobu, zmysel/predmet kupno-predajnej zmluvy nebol naplneny, cize tato zmluva je pravdepodobne (takmer urcite, opat zalezi ako ju mas postavenu a ako mas osetrene prevzatie veci a nasledne zaplatenie, resp naopak) neplatna. z toho vyplyva ze dany clovek pouziva vec, ktora je stale v tvojom osobnom vlastnictve (uz asi zacinas tusit o co pojde Wink. do toho spadaju aj kadeake upravy (farba, prerabka na plyn, ..), ktore boli vyknane nasledne po podpise, no nenaplneni kupno-predajnej zmluvy. to znamena ze z jeho strany dochadza k poskodzovaniu cudzej veci! kedze obchod dohadoval stary, no zmluva je pisana na mladeho (predpokladam), su do toho zatiahnuty obaja. tu je este otazka, kto podpisoval zmluvu, ak je zmluva na mladeho a podpisoval to stary, hadaj co? Very Happy
takze, ak chces byt slusny a mierumilovny, tak mu napis akusi poslednu vyzvu na zmier, kde v od neho ziadas o navratenie danej veci na zaklade nenaplnenia podstaty kupno-predajnej zmluvy. tam uvedies ze ziadas jej navratenie v jej povodnom stave a das mu primeranu lehotu na navratenie tejto veci do povodneho stavu a jej predanie do tvojich ruk, dajme tomu 30dni. to je samozrejme za predpokladu ze mu vratis uz zaplatenu sumu, ALE znizenu o sumu neopravenych veci, A sumu znehodnotenia/amortizacie veci sposobenu jej pouzivanim. to znamena, ze ak da auto do povodneho stavua (samozrejme na jeho naklady) a donesie ti auto, tak mu nezaplatis plnu sumu uz zaplatenej sumy, ale zizis tuto sumu o amortizaciu (tu ale treba znalecky posudok). vysledok: budes mat spat svoje auto a zaplatis mu spat menej nez uz on tebe zaplatil. samozrejme, predpoklad je ze to auto neda do povodneho stavu. v tom pripade odratas znehodnotenie auta upravami a amortizaciu a dost mozne ze este bude musiet on tebe doplacat (akokeby prenajom tvojho auta)..
ak to do stanoveneho terminu nespravi (neda auto do povodneho stavu a neodovzda ti ho), nic viac neries, chod na policiu a podaj trestne oznamenie na podozrenie z podvodu a poskodzovania cudzej veci na stareho AJ mladeho. idu v tom spolu, budu mat spoluvinu. pojdes na 1-3 vysluchy a bude vymalovane. on dostane trest a sudny rozkaz bud na uhradu alebo na navratenie veci a termin dokedy tam musi ucinit. ak tak nespravi, das to exekutorovi a on uz poriesi vsetko potrebne k tvojej spokojnosti Wink

2. neposielaj nic, chod rovno na policiu a podaj trestne oznamenie vid vyssie. ak je pravda ze uz ma nieco na rovasi, tak to nebude len podmienka, pravdepodobne klapnu vrata, mozno aj mlady dostane nejaky bonus.. nasleduje opat aj platobny rozkaz, resp navratenie veci a nasledne exekutor.

to ze na teba skusa triky neries. znacky ako take su vlastnictvom statu a ty ich mas len v akomsi "prenajme". ich pozmenovanie a falsovanie je rovnake ako falsovanie uradnej listiny, cize kecy o tom ze moze behat na falosnych znackach su len kecy, navyse chlap ma tym padom na krku pravdepodobne dalsi trestny cin, to mozes prilozit na policii v pripade 1 a 2 nech je viac srandy. ty si naopak urobil dobre ze si ich zlozil z auta, nehcel si napomahat trestnemu cinu. v tom pripade by mal aj tvoj vstup na udajne sukromny pozemok byt ok, konal si v zmysle ochrany zakona, resp aby nedochadzalo k opakovanemu orusovaniu zakona. a ak uz sa bavime o vstupe na jeho pozemok, ako to ze tvoje auto bolo na jeho pozemku? tu by sa uz dalo uvazovat o trestnom cine kradeze.. pokial ide o audiovizualny zaznam toho, ze si sa mu "vyhrazal", to tiez neries. ak si sa mu aj vyhrazal, nic si mu nasledne nespravil, takze to ostava v rovine vyhrazania, a prihliadnuc na fakt ze si sa chcel len domoct riesenia situacie, resp navratenia veci, ktora je stale v tvojom osobnom vlastnictve, je logicke ze si bol psychicky vycerpany a doslo ku skratu Wink pamataj, ty si sa aktivne pokusal riesit vzniknutu situaciu a dana osoba aktivne podnikala kroky, aby dany stav (samozrejme v jej prospech) ostal zachovany, cize aktivne sa branil napraveniu skody, a pravdepodobne aj mlady, kedze vedel o co ide a nekonal.. kazdy sud bude na to prihliadat a ty vyviaznes max s napomenutim alebo easy pokutou, ak vobec, lebo je vysoko pravdepodobne ze to fizly alebo sudca zmatu zo stola..

samozrejme mas aj dalsie moznosti ako danu situaciu "vyriesit" k tvojej spokojnosti, tie su uz ale na tebe..

kadopadne, skus mu este zavolat ze ak do 7 dni nedonesie peniaze (resp nebudes ich mat na ucte), ides na policiu. ak nedonesie, CHOD na policiu! uz neries co ti povie a nebav sa s nim. opat by ti asi len sluboval a nesplnil.

spravil si zopar chyb pri predaji, tak nenarob este viac a chod na policiu! uvedom si, ze kym takemu cloveku neklepnu po prstoch moze odrbat kopec dalsich ludi!!
HellAngel
Zaslal: 11.04.2013, 14:30 Odpovedať s citátom
Založený: 05 január 2010 Príspevky: 489 Bydlisko: Turčianske Teplice
k tej kamere a nahratiu zvuku. staci povedat ze hlas na zazname nie je tvoj. Pochybujem ze aj zaznam kamery je v takej kvalite ze sa da 100% usidit ze si to ty. Kamerovy a audio zaznam je velmi lahko napadnutelny a tazko sa dokazuje. Vahu by tomu prikladali ak by si ho tam udrel alebo nieco podobne, inac nie.

Zaslal: 11.04.2013, 18:17 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
dik za pomoc a podporu. Zajtra spisem poslednu pisomnu vyzvu, potom posuniem vec policii.
Co sa tyka tej "kradeze znaciek", uznajte sami, tu je foto, kde auto stalo http://tomas311.rajce.idnes.cz/Nezaradene/#2012-10-0315.37.12.jpg ci sa jedna o nejake vniknutie na sukromny pozemok. Je to na ulici, neoplotene, neoznacene, takze oznamenie nejakeho nedovoleneho vniknutia touto fotkou strati na podstate. Pri dverach som jeho zene nepovedal nic ine, len ze pojdem na policiu a ani som nezdvihol hlas, bol som sam, neozbrojeny ...

http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
amp
Zaslal: 11.04.2013, 19:29 Odpovedať s citátom
Založený: 19 júl 2011 Príspevky: 1171 Bydlisko: Prievidza 2001 Honda Civic
Fú adrians, myslím že takúto radu potreboval presne Wink Takisto držím palce lebo tiež som sa vyskytol v podobne nepríjemnej situácii aj keď v nej nešlo o auto. Nech dostane každý, čo si zaslúži.

P.S.: Kde je pán Schwartz? Nájde túto tému znova náhodou? Wink

Zaslal: 11.04.2013, 19:41 Odpovedať s citátom
Založený: 13 február 2013 Príspevky: 54 Bydlisko: Košice - Šaca 1998 Honda Civic
Ako drzim palce, uz dlhsie to sledujem a fakt je mi z toho na grc.
Normalne podnet hodny zavolania do telky Smile.
Dufam, že to skoro vybavíš a všetko dopadne dobre.

A fakt to rieš hneď cez organy .... čím dlhšie to odkladaš tym viac neplechy vie narobit. Ak je problem rieš ho hneď lebo pridu dalšie a dalšie.

Držim palce
HellAngel
Zaslal: 12.04.2013, 7:01 Odpovedať s citátom
Založený: 05 január 2010 Príspevky: 489 Bydlisko: Turčianske Teplice
auto je uz aj na bazosi:
http://auto.bazos.sk/inzerat/24500776/Honda-Accord-LPG.php

celkom ma prekvapilo ze to auto ma plyn uz 1.5 roka Laughing

Zaslal: 12.04.2013, 7:44 Odpovedať s citátom
Založený: 08 apríl 2011 Príspevky: 293 Bydlisko: Prešov 2001 Honda Accord
https://autobazar.autovia.sk/honda-accord-2-0i-108-kw-mt-5-st--1256284

pocet majitelov : 1 Very Happy

Zaslal: 15.04.2013, 12:13 Odpovedať s citátom
Založený: 24 január 2011 Príspevky: 26 Bydlisko: Slovakia 2007 Honda Civic
heh, ako tak pozeram, tak pan "Schwartz" mi asi zmazal konto na www.tatrydonaucup.sk, bol som tam registrovany a zrazu sa nemozem prihlasit a ani medzi jazdcami uz niesom, user s mojim menom alebo emailom neexistuje.. Very Happy pekne, pekne, len tak dalej pan "Schwartz"..
M&R
Zaslal: 15.04.2013, 15:21 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Aj mne/nam ho zmazal a nova registracia nepresla...ist tam mozu iba ti co im nic nedlzi Wink

Zaslal: 16.04.2013, 10:12 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
aby nevznikol nejaky chaos, sa mi zda, ze na stranke m3m pisali, ze podarilo sa im vymazat nahodou prvych 30 registrovanych, nech sa opat prihlasia...ja teraz na to nemam cas to hladat

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 5 z 14
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: