Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Honda zraz Prešov

xx290
Zaslal: 11.04.2008, 8:16 Odpovedať s citátom
Založený: 24 november 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: SR
som nevedel ze iba ten kto ma silne auto a 30 000 prispevkov na fore tak vie nieco o autach a vie dobre jazdit Evil or Very Mad asi zacnem vypisovat kazdy den do rubrik Koho ste stretli a Kraviny a bude zo mna schumacher
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
joki H tune
Zaslal: 11.04.2008, 8:50 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
Milos napísal:
Smile Zazil som uz zopar "zrazov", kde si 20-rocni chlapci uspokojovali snahu ukazat svetu, ze maju svoje prve auto (takze uz su naozaj velki) a musel som pocuvat ich kecy o vyhodach tvrdych tlmicov na prejazdy zakrut a ze V-power vie rychlejsie horiet.
Ked sa uistim, ze tento zraz taky nebude, prideme na dvoch autach.
Zatial vsetci, ktori sa tu hlasia, maju iba zopar desiatok prispevkov a z toho polovica prave v tejto teme.

Co sa tyka sportoveho vyzitia, netreba ziadne kuzelky. Na zrazoch, ktore sme niekedy organizovali, velmi dobre posluzili plastove flase od coly, do tretiny naplnene vodou (maju aj zopar vyhod oproti kuzelom). Sprinty tiez nie su zla vec, ak sa spravia 2-3 kategorie (nie kazdy ma VTi) a najme ak vobec budu ludia, co maju zaujem.

no...ja mam svoje druhe auto,V power netankujem, prispevkov mam 5 a pol takze nie som zrejme dost zrely na nejaky dospely zraz.Nevadi ten na letisku sa uskutocni tak ci tak Smile .Tii ktorii tam budu a chodia na zraziky vedia vo co go,debatujeme,dame daco,pozerame motory a setko okolo toho...nejakym sprintom alebo kuzelkam sa nebranim vobec...howgh

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MarekVTi
Zaslal: 11.04.2008, 10:25 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
ach boze tie sprinty beriete nejak vazne... podstatne je aby sme sa zabavili a pokecali... kazdy vie nieco ine niekto o motoroch niekto o autohifi...
co sa tyka kategorizacie tak by sa to mohlo spravit tak ako sa to bude vo vyskove...
vticka s vtickami typerka s typerkami itrka s itrkami decka s deckami a bez vtecu s bezvtecu alebo tak nejak to tam je Rolling Eyes a myslim ze aj ked pojde niekto s vtickom sprintovat s niecim podstatne slabsim tak nebude od radosti z vyhry cely bez seba... tada aspon ja nie... Exclamation
RasoSVK
Zaslal: 11.04.2008, 14:29 Odpovedať s citátom
Založený: 30 jún 2007 Príspevky: 36 2000 Honda Civic
hlavne nech je dobra zabava, nalada a esitk jedno podstatne Pocasie Smile)
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
joki H tune
Zaslal: 11.04.2008, 17:39 Odpovedať s citátom
posledna vec k tejto debate>tato,raso..nam taky priebeh zrazu ako ste napisali vyhovuje ale poniektorym zrejme nie...ako bude tak bude nezalezi mi na pretekani alebo co...budem rad ak uvidim stare zname tvare ktore som nevidel viac ako pol roka a niektorych aj viac...chcem vklude podebatit popozerat co ma kto nove...myslim ze vacsine to takto vyhovuje...viac nemam co..no comment

xx290
Zaslal: 11.04.2008, 19:31 Odpovedať s citátom
zase na druhej strane nejaka ta zabavka a blaznenie v podobe sprintov a slalomiku je korenim kazdeho zrazu Wink bez toho to v Klcove asi nepojde.......dopo
ZUZKACRX
Zaslal: 13.04.2008, 22:08 Odpovedať s citátom
Založený: 11 február 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Spišská Nová Ves 1988 Honda CR-X
ani ja nemam silny motor Laughing a uz vobec nie xxxxxx prispevkov Wink ale na ten zraz sa tesim,konecne spoznam dalsich clenov HC Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
joki H tune
Zaslal: 14.04.2008, 11:37 Odpovedať s citátom
jedna malickost.. Cool radi by dosli aj kamosi na Toyotach a jedna RX8 z PO ak to vadit nebude... Embarassed

tatoHP
Zaslal: 14.04.2008, 12:28 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
Confused

Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:41, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
xx290
Zaslal: 14.04.2008, 12:29 Odpovedať s citátom
jasne ze mozu prist, urcite nebude nikto namietat Cool , cim viac peknych aut tym vacsia zabava, ja tiez pridem na celice Embarassed , by mohla prist aj S2000 ze si to rozda s RX-8minou Laughing
Milos
Zaslal: 14.04.2008, 15:32 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
tatoHP napísal:
Miloš,neviem čo to je dosť stary?Ja mam 43 a vobec sa necitim byť stary na to,aby som sa stretol s novymi ludmi

Gratulujem, dufam, ze aj ja budem mat v tom veku tolko energie.
Moj problem je len ten, ze som uz mal tu smolu zucastnit sa zrazov, kde sa nic nedalo robit, len postavat a pocuvat reci typu "uz si musim kupit tvrdsie tlmice", "on ma urcite lepsie zrychlenie, lebo ma vecsi krutak", prip. "pozrite, aky mam umyty motor a hlasne radio".
Chapem (a trochu aj zavidim), ze mnohi sa len chcu niekde zrazit a viac im netreba, ale ja na zrazoch hladam najme to vyblaznenie, ktore sa na bezne cesty nehodi. Preto tu skusam virit vody, ci sa niekto prihlasi k podobnej uchylke.
Takze co sa tyka zazitkov zo zrazov, badam na sebe urcity vyvin (uz mi nestaci tolko, co niekedy a hladam to, co som este nezazil) - z tohto pohladu sa citim stary.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Civic
Zaslal: 14.04.2008, 21:13 Odpovedať s citátom
Založený: 07 január 2007 Príspevky: 396 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic
Tak kedy a o kolkej..
Ak chcete tak k RX 8 mam partnera Audi 80 turbo.
Heno rad pride ked bude doma...

Zaslal: 14.04.2008, 21:46 Odpovedať s citátom
Milos>stacilo to co si teraz napisal napisat predtym takto...vela zbytocnym prispevkom by sa predislo Very Happy ...ale pohodaaa...
ehm mam tipa ze stary na Rexovi 8 chce zoslahat zadne pneu tak verim ze niekto vezme aj kameru... Laughing
a k tym disciplinam...skor inklinujem k nejakej peknej technickej trati na slalom ako sprinty..takze mozme cosi poriesit priamo na mieste...kto co bude chciet...len dufam aby neprisli nejakii miestni tuzeri a nepokaslali nam to(zazil som aj to) Mad

joki H tune
Zaslal: 14.04.2008, 21:50 Odpovedať s citátom
PS>miesto diania Letisko KLCOV
den NEDELA
datum 27.4.2008
a cas hm..ktovie...kolki by sli z PO?siel by sa vlacik od mestskej haly a dalsi by sa mohli cestou na letisko pridat popripade byt uz tam...ako komu vyhovuje...stretnut napr o 10tej a najneskor o 11tej vyrazit z PO..
Question

Civic
Zaslal: 14.04.2008, 21:59 Odpovedať s citátom
Založený: 07 január 2007 Príspevky: 396 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic
Lepsie by pasovala sobota. Ale nevadi dufam ze budem mat čas.
takze cca 11.30 letisko. OK.

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 10 z 64
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 62, 63, 64  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: