Niečo na úvod
Rad bysom na jar niečo zorganizoval po úspechoch predchozích Honda Mini Road Tripov.
Čiže mi to nedalo a opäť niečo organizujem a dúfam, že aj teraz prosím pomôžete a vymyslíme pekný program ... čiže Vás prosím o pomoc.
Plán akcie
Košice - Gelnica - Kúpele Štós - Smolník - Gelnica - Fričovce: Kaštiel Péchy - Zemplínská Šírava
Dátum: upresním, asi 6. 7. 2013
Začiatok: okolo 13h
Trvanie: pár hodín ...
Okruh: cca 225 km
ODKAZ NA MAPU - 225km

Moja predstava je taká: že bysme sa stretli nazačiatku/počas cesty. Pokail sa pripojite neskor, nevadi. Nemusíte vobec ist s nami celú cestu.
Začiatok bude asi okolo 10-11h v Košiciach, parkovisku na Študenstkej u Shelby Grillu.
... cez Medzev, Štós Kupele bysme si užili vela zákrut, stúpaní, klesaní a určitě aj velmi peknej prírody na pomezí Slovenského raja a Volovských vrchov a pokial nám to cesty dovolia, krútili bysme volantom serpentýnami až do Gelnice - - královského mesta s baníckou históriou . Dajel bysme pokračovali cez Jaklovce do obce Fričovce, kde by bola zastávka - kaštiel Fričovce. Našou poslednou zastávkou by bol v nedalekých Hermanovciach - Kaštiel a lovecký dom Péchy , tu bysme dali kávičku či posedenie. Pak už finále na Zemplínskú Šíravu - Šírave - na našom už klasickom mieste - kto zoberie grill?
Prezenčka:
M@jk a Lenča a duo TaT - C5G ESi
CTR01 a Lenča - ???
lukaskoxxl a kamoš? - Integra Type R
Mirec22?
ORB?
Marceloo?
Nakoniec uvádzam, aby sa počas cesty nedodržiavali pravidlá cestnej premávky takým spôsobom, že by ohrozila nielen nás, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. Hlavne: bezpečná vzdialenosť medzi autami. Pokiaľ pôjdeme jeden za druhým, prosím aspoň tých 50metrov dodržujte … samozrejme v obci o trochu menej, aby sme sa nerozdelili. Mimo obce nie je problém niekoho pustiť ,alebo predbehnúť. A hlavne nerobiť hanbu a predvádzať sa. Naopak robiť česť a ukázať, že i my mladý Honďáci vieme jazdiť pekne a spôsobilo.
Dúfam, že sa Vám nápad aspoň trochu páči a aj Vás zaujal a zúčastníte sa..

Návrhy mi píšte, prosím pekne sem, alebo na kontakty dole:
TEL CZ: +420 777 105 233
TEL SK: +421 918 222 017
e-mail: michal.duda@quick.cz
Výletu HONDAr
M@jk