6.4.2008, 14:00 - Spolocne stretko HondaClubu a BMWklubu
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Opakujem upozornenie pre vsetkych co sa planuju zucastnit zrazu... na mieste stretnutia sa nezdrzime prilis dlho, planujeme mensie prekvapkanie. Prosim, vo vlastnom zaujme nemeskajte moc viac ako pol hodinu...
Ti, co vedia ze budu meskat viac, napiste mi ss, vymenime si cisla... nech sa pripadne vieme operativne dohodnut...
Ti, co vedia ze budu meskat viac, napiste mi ss, vymenime si cisla... nech sa pripadne vieme operativne dohodnut...
Ak sa nemylim, tak stretko je na parkovisku pri starom moste, pre vas zo ziliny je najlepsie ist po dialnici az do petrzalky - resp. za pristavnym kde sa rozdvojuje cesta tak sa date do prava na einsteinovu a odbocite tusim na luky haje, nie som isty, ale za tym ako podlezete stary most sa date doprava a stale rovno az k dunaju. Ked sa pozriete na mapu ba tak je to parkovisko na pravom brehu dunaja pri starom moste. Btw. pocuvajte aj express, za trnavou robia nejaky vyjazd z dialnice a v nedelu som tam stal vyse pol hodiny, takze ak budu hlasit zapchy tak v trnave vybehnite na staru cestu...mato napísal:taktiez by som jednu potreboval, ale mohol by dakto hodit odkaz na mapu, kde sa zraz kona, vopred dik.
Ja sa tentokrat zas nezucastnim, aj ked som planoval, ale to som si myslel ze to bude sobota. Tak si to uzite
Ja sa opatovne nemozem zucastnit cez vikend idem na vylet uz vopred naplanovany. Bohuzial sa mi stale biju akcie s prac. pripadne sukr. zalezitostami. vyhovorka..
Dobre sa bavte a jazdite opatrne, dufam, ze budete mat chladnu hlavu a nebudete robit nic viac ako inokedy. Dodrzujte prosim pravidla, ktore matulo zhrnul a zhrnie este raz, pre poriadok a istotu, aby sme nemuseli potom zodpovednemu organu vysvetlovat ciny nasich jednotlivcov...berte to ako radu
Vdaka
S pozdravom
Tomas
Dobre sa bavte a jazdite opatrne, dufam, ze budete mat chladnu hlavu a nebudete robit nic viac ako inokedy. Dodrzujte prosim pravidla, ktore matulo zhrnul a zhrnie este raz, pre poriadok a istotu, aby sme nemuseli potom zodpovednemu organu vysvetlovat ciny nasich jednotlivcov...berte to ako radu
Vdaka
S pozdravom
Tomas
pre tych co sa tu nevyznaju,jedno stretko sa uz konalo,staci trosicku listovat
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=2132&start=0
je tam dokonca aj mapa
ak ani to nestaci,odporucam este stranku www.viamichelin.com kde sa da nastavit ako v gps pristrojoch start a ciel trasy, pricom vypise presne vzdialenosti a smer kam treba odbocit
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=2132&start=0
je tam dokonca aj mapa
ak ani to nestaci,odporucam este stranku www.viamichelin.com kde sa da nastavit ako v gps pristrojoch start a ciel trasy, pricom vypise presne vzdialenosti a smer kam treba odbocit