Petko dufam,ze ti bude stacit 70 kuzelov
Treningove vikendy clenov hondaclubu...
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
od tatoHP
Neviem či je to ešte aktuálne,nakoľko Havran nejaku časomieru vyrába,kontaktoval som sa s firmou videocom a chcel som po nich aj cenovu ponuku tak mi poslali toto:Dobrý deň,
na základe telefonického rozhovoru Vám zasielam ponuku na casomiery na meranie casu v slalome.
V ponuke su dve moznosti.
1. kablova verzia stacionarna v cieli . Meria cas alebo okruhy tak že fotobonka je pripojená kablom k meraniu , ktoré je umiestnene v meracom bode .
2. Verzia je bezdrátová fotobunka . Meranie može byť umiestnené v lubovolnom bode vo vzdialenosti do 300 m od ciela ( Aj v aute)
Obidve verzie meraju čas v uvedenej kongiguracii jednému vozidlu na trati v programe štandardne stopky. Fotobunka je nastavená na štart. Pokial sa ide viac kol meria prejazd každáho kola.
Uvedené udaje si meranie pamätá a možu sa poslať do PC cez priložený kábel a program a priradit ku štartovemu číslu meno a urobit vysledky v tlačovej forme.
Prípadne otázky neváhajte konzultovať.
S pozdravom Jaro Štancel
cena sa pohybuje okolo 40 litrov s DPH to mi povedal ešte telefonicky.
Neviem či je to ešte aktuálne,nakoľko Havran nejaku časomieru vyrába,kontaktoval som sa s firmou videocom a chcel som po nich aj cenovu ponuku tak mi poslali toto:Dobrý deň,
na základe telefonického rozhovoru Vám zasielam ponuku na casomiery na meranie casu v slalome.
V ponuke su dve moznosti.
1. kablova verzia stacionarna v cieli . Meria cas alebo okruhy tak že fotobonka je pripojená kablom k meraniu , ktoré je umiestnene v meracom bode .
2. Verzia je bezdrátová fotobunka . Meranie može byť umiestnené v lubovolnom bode vo vzdialenosti do 300 m od ciela ( Aj v aute)
Obidve verzie meraju čas v uvedenej kongiguracii jednému vozidlu na trati v programe štandardne stopky. Fotobunka je nastavená na štart. Pokial sa ide viac kol meria prejazd každáho kola.
Uvedené udaje si meranie pamätá a možu sa poslať do PC cez priložený kábel a program a priradit ku štartovemu číslu meno a urobit vysledky v tlačovej forme.
Prípadne otázky neváhajte konzultovať.
S pozdravom Jaro Štancel
cena sa pohybuje okolo 40 litrov s DPH to mi povedal ešte telefonicky.

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Casomiera
Casomiere by mala byt hotova ku koncu buduceho tyzdna...uz mi chodia jednotlive casti musim to este skompletizovat lebo to mam len na vyvojovej doske bud tyzden to postavim cez vikend chcem doma pozvarat na to stojany...tento prvy tip by mal merat len slalom..ale bude sa dat rozsirit aj na sprint....ale na sprinty mam rozpracovanu casomieru napojenu cez USB na notbook ktora by merala sprint minimalne v dvoch drahach..a podla softveru aky sa podari spravit bude robit aj rozdieli casov zapisovat do tabulky a ine blbosti...a dufam ze sa podari pripojit k PC aj velke displeje pre divakov ale na tento projekt si davam termin na leto a velky honda zraz
Ale v podstate ide teraz o to ci na treningy slalomov bude stacit ta prva casomiera ktora by merala slalom pripadne sprint v jednej drahe?
Ale v podstate ide teraz o to ci na treningy slalomov bude stacit ta prva casomiera ktora by merala slalom pripadne sprint v jednej drahe?
No a teraz, ked uz mame aj dobry flek mali by sme riesit tu klubovu choreografiu
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=876
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=876