Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  Podvodnik scorpi4 - Miro Biskorovajný

Havoc
Zaslal: 29.04.2013, 14:25 Odpovedať s citátom
Založený: 02 február 2012 Príspevky: 596 Bydlisko: Košice, Slovensko 1999 Honda Accord
im je to jedno, ty si ich najmes aby dostali z neho to co ty nedokazes normalnou cestou. akonahle z neho dostanu to co ty ziadas, zaplatis im a hotovo. Teda aspon tak viem ze to funguje....
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 29.04.2013, 15:20 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Kvoli 1000 euram ziadna FF spolocnost do toho nepojde oficialne,uz vobec nie kvoli tej zmluve,keby bolo sudne rozhodnutie tak mozno,ale nie kvoli 1000 (par)euram nikto nebude riskovat..Kedysi som sa s tym zaobrel,mal som firmu na vymahanie pohladavok par rokov.

Ist za nim niekam kde ma peniaze a zobrat mu ich je dalsia blbost,lebo ta obvini za lupez ...

Na sud to mozes dat,ale musis zaplatit sudnu zabezpeku vo vyske tusim 6-10 % z dlznej sumy a aj tak mu nebude co zobrat a neuvidis to.

O dalsich rieseniach tu nebudem pisat...asi ti nevratia peniaze,ale aspon potesia.

Zaslal: 29.04.2013, 15:30 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 19 február 2008 Príspevky: 1746 Bydlisko: Bratislava
sudny poplatok 6 % min. 60 eur takze to akurat splnas aj minim kvotu.. asi si uz sam dosiel k tomu kam to smeruje...
spoločne to skusit predat....
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
HellAngel
Zaslal: 29.04.2013, 19:24 Odpovedať s citátom
Založený: 05 január 2010 Príspevky: 489 Bydlisko: Turčianske Teplice
vidis aka je ralna diskusia, spolocny predaj asi nehrozi. a ak ho takto obhanaju ratam ze ho ani dlho neuvidi ani sa mu nedovola. Kazdy vieme co by si zasluzil, ale nejdem tu pisat, aby clenov z fora neobvinili z nahovarania.
Jedine co ma serka na celej tejto veci je, ze ten clovek vystupoval na Honda fore a dotycny ho zobral ako clena a veril mu.

Zaslal: 29.04.2013, 19:50 Odpovedať s citátom
Založený: 29 jún 2011 Príspevky: 607 Bydlisko: BA - okolie 1997 Honda Prelude
Keby mu to auto zhorelo, zbavis sa aspon platenia poistky, stk a ek Smile Alebo sa pred neho, ked s autom niekam pojde pichnut s nejakym zigulakom a prudko zabrzdit.. Neviem ako by to riesil s falosnymi znackami, bez TP a poistky.. Mozno som povedal blbost, ale niekto sa k tomu snad vyjadri Smile
tomas311
Zaslal: 30.04.2013, 5:42 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
No, podla vyjadreni p Schwartza a SMS, co som uz davnejsie dostal, scorpi povazuje auto za vrak na ND, kedze som z neho zobral znacky. Mam obavu, ci s nim aj tak nenalozi, cize ho zacne rozoberat ...
Poistky sa da zbavit tak, ze auto odhlasim z evidencie, na co ale treba TP, znacky a STK/EK. Tu je cesta najschodnejsia. Mozem si pripisat minus cca 1500 E vseho-vsudy, ale budem mat (na cas) pokoj. Tym ale zas len pomozem aj jemu, lebo moze auto rozpredat. Navyse auto mozem odhlasit len na urcity cas, kde myslim cim dlhsie, tym drahsie a po par rokoch to na mna zas vyskoci zo skrine Laughing Pripravuje sa zakon, kde bude mozne odhlasit auto na cestne prehlasenie, ze neexistuje, so zaplatenim recyklacneho poplatku (pri r.v.1999 asi 100 E), tu by bol ale asi kur.. problem, keby to spravim a auto sa za rok niekde objavi.
Co sa predaja tyka, uznajte sami, jeden inzerat na bazosi s cislom na cloveka, co bud nezdviha, alebo je niekde mimo, pricom auto je nevedno kde, asi predaju nepomoze. Navyse ak ma dotycny kopec starosti s tym zostat na slobode a popri tom zohnat dalsich dovercivych ludi ktorych oje.. moze sa asi vysr.t na cele auto, ktore mu dobre posluzilo. A naco to dalej riesit, ked poistku ma kto platit. Navyse clovek s tak neskutocnym EGOm, co vypisuje kade-tade po internete pod svojim, ci cudzimi nickmi, jak je sikovny, jak sa vyzna v autach a co vsetko vie vybavit, predsa nedolezie za mnou s omluvou a peniazmi v ruke. Verim, ze aj keby ich mal, tak nezaplati, len kvoli tomu ze som sa mu postavil na odpor, zobral si znacky a vypisujem o nom akoze "polopravdy" Laughing
Taka uvaha: Ked teraz rozmyslam, aku najvacsiu chybu som spravil, tak to nebol predaj na splatky, ale to, ze som mu veril a dal som mu obidvoje kluce. Keby niesom blbec, tak si nahradne necham a mohol tu dnes vypisovat on, ze mi dal 1500 Eur a auto nema Very Happy Very Happy Very Happy . A mohol by on mna tahat po sudoch, policii, vyvolavat mi a nepomohol by si, kym by nedoplatil.

http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
kiruj
Zaslal: 30.04.2013, 6:23 Odpovedať s citátom
Založený: 07 september 2010 Príspevky: 317 Bydlisko: Prievidza 2009 Honda Civic
Spravime HC zbierku, posleme ti kazdy po 10€ a ty sa na to vyseres a odhlasis to na neho. Peniaze niesu vsetko, ale nervy mas len jedny

2009 FK2 8G Sport R18A2 - Hugo III.
HellAngel
Zaslal: 30.04.2013, 6:37 Odpovedať s citátom
royobratim na diely by sle spravil chybu. TO je uz poskodzovanie veci a mohla by to riesit policia ako si pisal v prispevku predtym.
takze by sa veci asi pohli rychlejsie, alebo sudnou cestou to budes mat na dlho, zaplatis kopu prachov a das to toho este aj vela casu.
a neda sa nahlasit kradez auta? proste ze sa ti zatajuje, v urcenej dobe nezaplatil pozadovanu sumu, a ty si chcel po nom vratit auto, ale ho nravratil?
a mas podozrenie ze jazdi na falosnych SPZ pretoze original mas ty doma.
skusit mu nejako podkurit hned teraz Rolling Eyes

Zaslal: 30.04.2013, 9:57 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
No, aj tieto moznosti sme presli. Kradez nahlasit nemozem, lebo by vytiahol zmluvu, tym padom by som ho krivo obvinil a mam pruser. Na falosnych znackach by ho museli chytit, kym to ma doma, alebo niekde v garazi, nic sa nedeje. Ale Policajti vedia o ake auto ide (kedze adresu kde stavalo casto navstevuju) a vedia, ze znacky ma falosne, tak ked ho zbadaju, pojdu po nom. Aspon tolko som vedel vec skomplikovat, ze sa tu nebude mozt vyvazat, lebo si ho hned zastavia a skasiruju za znacky, farbu, kola a plyn.

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
maldini
Zaslal: 30.04.2013, 10:19 Odpovedať s citátom
Založený: 11 september 2011 Príspevky: 89 Bydlisko: SR
a zahrat sa na potencionalneho kupca, prist a auto si vziat, neprichadza do uvahy? Shocked
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
HellAngel
Zaslal: 30.04.2013, 10:55 Odpovedať s citátom
ja som mu pisal 2x a ani neodpovedal, on to auto predat nechce.
no kradez v tom zmysle ze ti nevyplatil peniaze a pozadoval si auto vratit spet. nakolko ti ho nevratil ani nedoal peniaze by som nahlasil kradez veci. To auto je stale tvoje.
alebo ho na neho odhlas a mozes sa na to vykaslat. On ho bude musiet prist prihlasit a myslim ze to bude pre neho aj problem ak ho vsade ocakavaju. Len by som si nehal nejake papiero o tom ze auto je odhlasene, alebo jeden nikdy nevie.

Zaslal: 30.04.2013, 14:51 Odpovedať s citátom
Založený: 03 jún 2009 Príspevky: 519 Bydlisko: Lucenec
tomas311 Mne to uz pride akoby si ani nemal zaujem to auto alebo peniaze ziskat, dlhe tyzdne tu fnukas a urobil si preto velke h...no... Popytanie sa kamaratov v krcme, ze co je to za cloveka za riesenie nepovazujem, Ked spocitam, kolko casu si stravil vypisovanim prispevkov sem, tak si uz mohol mat vsetko x krat na policii obehane, takze ani vyhovorky na nedostatok casu ma neoslovili.

Takto ako ty sa sprava cele slovensko k zlodejom v nasej vlade... Iba fnukaju... Preto sa to za desatrocia nikam nepohlo...

Sorry za uprimnost, ale teba za chlapa s dvoma gulami nepovazujem.... Twisted Evil

Zaslal: 02.05.2013, 6:20 Odpovedať s citátom
Chumo, co si necital prispevky? Ved tu riesime, ako dalej, ked Policia nema pravomoc mi nijako pomoct. Ved som tam bol, dokonca 2x.
Ak to chces objektivne hodnotit, skus si nastudovat celu tamu a potom porad, budem naozaj rad. Nepisem sem aby ste ma lutovali, ale aby ste si dali pozor na podobne chyby a ludi.
A tie gule mam akoze jak ukazat? Mam mu ist akoze vykopnut dvere, dobit ho do krvi a potom si ist na par rokov oddychnut?

Chumo
Zaslal: 02.05.2013, 8:47 Odpovedať s citátom
Založený: 03 jún 2009 Príspevky: 519 Bydlisko: Lucenec
Praveze cital,

nie som sam, co ta tu posiela nieco preto urobit...

A vsetko na tuto temu, co mas robit je tu napisane...

Zaslal: 02.05.2013, 9:21 Odpovedať s citátom
ja tomasa na jednej strane chapem. Ma rodinu, amaka od rana do vecera a casu je malo. a ten ktory ma musi travit behackami po policajtoch, ktore nevedie nikam.
Idealne je najat pravnika nech vsetko obehava a o pripad sa stara, lenze to su nemale financne naklady a my sa tu bavime o sume 1000e, ktore aj ked mu sud da za pravdu, nemusi od dotycneho dostat.
Otocit sa ale k tomu chrbtom znamena co co zas pise chumo, akceptovat tento poondaty system a tolerovat ludi co okradaju obycajnych ludi.
Najednoduchsie by bolo napochodovat k nemu a vybavit si to snim, zas si ale clovek akurat tak narobi kopec problemov. Hlupa doba, kedy trpi clovek co sa snazi a podvodnikom sa dari.

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 14
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: