co kosa, ale ty namysleny ani neodzdravis kua, a rovno predomnu si zaparkoval mne osobne sa najviac pacilo Zetko a celkom pekne isiel aj ten cerveny golfik a jeden starunky swift so spica zvukom.. ale honda zvuk bol jednoznacne najsamlepsi, to sa musi nechat
Dnes som nemal svoj deň a tomu zodpovedajú aj časy..Honda sa velmi hriala, potom ked som dolieval olej som zabudol zakrutit naspät zátku na ventily a v poslednej jazde mi vyfŕkalo asi liter oleja a do tretice som cestou domov niekde stratil smerovku...takže celkový dojem z dnešného dna je slabý..Ale hlavne, že sme sa zabavili..aspon na trati..
tak tych kiksov bolo viac jeden golf co sa stveral na tycku,potom sme stali o kusok dalej a dajaky swift ci co to bolo sa pomaly stveralo na pneumatiku pri tej druhej brane... ale hlavne ze su setcia zivy
som si hovoril, co vsetko ludia neurobia aby usetrili vahu ...
kazdopadne tie kindervajicka co davali na starte su tak trochu, no, komplikovane. Teraz som to zjedol a tu hracku akosi neviem zlozit. Ako to ma potom dokazat male dieta, pre ktore to je urcene?!
A obetou palcovej nohy-drticky sa dnes stalo prave jeho kindervajce, asi bol nedockavy a nechcelo sa mu rozbalovat a jest ho aby sa dostal ku hracke, tak sup s nim pod pedal Jemu tam strcit dinosaura, tak aj toho rozdrti ...
kiksi boli asi u vsetkych nejake...
mne pre zmenu odniekal z motora unika olej... len neviem odkial... typujem to na prerazene tesnenie olejoveho filtra...
ale inak poprdeli jazda... mne to dnes docela ficalo... aj matulo je za mnou a tak to dufam tento rok aj ostane...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO