10.02.2007 14:00 stara ikea
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
10.02.2007 14:00 stara ikea
ked to sem nikto iny nenahodi...tak som si dovolil takto ja...
takze dufam ze pride kazdy kto bude moct...
Re: 10.02.2007 14:00 stara ikea
Ak mi do toho nic vazne nevlezie, tak pridem...pa1ec napísal:ked to sem nikto iny nenahodi...tak som si dovolil takto ja...
caute..
Hamlet
Re: Tricko
len dufam ze mi tam nikto hlavu nerozbie za to...Tomáš napísal:Prines navrh. To bude len dobre.
chlapci ja mam na PC iba stary dobry skicar...
Tak to si u mna grafik n.1, ale vazne ... no kto by mal nervy prejst z profi softov na skicar a nervovat sa v tom? 
Ale netreba ho ho podcenovat...videl som videa v ktorych chalani dokazali nacmarat v skicary velmo pekne veci takze go pa1ec go
Ale netreba ho ho podcenovat...videl som videa v ktorych chalani dokazali nacmarat v skicary velmo pekne veci takze go pa1ec go
Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Re: Tricko
..neboj sa nic. Kazda snaha sa ceni.pa1ec napísal: len dufam ze mi tam nikto hlavu nerozbie za to...
chlapci ja mam na PC iba stary dobry skicar...![]()
![]()
Hamlet
...kolko vas vlastne bolo? Mrzi ma, ze som nemohol prist.morloq napísal:ziadne po-zrazove dojmy? inak zuvacky prinesiem na buduce
Inak: Viem, ze to sem nepatri, ale trochu ma stve, ze mishenko doplna prispevky do temy, ktoru uzamkol...ten novy CTR. Nie je to trosku nekorektne a egoisticke?? Ty si tiez admin, tak by si sa s nim o tom mohol porozpravat...
Hamlet
HMT napísal: ...kolko vas vlastne bolo? Mrzi ma, ze som nemohol prist.
Inak: Viem, ze to sem nepatri, ale trochu ma stve, ze mishenko doplna prispevky do temy, ktoru uzamkol...ten novy CTR. Nie je to trosku nekorektne a egoisticke?? Ty si tiez admin, tak by si sa s nim o tom mohol porozpravat...
A bol by som rad, keby sa to neotvaralo ani v inych temach..iste chapes HMT
Ok. Pokecame o tom osobne...len aby sa to tu nezvrhlo k tomu, ze admini si tu budu robit, co chcu a inym nedaju k tomu nic dodat. To potom diky, nemam zaujem... (Co ak napr. poznam cloveka, co robil tu recenziu - a viem ako a preco ju napisal tak ako ju napisal...pomyslel si na to??)morloq napísal: A bol by som rad, keby sa to neotvaralo ani v inych temach..iste chapes HMT
Hamlet