600RR
anjel s diablom v dusi.. motorka mi sadla jak rit na serbel a za prjemneho mrmlania kopem za jedna a vyrazam... ..lepsie povedane vystrelim..
1000RR
tazko najst slova.. ale toto je ciste epicentrum vybuchu, par krat som si myslel ze sedim v kokpite nejakeho migu abo F16, lebo asi neni normalne ked pridam na trojke plny plyn asi v 130 a zacne mi gumovat koleso po ceste.... a to som sa odvazil mu zakrutit krkom aj na jednotke, ale to bol boj o zivot.. jak smečka vyhladnutych pitbulov ked sa rozbehne po mačke.. blejd ide razantne na kazdej rychlosti uz z nizkych otacok, bezproblemov aj s 2000 ot... ale ked som otocil kohutom aj na styrke az po obmedzovac, bolo to nieco neopisatelne, take zrychlenie v takej rychlosti, to uz bar co nedokaze.. v jednom kuse som mal na vypadovke cez 200, miestami 260, ale ja viem, ze poviete si o mne, ze ty si ale kkt, ale po rozbehnuti vas zacne ovladat ta motorka a zacne si pytat co jej patri a rozum len horko tazko bojuje s hlasom motorky... som rad ze som cely, ale taketo nieco by som si aj napriek skvelej ovladatelnosti a jazdnym vlastnostiam aj brzdam do premavky nekupil, aj ked som z tej masiny uplne zdrogovany a uz mi aj teraz chyba kua ... neska v noci bude strasny abstaaak... som si isty, ze ak pojdem este niekedy jazdit do premavky, tak 600 rr bude ista volba, aj ked slovicko Fireblade mam uz vyrite do srdca
BTW: ak by niekto xcel jazdit turistiku, tak radim vyskusat CBF 1000, tiez sa mi jazda dost zapacila, aj ked ja osobne turista moc nie som, ale keby som bol, tak urcite by som nad tou cbf 1000 rozmyslal
a pre streetakov odporucam vyskusat novy hornet 07, je jedovaty az sa mi to normalne nezdalo.. myslim, ze je to pekny krok do predu co sa hornetu tyka