|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Honda Zraz ZM ZC LV NR a ine |
k3ksik |
Zaslal: 09.05.2015, 9:31 |
|
|
Moderátor
Založený: 11 apríl 2010
2004 Honda Civic |
Pokial budem mat cas tak pridem aj ja. Nech nas je aspon zopar. Navrhnite termin a miesto. |
_________________ Honda - The Power of Dreams |
|
Návrat hore |
|
RoninSk |
Zaslal: 09.05.2015, 20:24 |
|
|
Založený: 24 marec 2015
1996 Honda Civic |
Lukas_ZM napísal: ja obvolam kamosov z levic moraviec a skusime dohodnut nejaky termin;)
Nice |
|
|
Návrat hore |
|
Matthias |
Zaslal: 09.05.2015, 20:28 |
|
|
Založený: 29 október 2014
|
No čo tak napriklad v parku na sihoti pod hradom. Mne to vyhovuje aj cez tyzden. Napriklad budúci stvrtok, streda alebo pripadne budúca nedela niako poobede . Vaše návrhy? |
_________________ EX - Honda Civic EP1 Blue
Škoda Superb |
|
Návrat hore |
|
RoninSk |
Zaslal: 14.05.2015, 7:10 |
|
|
1996 Honda Civic |
Matthias napísal: No čo tak napriklad v parku na sihoti pod hradom. Mne to vyhovuje aj cez tyzden. Napriklad budúci stvrtok, streda alebo pripadne budúca nedela niako poobede . Vaše návrhy?
Ja mávam v nedeľu zápasy, no ak by vyšiel zápas na obed tak by sa dalo, cez týždeň som voľný až okolo 18 00, Na stretko by som mohol prísť zrejme až najskôr od budúceho víkendu lebo Civica pôjde pozreť doktora trošku nech sa dá dokopy a vy Nr okolie,
Ako ste na tom? Kedy by ste mohli? Volako dáme potom termín vyhovujúci pre všetkých...
11. Zakaz nadmerneho pouzivania citacii. Diskutujuci je povinny minimalizovat citovany text, vynechat z citacii obrazky a necitovat cely posledny prispevok. |
|
|
Návrat hore |
|
Matthias |
Zaslal: 14.05.2015, 20:33 |
|
|
Založený: 29 október 2014
|
Mne kludne napriklad vyhovuje aj tato nedela. Neviem ako ostatný?. Budúci vikend robim celý čiže nemozem. . Čo tak víkend 29,30,31. 5.? Ako ste natom? |
_________________ EX - Honda Civic EP1 Blue
Škoda Superb |
|
Návrat hore |
|
RoninSk |
Zaslal: 15.05.2015, 6:49 |
|
|
1996 Honda Civic |
Matthias napísal: Mne kludne napriklad vyhovuje aj tato nedela. Neviem ako ostatný?. Budúci vikend robim celý čiže nemozem. . Čo tak víkend 29,30,31. 5.? Ako ste natom?
Túto nedelu ja určite nie, dúfam že sa aj ostatní zapoja a niečo sa dohodne
11. Zakaz nadmerneho pouzivania citacii. Diskutujuci je povinny minimalizovat citovany text, vynechat z citacii obrazky a necitovat cely posledny prispevok. |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|