Autor |
Správa |
< Racing ~ Treningove vikendy clenov hondaclubu... |
patrick |
Zaslal: 09.01.2008, 16:05 |
|
|
Založený: 14 január 2007
|
Ale nie je to tam az tak strasne pomaly kazdy vikend tam chlapci z bmw klubu chodia spalit stare gumy a nejake extra jamy to niesu takze si myslim ze by to malo byt v pohode (pokial nenaprsi bo je tam par takych preliacin a mohlo by to tam lahko smiknut)ale inak to je podla mna v pohodicke... |
_________________ DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils |
|
Návrat hore |
|
Havran |
Zaslal: 09.01.2008, 16:23 |
|
|
Založený: 07 marec 2007
1994 Honda Prelude |
S tymi trenig vikendami sa uvazuje len v BA alebo by to mohlo byt aj v ramci stretiek mimo BA? TN ZA BB SnV..atd...? |
|
|
Návrat hore |
|
Kanalrajder |
Zaslal: 09.01.2008, 16:25 |
|
|
Založený: 12 apríl 2007
1999 Honda Civic |
Majo&Rado napísal: Kanalrajder napísal: No, neviem, ci tam uz z vas bol niekto pozret ( ak je to ta " kocka " - vyzera to tak, ze je ).. je tam zopar dzuuur.. ( nic hrozne, ale ked trafis, tak auu )
...na diery dame kuzele a ked zozenieme lacno casomieru tak zostane aj na par vedier betonu...
...,alebo mozno nejaky clen jazdi na asfaltovacom traktore...
no, nam ( D15Z3/6/8 ), co zavodime max. tak s cyklistami, by absencia tej casomiery ani az tak nevadila... |
|
|
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 09.01.2008, 17:23 |
|
|
Založený: 20 december 2006
|
Havran napísal: S tymi trenig vikendami sa uvazuje len v BA alebo by to mohlo byt aj v ramci stretiek mimo BA? TN ZA BB SnV..atd...?
Samozrejme, ze nie. Vec sa ma tak, ze by som uvital od "stredu" a "vychodu" taktiez alternativy, kde by mohli nieco take spachat. Malo zapadniarov ma prehlad ake su u vas moznosti, urcite lepsie. Kludne si vytvorte temu s tymto vyznamom a mozete to tam prediskutovat.Potrebujeme vediet ako to vlastne vyzera u vas a mohlo by to byt velmi pekne, mat take tri drahy po slovensku, kde by sa mohli konat pravidelne rozne sutazne akcie. |
|
|
Návrat hore |
|
Havran |
Zaslal: 09.01.2008, 19:42 |
|
|
1994 Honda Prelude |
No ja nie som Zilincan ale skusim sa popytat ci by sa daco nenaslo v okoli a treba do toho zapojit ludi urcite sa najde nieco aj v strede a na vychode |
|
|
Návrat hore |
|
peto009 |
Zaslal: 09.01.2008, 23:46 |
|
|
1993 Honda Prelude |
Tak...Dnes som hovori s Felasom a vravel ze tam je dost drsny povrch.Po 15-tich minutach jazdenia zodral gumi.Co sa tyka tych dier,tak ako ste hovorili,trosku zarobeneho betonu to spravy...Tak ma napadlo,ze ked tam je BMW klub skoro kazdy vikend,kedy tam chceme jazdit my? |
_________________ .....lude4ever..... |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 10.01.2008, 0:05 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
peto009 napísal: Tak...Dnes som hovori s Felasom a vravel ze tam je dost drsny povrch.Po 15-tich minutach jazdenia zodral gumi.Co sa tyka tych dier,tak ako ste hovorili,trosku zarobeneho betonu to spravy...Tak ma napadlo,ze ked tam je BMW klub skoro kazdy vikend,kedy tam chceme jazdit my?
...sa dohodneme nee... |
|
|
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 10.01.2008, 9:09 |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
Motre |
Zaslal: 10.01.2008, 17:11 |
|
|
Založený: 14 október 2007
|
tak za nezpocetne mnozstvo krat co som tam bol som tam ziadny BMW klub nevidel jedine ze myslite tych modelarov. |
|
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 10.01.2008, 17:14 |
|
|
Založený: 14 január 2007
|
Viem na 100% ze tam chodia lebo chodime niekedy s nimi...Niekedy chodia piatky a pod...Ale oni viac menej vecer podla toho kolky sa poskladaju...A oni by kludne vysli v ustrety a uvolnili by to...Aj tak teraz nejak moc nechodia kvoli jednemu projektu... |
_________________ DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils |
|
Návrat hore |
|
PuLo |
Zaslal: 10.01.2008, 17:28 |
|
|
Založený: 21 december 2006
|
Tak nieje co riesit....vecer jazdit slalom asi nema velky vyznam |
|
|
Návrat hore |
|
Havran |
Zaslal: 10.01.2008, 22:26 |
|
|
1994 Honda Prelude |
Mam hotovy prototip laserovej zavori pri preruseni blikne cervena dioda namiesto tej cervenej diody sa pripoji tlacidlo STOP na stopkach a resp.STOP pri prvom bliknuti diody sa zapnu stopky pri druhom sa vypnu a hotovo...teraz musim bud kupit alebo spravit dake digitalne stopky kupit sa budu dat asi len z LCD displejom co by aj stacilo ale ak maju s toho mat cosi aj diviaci resp ostatny pritomny hondaci chcem tam dat LED displeje dake vacsie....na slalom by to malo stacit potom popracujem na tom aby to meralo sprint na 400m v dvoch drahach
tu je vizualizacia toho co zatial mam nic moc ale zacat treba
http://www.youtube.com/watch?v=eFWYhPzq-Fo |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 10.01.2008, 22:28 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Motre napísal: tak za nezpocetne mnozstvo krat co som tam bol som tam ziadny BMW klub nevidel jedine ze myslite tych modelarov.
..pocul som,ze je tam zakaz vjazdu..co je na tom pravda? |
|
|
Návrat hore |
|
pepec |
Zaslal: 11.01.2008, 10:29 |
|
|
Založený: 10 január 2008
|
peto009 napísal: Tak...Dnes som hovori s Felasom a vravel ze tam je dost drsny povrch.Po 15-tich minutach jazdenia zodral gumi.Co sa tyka tych dier,tak ako ste hovorili,trosku zarobeneho betonu to spravy...
Zdravim,
pekna diskusia. Ja som bol minuly rok na CZ + SK zraze civicov 8G v Luhacoviciach a tam sme davali sprinty na takom polnom letisku niekde uprostred ... neviem coho a bez casomiery ( ktora trosku chybala ) ale aj tak to bol fun. A este to bolo aj mierne do kopceka aby sa cmeliakom lahsie vzlietalo a teda povrch bol vcelku, ako nejaka starsia okreska, sem tam diera ... ale sprintovalo sa tam ako o zivot. A domoroci mali o zabavu postarane, lebo 30+ ufonov v kolone to este nevideli |
_________________ Pepec
Majitel UFOna - Royal Blue Navy |
|
Návrat hore |
|
Havran |
Zaslal: 11.01.2008, 21:19 |
|
|
1994 Honda Prelude |
Ake presne maju byt tie stopky staci na stotiny alebo na tisiciny?a do kolko maju ratat cas tipujem ze ked to bude aj na slalom 59s nebude mozno stacit tak to spravim asi do 9min? moze byt 9min:59s:999....? |
|
|
Návrat hore |
|
|