|
Autor |
Správa |
< Partneri ~ www.Fusion.sk - zľavy len pre pre členov HC. |
HC_team |
Zaslal: 14.10.2011, 0:35 |
|
|
Založený: 09 marec 2009
|
FUSION SLovakia s.r.o.
Pre clenov Honda clubu ponukame zlavy na tovar z nasho internetoveho obchodu www.fusion.sk
V ponuke su rozne doplnky pre interier a exterier nielen Vasej Hondice Smile
Taktiez disky,racingove doplnky aj s FIA homologizaciou, veci pre upravu motora, podvozky, autohifi, miltimedia a kopec dalsieho. Tovar na stranku neustale pridavame, pokial ste pozadovany tovar nenasli staci sa ozvat.
Samozrejmostou su zlavy na montaze autohifi, roznej elektroniky, autofolii, calunenia a dalsich veci ktore nasa spolocnost ponuka.
Clenovia HC maju automaticky zlavu 5% na tovar ktory ponukame, nieje to vsak koncova zlava. Pri vacsine tovaru je mozne dat aj vyzsiu zlavu, avsak nieje mozne nastavit rovnaku zlavu na kazdy produkt.
Najlepsie je informovat sa ohladom vysky zlavy bud tu na fore poslanim SS uzivatelovi Marceloo, mailom na manager@fusion.sk pripadne telefonicky na 0908 848 858.
Pri nasej montaznej dielni v Kosiciach mame aj pneuservis, kde mame dohodnute zaujimave ceny, o ktore sa s Vami taktiez radi podelime.
Marceloo
FUSION Slovakia s.r.o.
Tieto zľavy možu využit len členovia HC.
Zoznam členov HC : http://forum.hondaclub.sk/groupcp.php?g=282 |
|
|
Návrat hore |
|
Marceloo |
Zaslal: 26.11.2011, 19:52 |
|
|
Založený: 03 apríl 2009
1998 Honda Civic |
Kosicania, kto este naprezul, ponukame prezutie za 15-20€
info u mna cez SS alebo 0908 848 585 |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 10.04.2013, 21:20 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
LucasOil uz aj v Kosiciach !
http://www.fusion.sk/katalog/search/?q=lucas
Postupne sa tam bude zvacsovat sortiment takze ludia z Kosic a okolia nemusite objednavat cez web shop,mozete si to tam prist kupit a dat aplikovat . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Marceloo |
Zaslal: 05.06.2013, 14:17 |
|
|
1998 Honda Civic |
az teraz som si vsimol, ze som na prezutie uviedol zle cislo
sorry, tak keby nahodou tak 0908 848 858
Alebo hoci co ine z nasej ponuky. |
|
|
Návrat hore |
|
Marceloo |
Zaslal: 19.03.2014, 11:44 |
|
|
1998 Honda Civic |
Pre tych, ktory si chodia svoje nielen Hondy prevetrat aj niekde na okruhoch, pripadne v dalsich motoristickych sportoch prinasame do ponuky zavodne pneu HANKOOK v roznych velkostiach a zmesy.
Viac na http://hankookmotorsport.sk/ alebo www.fusion.sk |
|
|
Návrat hore |
|
Marceloo |
Zaslal: 18.03.2015, 23:28 |
|
|
1998 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|