Autor |
Správa |
|
joeydrabik |
Zaslal: 08.09.2015, 15:04 |
|
|
Založený: 29 marec 2011
|
Seruste...nepoznate niekoho velmi sikovneho, kto by za rozumnu cenu poradil pri kupe auta..pri samotnej obhliadke?
Za dva mesiace...mozno aj skor, budem surne potrebovat kupit auticko.
Bud to bude Honda CRV 2.0 (rocnik tak medzi 2007-2010) alebo Civic 8g ufo 1.8.
Najlepsie niekto, kto ich aj servisuje a ma s tymi autami vela skusenosti. Chcel by som to po skusobnej jazde hodit aj na zdvihak.
Zhanam kontakty uz teraz...lebo nechcem to riesit na poslednu chvilu.
Vopred velmi pekne dakujem |
|
|
Návrat hore |
|
Chumo |
Zaslal: 08.09.2015, 16:07 |
|
|
Založený: 03 jún 2009
|
Vsetko zalezi od lokality kde budes auto kupovat...
Urcite s Tebou nebude mechanik jazdit po slovensku a zabijat s tebou cas...
V dielni si za ten cas moze zarobit 16-20€ za hodinu...
Podla mojho skromneho nazoru, to budes musiet aj tak riesit na poslednu chvilu podla lokality a konkretneho auta...
Skor ti odporucam vyhliadnut si auto, vygooglit si najblizsi servis a zavolat, ci by ti auto neobhliadli...
Zaujimalo by ma este: Co konkretne chces vidiet na zdvihaku na 5 rocnom aute? |
_________________ Honda Accord 2.0i ES VTEC 1999 |
|
Návrat hore |
|
joeydrabik |
Zaslal: 08.09.2015, 16:46 |
|
|
|
Budem to zrejme Bratislava a okolie.
A co konkretne to chcem vidiet na zdvihaku? Nechapem tej otazke tak dobre.
5rocne auta nemaju podovozok, alebo co? Preco potom na STK pozeraju podvozky? Preco chodi aj mechanik s malym pajserom a skusa ci je vsetko uplne pevne?
Som sice len amater, ale myslim, ze je tam co na pozeranie.
A ako kupujuci si hadam mozem rozhodnut ci to kupim v danom stave alebo nie. |
|
|
Návrat hore |
|
Chumo |
Zaslal: 08.09.2015, 17:08 |
|
|
|
Cize chces pozerat stav capov a tyciek stabilizatora atd?
Milujem kupujucich ako si ty...
Kvoli tyckam stabilizatora najskor chcu stlacat cenu dole a nasledne auto nekupia...
|
|
Návrat hore |
|
joeydrabik |
Zaslal: 08.09.2015, 17:26 |
|
|
|
nechcem nic stlacat dole...ale chcem vediet co kupujem
kamarat raz kúpil auto...4rocne...a pri STKcke zistil, ze vyfuk ma totalne zhrdzaveny..a vlastne to ani nebol original vyfuk...iba zvody boli origos.
+ to vyzeralo akoby pôvodný majiteľ chytil niekde vyfuk..lebo tam boli brutalne ryhy.
akoby ostal visiet na nejakom obrovskom obrubniku
hold...teraz neves na koho natrafis...co sa s autom dialo.
a vraj uz ludia kontroluju aj olej v prevodovke...ci je ho tam dosť...a ci neobsahuje aj nejake kovove mikro pilinky.
ci sa bezne auta pri kupe nekontroluju na zdvihaku? teraz sa vazne pyta.
nech nevyzeram ako ch*j, ked to budem žiadať
samozrejme to by sa dialo kebyze to auto beriem..a sme na 90% dohodnutí na cene.
proste, ked je niekto ch*j...a napíše do inzeratu 100%stav a tomu prispôsobí cenu...tak sa nemôže čudovať, ze si to chcem overit. |
|
|
Návrat hore |
|
Chumo |
Zaslal: 08.09.2015, 19:15 |
|
|
|
V momente ked kupis auto, tak sa na bazaroch objavia 2-3v lepsom stave a za nizsiu cenu... Ja mam kolegu, ktory auto vyberal pol roka, bol pozriet kopu aut po slovensku, prejazdil mailand... Aby nakoniec kupil auto, ktoremu do mesiaca odisiel motor... Ja Ti nic nevycitam... Len Ti dobre radim, aby si neplytval na kupu auta prilis vela energie... Nic ti nezaruci, ze kupis skvele a spolahlive auto... A ze sa ti nepokazi... O aute vela napovie uz komunikacia s predajcom, stav interieru... Stav vsetkeho na prvy pohlad... Vyfuk, brzdy, capy... To je vsetko spotrebny material... Problemy, ktore su nakladne na opravu ani na zdvihaku ani s mechanikom vacsinou nezistis... Nastastie vacsina aut je v celku ok a odrbe sa len velmi mala cast kupujucich... Prajem stastnu kupu... |
|
Návrat hore |
|
|