Treningove vikendy clenov hondaclubu...

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Re: Casomiera

Príspevok od používateľa peto009 »

Havran napísal:Ake presne maju byt tie stopky staci na stotiny alebo na tisiciny?a do kolko maju ratat cas tipujem ze ked to bude aj na slalom 59s nebude mozno stacit tak to spravim asi do 9min? moze byt 9min:59s:999....? :)
No treba mysliet aj na tych pomalsich(ze Matulo:)takze 9min:59s:999 bude uplne idealnych.Zajtra ideme pozret ten plac,tak dame vedet ako to vyzera...
.....lude4ever.....
Používateľov profilový obrázok
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

peto009 napísal: No treba mysliet aj na tych pomalsich(ze Matulo:)takze 9min:59s:999 bude uplne idealnych.Zajtra ideme pozret ten plac,tak dame vedet ako to vyzera...
:evil: :evil: :evil:
Havran
Dátum registrácie: 07.03.2007, 0:14
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Havran »

Bola by aj moznost napojit oplto zavori na notbook a merat to cez softver v PC
Havran
Garáž (1)

Casomiera

Opto zavora funguje na vzdialenost 5m (max sirka startovacej rampy) ak ma niekto sirsie auto treba sa ozvat a upravim to :) a dajte termin dokedy to ma byt hotove...lepsie sa mi pracuje pod stresom :D
omaron
Dátum registrácie: 12.07.2007, 17:43
Garáž (1)

Príspevok od používateľa omaron »

Ahojte
Je tu toho fakt ze dost... ale mrzi ma len jedno riesi to ti tu mozno jeden dvaja ludia co niesu z BA a vsetko to je len tam, noazaj by sa mali zapojit ludia aj zo stredu a vychodu ved nieje nas malo si myslim. Treba si povymienat icq, pripadne mob. c. urobit temu alebo aj tu. ja som priamo z BB a nemam problem ked mi niekto napise chod najst plac ale nech sa to aj hybe a nejdem sam"v BB sme asi dvaja aktivny len som ho dlho nevidel", radsej dam korunky na benzin ked budem hladat plochu ako keby som mal len tak s dakou babou co ju veziem len do mesta "postele" a domov. A je to skvely napad len s mojou "kraskou" ala sedan velmi slalom nemusime :)
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Havran napísal:Opto zavora funguje na vzdialenost 5m (max sirka startovacej rampy) ak ma niekto sirsie auto treba sa ozvat a upravim to :) a dajte termin dokedy to ma byt hotove...lepsie sa mi pracuje pod stresom :D
..do zajtra :) :)
,ale vazne cim skor tym lepsie... :)
Havran
Garáž (1)

No do konca mesiaca to bude musim ist este bud tyzden domou dake veci zobrat na to :) ale tak spravit to spravim a potom budem za pochodu doplnat a zlepsovat ale slalom to bude vediet odmerat uz prvy prototip :)
M&R
HC Team
Garáž (1)

Havran napísal:No do konca mesiaca to bude musim ist este bud tyzden domou dake veci zobrat na to :) ale tak spravit to spravim a potom budem za pochodu doplnat a zlepsovat ale slalom to bude vediet odmerat uz prvy prototip :)
..super :) som ti pisal SS nech to tu zbytocne nezaplnujeme ...
...tesime sa vsetci.. :)
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

takze v kratkosti: miesto je pekne, asfalt trochu drsnejsi, v podstate hladky, akurat na niektorych miestach su tam nejake diery. Je to tam trochu spinavsie, ale to uz nie je taka prekazka...

najvacsi problem bude asi s polovnikmi. chalan co ma pristup do katastra (lastv8?), mohol by si prosim Ta este zistit, v akej vzdialenosti od kocky su najblizsie sukromne pozemky? Pustil som sa do preverovania tych brokov co tam po nas lietali...
Motre
Dátum registrácie: 14.10.2007, 22:07

Príspevok od používateľa Motre »

mnoooo to ma znepokojuje najviac.... to sa mi tam teda este nestalo ani raz.

z tohoto dovodu by bolo fakt najrozumnejsie skusit to dohodnut oficialnou cestou, a keby sa to potom opakovalo tak nahromadit dokazy a udat polovnicke zdruzenie za nicenie sukromneho majetku a ohrozovanie strelnymi zbranami! si dost dovolili ty vyj...nci!
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

a este poznamka: majo poskytuje Skolu driftu. Zaujemci na prve hodiny, ktore sa budu konat este v neurcitom termine, sa prihlaste na miestnom druzstve u pana v monterkach sediaceho zvycajne v oranzovom traktore, mozno so vzduchovkou v ruke. Prva hodina zdarma. Ceny letnych kurzov sa budu odvijat od cien pneumatik. Skola driftu, Racing team Kocka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
M&R
HC Team
Garáž (1)

...s polovnikmi sa to vyriesi,ci po dobrom,alebo zlom...
...okrem toho lovit nemozu stale...nech su tam teraz ked je kosa kolko chcu...na jar nebudu moct lovit ani v lete...
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

majo ked ty povies, zak urcite tak bude! ani zver nebude kvoli tebe zit, ani ludia nebudu kvoli tebe lovit a este aj slnko bude svietit tťak akurat :lol: :lol:
svobie
Dátum registrácie: 10.01.2007, 14:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa svobie »

to budu skor nejaki ludia z okolia,ktorym vadi hluk. pochybujem ze inak by bol niekto az taky agresivny.ale je to dost sila :?
M&R
HC Team
Garáž (1)

Denka napísal:majo ked ty povies, zak urcite tak bude! ani zver nebude kvoli tebe zit, ani ludia nebudu kvoli tebe lovit a este aj slnko bude svietit tťak akurat :lol: :lol:
denka...lovit sa neda stale,len v urcitom obdobi...polovny zakon.
Napísať odpoveď