Seruste pani suhlasim aj ja mohli by sme dat meet ja som priamo z NR tak ze neni problem akurat ze kazdy druhy vikend robim ale to sa dohodneme a kde v NR navrhujete?? mna napadlo parkovisko pri kruhaci pri mostnej alebo pri Zimnom stadione na parkovisku
chalani dajte mi vaše Facebook mená,alebo si pridajte mňa Lukáš Horváth ďakujem tam sa skor skontaktujeme,a dobre je aj pod mostom krskanskym pri kasarnach
pozerám, že si z NR. Nejak to tu zakapalo vzhľadom na dátum príspevku, inak mimochodom, z NR chodia poniektorí aj do Adamova. Bol som tam pred 2 rokmi, ale neviem meno pána.
Matúš
Profesionálne navigácie značky Becker pre automobilovú a nákladnú dopravu. www.matteo.sk
Zdrvím Honďáci..nebude sa niekedy v blizkej dobe konať nejaký zraz v okoli Nr,Zm,Lv,Vrable? Som čerstvý Honďák a zišli by sa nejake rady ohladom civica 6g
Matthias napísal:No super tak kedy máte čas chalani?
Tam na Janikovskom letisku je to otvorené? Asi nie však ?, no najlepšie by bolo navrhnúť nejaký deň a nech sa už každý vyjadrí či mu to vyhovuje alebo nie a poprípade kedy inokedy by mohol
11. Zakaz nadmerneho pouzivania citacii. Diskutujuci je povinny minimalizovat citovany text, vynechat z citacii obrazky a necitovat cely posledny prispevok.