Autosalón Incheba BA 15.-20.apríl 2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
...teraz bez srandy,lebo vidim,ze si nedas povedat slusne od Mata...trosku sa zamysli co napises po sebe...omaron napísal:Niekedy, dost casto to robim ked pisem sem na forummatulo napísal:omaron, niekedy by nebolo zle precitat si co si napisal a skusit sa nan pozret aj ocami nezainteresovaneho...ale to som ti uz pisal neraz...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
tento vas rozhovor by som skor zaradil medzi krawiny 

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
ano dievcata boli fajn, moja favoritka strazila novu Lanciu, proste geometricka krasaPlexisklo napísal:No tak som sa pred chvilkou vratil z novinarskeho dna, som tam pobudol nejakie tie dve a pol hodinky...Samozrejme osobitnu pozornost som venoval stanku Honda, celkom ma prekvapil novy Accord, ktory som aj "osahal" s tym ze ako sa zmenil moj model po 12 rokochZmena je to patrna ale prekvapilo ma "lacno" vyzerajuce oblozenie kufra velmi podobne tomu, co mam ja...
Okrem toho som pokukal este Legend, ktoreho interier je fakt celkom slusny, skoda ponukanych motorov a toho, ze si nevie najst viacej zakaznikov...
Inak ma uplne ocarili Mercedesy, a znova zosilnelo moje tvrdenie, ze po Honde planujem kupu medveda![]()
Inak hostesky celkom pekne, co ma az prekvapilo a dokonca niektore velmi mile... Jedna mi dokonca velmi zanietene predstavovala BMW M3 Coupé, neviem mozno vyzeram ze nanho mam![]()
Btw. M3 coupe tam nebolo, bolo to cabrio
alebo to bolo aj to aj to :DDDmorloq napísal:Btw. M3 coupe tam nebolo, bolo to cabrioPlexisklo napísal:No tak som sa pred chvilkou vratil z novinarskeho dna, som tam pobudol nejakie tie dve a pol hodinky...Samozrejme osobitnu pozornost som venoval stanku Honda, celkom ma prekvapil novy Accord, ktory som aj "osahal" s tym ze ako sa zmenil moj model po 12 rokochZmena je to patrna ale prekvapilo ma "lacno" vyzerajuce oblozenie kufra velmi podobne tomu, co mam ja...
Okrem toho som pokukal este Legend, ktoreho interier je fakt celkom slusny, skoda ponukanych motorov a toho, ze si nevie najst viacej zakaznikov...
Inak ma uplne ocarili Mercedesy, a znova zosilnelo moje tvrdenie, ze po Honde planujem kupu medveda![]()
Inak hostesky celkom pekne, co ma az prekvapilo a dokonca niektore velmi mile... Jedna mi dokonca velmi zanietene predstavovala BMW M3 Coupé, neviem mozno vyzeram ze nanho mam![]()

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
morloq: mas pravdu, myslel som biele BMW 3 Coupe s oznacenim xi
Majo: ano je, ale nie je na nej nic vynimocne
ja som tam skor postradal Nissan GT-R ale auto-impex uz objednal dve pre SR, ktore pridu niekedy v januari.... 
A este mi tam chybal Mercedes CLC a VW Scirroco... Na druhej strane ma prekvapila policajna uprava Superbu a vobec si neviem predstavit naco ho asi budu pouzivat, na klasicke kontrolovanie zbytocne a na vladne kolony malo reprezentativne
Majo: ano je, ale nie je na nej nic vynimocne
A este mi tam chybal Mercedes CLC a VW Scirroco... Na druhej strane ma prekvapila policajna uprava Superbu a vobec si neviem predstavit naco ho asi budu pouzivat, na klasicke kontrolovanie zbytocne a na vladne kolony malo reprezentativne
Honda Accord 2.0 r.v. 1995
...GT-RPlexisklo napísal:morloq: mas pravdu, myslel som biele BMW 3 Coupe s oznacenim xi![]()
Majo: ano je, ale nie je na nej nic vynimocneja som tam skor postradal Nissan GT-R ale auto-impex uz objednal dve pre SR, ktore pridu niekedy v januari....
...a corvetta je pre mna vynimocna,najma na leto
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.