Honda zraz Vyškov 2008 !3.5.2008!
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
nemyslim ze maju malo casu. Ubytko sa riesilo uz na predchadzajucich troch stranach minimalne. Je jasne ze este sa najdu ludia co pojdu na poslednu chvilu alebo sa rozhodnu tyzden pred, ale my na nich nemozeme cakat, pokial nechceme spat s nimi v moteloch ci stanoch alebo autach.
Nechcem byt ta zla, ta co nahana alebo chce vsetko rychlo rychlo, no pisala som asi 6mailov a vsetky odpovede boli: uz mame obsadene!
Nechcem byt ta zla, ta co nahana alebo chce vsetko rychlo rychlo, no pisala som asi 6mailov a vsetky odpovede boli: uz mame obsadene!
pravda...Denka napísal:nemyslim ze maju malo casu. Ubytko sa riesilo uz na predchadzajucich troch stranach minimalne. Je jasne ze este sa najdu ludia co pojdu na poslednu chvilu alebo sa rozhodnu tyzden pred, ale my na nich nemozeme cakat, pokial nechceme spat s nimi v moteloch ci stanoch alebo autach.
vpredu je zoznam kto tam bude spat nie ze kto ide

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
...2B...tato tvoja reakcia bola na co?...pisal som,ze som sa tesil na hojnejsiu ucas ludi co tam budu spat...2Bera napísal:pravda...Denka napísal:nemyslim ze maju malo casu. Ubytko sa riesilo uz na predchadzajucich troch stranach minimalne. Je jasne ze este sa najdu ludia co pojdu na poslednu chvilu alebo sa rozhodnu tyzden pred, ale my na nich nemozeme cakat, pokial nechceme spat s nimi v moteloch ci stanoch alebo autach.
...Denka mas pravdu,len ma mrzi,ze sa to riesilo na troch stranach ako pises a tak malo ludi je prihlasenych...co tam budu spat..(opakujem...co tam budu budu spat pre menej chapavych...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
ktorej casti nerozumies?Majo&Rado napísal:...2B...tato tvoja reakcia bola na co?...pisal som,ze som sa tesil na hojnejsiu ucas ludi co tam budu spat...2Bera napísal:pravda...Denka napísal:nemyslim ze maju malo casu. Ubytko sa riesilo uz na predchadzajucich troch stranach minimalne. Je jasne ze este sa najdu ludia co pojdu na poslednu chvilu alebo sa rozhodnu tyzden pred, ale my na nich nemozeme cakat, pokial nechceme spat s nimi v moteloch ci stanoch alebo autach.
no ked to tak berem tak polka je uz zaplnena hatela...este ked tak zobrat nazvys jedno miesto a ostatny sa natlacia tam :DDD kto bude mimo zoznamu

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
...nerozumel som preco si reagoval,ale zvykam si tu na nezmysli... takze kludne pis dalej
...
....zabudam,ze by som tu nemal na blbosti reagovat
....zabudam,ze by som tu nemal na blbosti reagovat
Naposledy upravil/-a M&R v 17.03.2008, 13:13, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.