Ja nepotrebujem lutost druhych, skus pouzit nieco ine na mna ako plakanie a podobne blbosti

po vytvoreni showroomu si ludia urobili nazor sami, pretoze kazdy si myslel ake je to uzasne auto na tvoju smolu som len ukazal realitu.
Auto zrazu nebolo na dennodenne jazdenie ?

takze ja som mu vlastne za 2tis km beznou jazdou viac uskodil ako ked ty si mu nakladal na pretekoch hej ?

no to su mi veci ...
A mile rad ti pripomeniem tvoj inzerat :
specialne vypichnem vetu " len sadnut a vozit sa

"
A co povazujem za TOP stav ? pozri fotky ako auto vyzera teraz ako je spravene na poriadok. Vobec nejde o to ci je to 98 ci aky rocnik ked chces postaras sa on.
Jedine co ma natom vsetkom nasralo ako si zapieral ze ty ani jamatt racing za nic nemoze ze vsetko som si sposobil sam atd. Stacilo si priznat nejaku tu chybu a clovek by to uz nejako poriesil ale nie...zapierat zapierat zapierat

si pozri ten zoznam odfajcenych veci a zamysli sa nad sebou ..
Ty mi laskavo o menach nic nehovor dobre ? ty si mi este vypisoval ze mas troch ci kolko ludi ze ti povedali ze na teba kydam ( teda rozpravam pravdu o aute ) a povedal si mi kto to bol ? nie

Ja si dnes dohodnem termin kedy pridem do NR a rozhodne si to vydiskutujeme ak prides...
Ja ti vytlacim pekne konverzacie s menami a uvidis sam
Nakoniec sa nevyhovaraj ze ast sa rozpada...v trencine som sa stretol s rodom, marosom monikou, maros mi povedal ze si kukali tie fotky zo showroomu v akom stave si mi to dal len krutili hlavou a nechapali boli v soku aj z tvojej reakcie voci mne...takze tak ...ked budem vediet termin ked budem v NR volam ti !