Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Honda zraz Prešov |
xx290 |
Zaslal: 11.04.2008, 8:16 |
|
|
Založený: 24 november 2007
|
som nevedel ze iba ten kto ma silne auto a 30 000 prispevkov na fore tak vie nieco o autach a vie dobre jazdit asi zacnem vypisovat kazdy den do rubrik Koho ste stretli a Kraviny a bude zo mna schumacher |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 11.04.2008, 8:50 |
|
|
Založený: 16 jún 2007
|
Milos napísal: Zazil som uz zopar "zrazov", kde si 20-rocni chlapci uspokojovali snahu ukazat svetu, ze maju svoje prve auto (takze uz su naozaj velki) a musel som pocuvat ich kecy o vyhodach tvrdych tlmicov na prejazdy zakrut a ze V-power vie rychlejsie horiet.
Ked sa uistim, ze tento zraz taky nebude, prideme na dvoch autach.
Zatial vsetci, ktori sa tu hlasia, maju iba zopar desiatok prispevkov a z toho polovica prave v tejto teme.
Co sa tyka sportoveho vyzitia, netreba ziadne kuzelky. Na zrazoch, ktore sme niekedy organizovali, velmi dobre posluzili plastove flase od coly, do tretiny naplnene vodou (maju aj zopar vyhod oproti kuzelom). Sprinty tiez nie su zla vec, ak sa spravia 2-3 kategorie (nie kazdy ma VTi) a najme ak vobec budu ludia, co maju zaujem.
no...ja mam svoje druhe auto,V power netankujem, prispevkov mam 5 a pol takze nie som zrejme dost zrely na nejaky dospely zraz.Nevadi ten na letisku sa uskutocni tak ci tak .Tii ktorii tam budu a chodia na zraziky vedia vo co go,debatujeme,dame daco,pozerame motory a setko okolo toho...nejakym sprintom alebo kuzelkam sa nebranim vobec...howgh |
_________________ Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!
|
|
Návrat hore |
|
MarekVTi |
Zaslal: 11.04.2008, 10:25 |
|
|
Založený: 13 september 2007
|
ach boze tie sprinty beriete nejak vazne... podstatne je aby sme sa zabavili a pokecali... kazdy vie nieco ine niekto o motoroch niekto o autohifi...
co sa tyka kategorizacie tak by sa to mohlo spravit tak ako sa to bude vo vyskove...
vticka s vtickami typerka s typerkami itrka s itrkami decka s deckami a bez vtecu s bezvtecu alebo tak nejak to tam je a myslim ze aj ked pojde niekto s vtickom sprintovat s niecim podstatne slabsim tak nebude od radosti z vyhry cely bez seba... tada aspon ja nie... |
|
|
Návrat hore |
|
RasoSVK |
Zaslal: 11.04.2008, 14:29 |
|
|
Založený: 30 jún 2007
2000 Honda Civic |
hlavne nech je dobra zabava, nalada a esitk jedno podstatne Pocasie ) |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 11.04.2008, 17:39 |
|
|
|
posledna vec k tejto debate>tato,raso..nam taky priebeh zrazu ako ste napisali vyhovuje ale poniektorym zrejme nie...ako bude tak bude nezalezi mi na pretekani alebo co...budem rad ak uvidim stare zname tvare ktore som nevidel viac ako pol roka a niektorych aj viac...chcem vklude podebatit popozerat co ma kto nove...myslim ze vacsine to takto vyhovuje...viac nemam co..no comment |
|
|
Návrat hore |
|
xx290 |
Zaslal: 11.04.2008, 19:31 |
|
|
|
zase na druhej strane nejaka ta zabavka a blaznenie v podobe sprintov a slalomiku je korenim kazdeho zrazu bez toho to v Klcove asi nepojde.......dopo |
|
|
Návrat hore |
|
ZUZKACRX |
Zaslal: 13.04.2008, 22:08 |
|
|
Založený: 11 február 2007
1988 Honda CR-X |
ani ja nemam silny motor a uz vobec nie xxxxxx prispevkov ale na ten zraz sa tesim,konecne spoznam dalsich clenov HC |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 14.04.2008, 11:37 |
|
|
|
jedna malickost.. radi by dosli aj kamosi na Toyotach a jedna RX8 z PO ak to vadit nebude... |
|
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 14.04.2008, 12:28 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
|
Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:41, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
xx290 |
Zaslal: 14.04.2008, 12:29 |
|
|
|
jasne ze mozu prist, urcite nebude nikto namietat , cim viac peknych aut tym vacsia zabava, ja tiez pridem na celice , by mohla prist aj S2000 ze si to rozda s RX-8minou |
|
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 14.04.2008, 15:32 |
|
|
Moderátor
Založený: 13 jún 2007
|
tatoHP napísal: Miloš,neviem čo to je dosť stary?Ja mam 43 a vobec sa necitim byť stary na to,aby som sa stretol s novymi ludmi
Gratulujem, dufam, ze aj ja budem mat v tom veku tolko energie.
Moj problem je len ten, ze som uz mal tu smolu zucastnit sa zrazov, kde sa nic nedalo robit, len postavat a pocuvat reci typu "uz si musim kupit tvrdsie tlmice", "on ma urcite lepsie zrychlenie, lebo ma vecsi krutak", prip. "pozrite, aky mam umyty motor a hlasne radio".
Chapem (a trochu aj zavidim), ze mnohi sa len chcu niekde zrazit a viac im netreba, ale ja na zrazoch hladam najme to vyblaznenie, ktore sa na bezne cesty nehodi. Preto tu skusam virit vody, ci sa niekto prihlasi k podobnej uchylke.
Takze co sa tyka zazitkov zo zrazov, badam na sebe urcity vyvin (uz mi nestaci tolko, co niekedy a hladam to, co som este nezazil) - z tohto pohladu sa citim stary. |
|
|
Návrat hore |
|
Civic |
Zaslal: 14.04.2008, 21:13 |
|
|
Založený: 07 január 2007
1996 Honda Civic |
Tak kedy a o kolkej..
Ak chcete tak k RX 8 mam partnera Audi 80 turbo.
Heno rad pride ked bude doma... |
_________________ D15 Z6 Sedan. |
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 14.04.2008, 21:46 |
|
|
|
Milos>stacilo to co si teraz napisal napisat predtym takto...vela zbytocnym prispevkom by sa predislo ...ale pohodaaa...
ehm mam tipa ze stary na Rexovi 8 chce zoslahat zadne pneu tak verim ze niekto vezme aj kameru...
a k tym disciplinam...skor inklinujem k nejakej peknej technickej trati na slalom ako sprinty..takze mozme cosi poriesit priamo na mieste...kto co bude chciet...len dufam aby neprisli nejakii miestni tuzeri a nepokaslali nam to(zazil som aj to) |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 14.04.2008, 21:50 |
|
|
|
PS>miesto diania Letisko KLCOV
den NEDELA
datum 27.4.2008
a cas hm..ktovie...kolki by sli z PO?siel by sa vlacik od mestskej haly a dalsi by sa mohli cestou na letisko pridat popripade byt uz tam...ako komu vyhovuje...stretnut napr o 10tej a najneskor o 11tej vyrazit z PO..
|
|
|
Návrat hore |
|
Civic |
Zaslal: 14.04.2008, 21:59 |
|
|
Založený: 07 január 2007
1996 Honda Civic |
Lepsie by pasovala sobota. Ale nevadi dufam ze budem mat čas.
takze cca 11.30 letisko. OK. |
_________________ D15 Z6 Sedan. |
|
Návrat hore |
|
|