Takze, termin konania 1. podujatia serialu autoslalomu sa nezadrzatelne blizi. Bude to v sobotu 23. februara 2008 na parkovisku pod Pezinskou Babou.
Ak by si to niekto z vas chcel vyskusat, odporucam prelistovat stranku www.autoslalom.sk. A nenechajte si to pre seba, pekne sa tym pochvalte, mozno povzbudite aj niekoho ineho tu v klube... Zatial by mali jazdit tradicne peto009 a premierovo sa chystam ja.
Kedze slalom je hned tu za rohom, bolo by super, keby povzbudit jazdiacich clenov prislo co najviac tych nejazdiacich.
peto009 napísal:Tak...tak ,kto bude mat cas,nech dojde povzbudit nas 2-3troj clenny team... Na doplnenie...mal by ist aj Matis007...
Cakame trojmetrove banery
Aby som sa netvarila nezucastnene, pridavam sa oficialne ku racing timu ako PR manazer a zaroven roztlieskavacka, berem si extremy
Chalaniiii ideme si po poháre
emrik napísal:pripajam mapku ktoru som kreslil... Este ma napadlo, ze ak chcete mozem tam nakreslit ktorym prevodovym stupnom kde jazdim..
To by si mohol...
A mozno sa pridam ajja ako som sa uz vypraval s matizom a petom no zda sa mi ze vpredu je nejake lozisko alebo naboj alebo poloos v keli takze musim skusit najprv poriesit asi to...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
emrik napísal:pripajam mapku ktoru som kreslil... Este ma napadlo, ze ak chcete mozem tam nakreslit ktorym prevodovym stupnom kde jazdim..
...pekne si to nakreslil ,trat z tohto pohladu vyzera tak jednoducho...Napis aj tie prevodove stupne,ale riadit sa asi podla toho nebudem moct, nie kazdy moze tocit do 8000 ot
Majo&Rado napísal:Potrebujeme este jedneho co pojde urcite pretekat...?
Peto.Matulo a...?
Matis007 by mal byt na99,9% isty.....
Motre,to moze byt hocijaka prilba....Laco pouziva lyziarsku
To je trochu divne, pretoze to ma urcity zmysel, ktory takto straca efekt.
Ale ak to organizatorom postacuje, tak je to v poriadku. Prajem vela uspechov.