Chalani nestretavate sa dako prilis casto ? To musi byt nuda, sa omrzite a onedlho to nebude mat ten smrc. Podla mna je aj 1x za mesiac privela. No vasa vec
mishenko napísal:Chalani nestretavate sa dako prilis casto ? To musi byt nuda, sa omrzite a onedlho to nebude mat ten smrc. Podla mna je aj 1x za mesiac privela. No vasa vec
Mullerad, lenze na VTSku mam letne pneu a na Swiftovi by sa mi nechcelo
A uz sa prestante tolko stretavat, vyzerate ako baby, ktore chodia pravidelne na kozmetiku ...
mishenko napísal:Mullerad, lenze na VTSku mam letne pneu a na Swiftovi by sa mi nechcelo
A uz sa prestante tolko stretavat, vyzerate ako baby, ktore chodia pravidelne na kozmetiku ...
No neviem, co by som mohol zavidiet, ale ak myslis tu kozmeticku, tak nie, to mozem ist aj tuna sam
Nechapem, co si stale musite ukazovat, teda okrem novej hrdze kazdy tyzden
Klidek, my sa stretavame, ked to uzname za vhodne a potrebujeme si nejake veci povedat, pripadne dohodnut namiesto toho aby sme sa rozkecavali na fore. Zatial na tom nic zle, ani zbytocne nevidim. Neboj sa, raz ta prideme prepadnut aj do PN
mishenko napísal:No neviem, co by som mohol zavidiet, ale ak myslis tu kozmeticku, tak nie, to mozem ist aj tuna sam
Nechapem, co si stale musite ukazovat, teda okrem novej hrdze kazdy tyzden
ked oni sa luuuubia a navyse, chlapi si o autach maju vzdy co povedat
Dream as you will live forever, live as you will die today