HONDAclub RELAX meeting - Adamov 2013 / 10.-11.08
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Majo,
to je naprosto v pohode. Nesuri to ... ale chcem totiž nalepky dat do vnutra, deti sa uz odnaucili to likvidovat, tak je to v pohode.
Vonku som ich oteskovat v teplotach aj CZ aj SK od -25´C do xy´C a držia.
Tak sa uvidíme ak to vyjde. dáme pohárik piva, vínka.
Dakujem.
M.
to je naprosto v pohode. Nesuri to ... ale chcem totiž nalepky dat do vnutra, deti sa uz odnaucili to likvidovat, tak je to v pohode.
Vonku som ich oteskovat v teplotach aj CZ aj SK od -25´C do xy´C a držia.
Tak sa uvidíme ak to vyjde. dáme pohárik piva, vínka.
Dakujem.
M.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
Pribudla ďalšia súťaž "BEST OF Relax meet 2013" Každý šofér ktorý príde na zraz v Honde samozrejme dostane spolu z pravidlami a zrazolepkou aj ďalšiu mini nálepku v tvare kruh ktorú v priebehu dna nalepí na čelne alebo bočne okno tej HONDY o ktorej si mysli že je úplne najkrajšia z celej akcie. Ta Honda ktorá bude mat najviac "bodov" získa pohár "BEST OF" 
ok takze neumyvam 
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
Ola,
parádna, výborna a proste super akcia.
Total sme sa zRELAXovali vo všetkom.
VELKE DIKY PATRI Petovi (FullPull) a rodine a Tomasovi (Scotty33) za pripravu, djs za hudbu, mestu Gbley-Adamov, že má také super jazero a ostantým za super náladu.
Až na asi 2 dementy 1 SK a 1 CZ, ktorý si tam dokazovali turovanim do omedzovaca nejen v noci asi velikost penisu, i v Nedelu pri obede, tak to nemalo chybičku.
Nabuduci rok ak to vyjde asi beriem rodinku, takže majitela malých penisov (ty turujuci donekonečna), trochu klidu a berte ohlad na ostatne, srali ste tam dost ludi.
M.
parádna, výborna a proste super akcia.
Total sme sa zRELAXovali vo všetkom.
VELKE DIKY PATRI Petovi (FullPull) a rodine a Tomasovi (Scotty33) za pripravu, djs za hudbu, mestu Gbley-Adamov, že má také super jazero a ostantým za super náladu.
Až na asi 2 dementy 1 SK a 1 CZ, ktorý si tam dokazovali turovanim do omedzovaca nejen v noci asi velikost penisu, i v Nedelu pri obede, tak to nemalo chybičku.
Nabuduci rok ak to vyjde asi beriem rodinku, takže majitela malých penisov (ty turujuci donekonečna), trochu klidu a berte ohlad na ostatne, srali ste tam dost ludi.
M.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen