Niečo na úvod
Rad by som opať niečo zorganizoval po úspechoch predchozích Honda Mini Road Tripov.
Opäť na východ Slovenska. Ideálna priležitosť sa stretnúť, pofotiť, poklábosiť, ísť sa previezť a niečo vidieť?
Plán akcie
Streda nad Bodrogom kaštiel (SK) - Klin nad Bodrogom (najnižšie miesto na Slovensku) (SK) - Sárospatak (H)
Dátum: 29.10. 2016
Začiatok: okolo 10h
Trvanie: pár hodín ...
Okruh: cca 28 km
ODKAZ NA MAPU
Moja predstava je taká: že bysme sa stretli nazačiatku/počas cesty. Pokial sa pripojite neskor, nevadi. Nemusíte vobec ist s nami celú cestu.
Začiatok okolo 9.30_10h malou zastávkou v Strede nad Bodrogom u kaštielu. Pak presun do Klinu nad Bodrogom. Dohladajte podla mapy, prosím a volajte, píště SMS.
Klin nad Bodrogom, vesnička pri SK/H hraniciach je známa tým, v meandroch rieky Bodrog sa nachádza najnižšie miesto Slovenska. Odtud sa vyberieme najkratšiou a najrýchlejšou cestou do nedaleko vzdáleného mesta Sarospatak, které je pre nás Čechy a Slováky důležité najma preto, že tu posobil Jan Amos Komenský a má tu aj svoju sochu, tak to nemožeme ignorovať. Urobili bysme si krátku prehliadku mesta spojenú s posedením a obedom a kávičkou. [/url][/b].
Všetko je na dohode, možeme operatívně dohodnuť, že niečo upravíme, vypustíme, či necháme pak na leto. Ale toto by mal byť základ.
Dúfam, že sa Vám nápad aspoň trochu páči a aj Vás zaujal a zúčastníte sa.
Prezenčka:
M@jk a děti C5G
Nakoniec uvádzam, aby sa počas cesty nedodržiavali pravidlá cestnej premávky takým spôsobom, že by ohrozila nielen nás, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. Hlavne: bezpečná vzdialenosť medzi autami. Pokiaľ pôjdeme jeden za druhým, prosím aspoň tých 50metrov dodržujte … samozrejme v obci o trochu menej, aby sme sa nerozdelili. Mimo obce nie je problém niekoho pustiť ,alebo predbehnúť. A hlavne nerobiť hanbu a predvádzať sa. Naopak robiť česť a ukázať, že i my mladý Honďáci vieme jazdiť pekne a spôsobilo.

Návrhy mi píšte, prosím pekne sem, alebo na kontakty dole:
TEL CZ: +420 777 105 233
TEL SK: +421 918 222 017
e-mail: michal.duda1979@gmail.com
Výletu HONDAr
M@jk