Schelby grill na parkovisku dnes o 14.00 Podmienky: vodicak a auto hociakej znacky(prednost samozrejme davame Honde akehokolvek modelu) .. hlavne pojazdne
Accord 7g CL7 N22A1
Civic coupe 1997 D15Z6 ex
Civic hatch. 1998 D15Z6 ex
Havoc napísal:pre pariky hej? no tam kde je zahmlene sklo sa šuká a tam kde nie je fajcia travu
8. Zakaz uverejnenia 2 prispevkov v teme v kratkom case po sebe (do 12 hodin). Je tolerovane, ak sa cituju 2 rozne zdroje. Inak je dovolene len editovat posledny prispevok.
no ja som zacal makat teraz takze casu mam strasne malo a snazim sa tahat co najviac(vratane vikendov) a jedine dni co som doma su tie uprsane taze cakam kym sa to da do normalu resp. najdem nejaku novu pracu tak dufam ze coskoro budem mat cas. Ale letisko plne funkcne a pristupne.
mohli by sme sa aspon raz tyzdenne postretavat, niekde pokecat a hlavne jeden druhemu poradit ohladom nasim milacikou, Takze mohli by sme si urcit jeden den, nie viazany ze teraz musite hodit vsetko za hlavu a prist ale tak bolo by dobre keby sa nas aspon na prvom nasom KE zraze stretlo co najviac, lebo ma uz nebavi nahanat tipkou z hondam po meste a sa ich vypitovat ci sa nemaju zaujem stretavat , a kazdy si to zobere potom inak