Sobota, 15.3.2008, 15:00, Petrzalske nabrezie
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: zdravicko
feri, ty specialne mas zakaz vstupu a bol si vyluceny... ak toto citas tak prave prebieha vymazavanie tvojej registracie na tejto web adrese...skorpions napísal:mozno dojdem ja ja ak neva ked nemam H ak je to aj pre clenov tak dojdem lebo hondak som stale.![]()
Mam nieco ine ale v srdci som stale hondak.
pak dajte vediet kde ste sa teda rozhodli
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

inak k tomu fleku, to nabrezie neznie zle... ale ako sattik spomynal, jedno parkovisko a docela fajn je kusok pred peugeotom ako ides od zlatych... tam bol volakedy interfruct, teraz je tam tusim predajna nabytku...
oproti magnetovej...
oproti magnetovej...
ja mam HONDU, kto je viac!
NO

NO

- daysleeper
- Dátum registrácie: 19.12.2006, 23:15
- Garáž (1)
Myslim, ze je to dobre zvolene miesto, a myslim ze kvoli silnemu pohybu korculariov, cyklistov a pedestrianov to moze pomoct aj urobit reklamu klubu a znacke. Myslim, ze sa na tomto exponovanom mieste asi budeme moct tesit aj navteve bielych aut s tuningovym zelenym pasom...
Okrem toho, kusok od parkoviska je aj taky pajzel (nemyslim Propeler, ten uz je zruseny) kde capuju kofolu, takze na letne stretka bude fajn, ked budeme moct postavat s poharom kofoly v ruke...
Budem sa snazit prist
Okrem toho, kusok od parkoviska je aj taky pajzel (nemyslim Propeler, ten uz je zruseny) kde capuju kofolu, takze na letne stretka bude fajn, ked budeme moct postavat s poharom kofoly v ruke...
Budem sa snazit prist
Supercharged Civic 1.8 VTi
jj to je presne to parkovisko som rad ze vies kde to je ako podla mna nabrezie je na leto fajn ale obcas mozme zajst aj sem.inak neboli by zle zrazy spojene s nejakou jazdou pak zas odstavka a kecaniepa1ec napísal:inak k tomu fleku, to nabrezie neznie zle... ale ako sattik spomynal, jedno parkovisko a docela fajn je kusok pred peugeotom ako ides od zlatych... tam bol volakedy interfruct, teraz je tam tusim predajna nabytku...
oproti magnetovej...
tak tak ..daysleeper napísal:Myslim, ze je to dobre zvolene miesto, a myslim ze kvoli silnemu pohybu korculariov, cyklistov a pedestrianov to moze pomoct aj urobit reklamu klubu a znacke.
nevadi, treba budovat dobre vztahydaysleeper napísal:Myslim, ze sa na tomto exponovanom mieste asi budeme moct tesit aj navteve bielych aut s tuningovym zelenym pasom...