Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
-
joki H tune
Ale poviem Vám som z toho uplne mimo
Asi budem musiet predat civica na sučiastky. Dufam ze motor a prevodovka zostali cele. No uvidime. Potom dam foto.
Ale uz uvažujem nad kupov niecoho ineho. Ked poriešim civika tak asi kupim Hondu HR-V. Aby to bolo bezpečnejšie.
A potom keby som nemal kde dat peniaze od rozkoše tak ked raz niekedy predam Corsu tak si kupim Prelude. Ale zatial Corsa musi vydrzat na pracovne učely.
Manzelka je marod. Ma narazene koleno aj zosivane a aj nard ma zosivany asi sa jej pri naraze zosmykla noha z pedalu a roztala si nohu o pedal. Popalene obe zapastia od airbagov. Inac mala velke stastie. Nebyt airgagov neviem ako by to dopadlo. V 50tke čelna zrazka zo stromom.
Este napisem ako to bolo: Gabika isla po hlavnej a jedna ...... vybehla zo zakazu vjazdu (jednosmerna ulica, obojsmerna iba pre MHD a sanitky) kde bola aj STOP a v plnej rychlosti nabrala manzelku do zadneho kolesa ktoreho zavesenie sa ohlo asi o 20 stupnov do strany a tym sa stalo auto neovladatelne az sa zastavilo v strome. A problem je na svete.
Asi budem musiet predat civica na sučiastky. Dufam ze motor a prevodovka zostali cele. No uvidime. Potom dam foto.
Ale uz uvažujem nad kupov niecoho ineho. Ked poriešim civika tak asi kupim Hondu HR-V. Aby to bolo bezpečnejšie.
A potom keby som nemal kde dat peniaze od rozkoše tak ked raz niekedy predam Corsu tak si kupim Prelude. Ale zatial Corsa musi vydrzat na pracovne učely.
Manzelka je marod. Ma narazene koleno aj zosivane a aj nard ma zosivany asi sa jej pri naraze zosmykla noha z pedalu a roztala si nohu o pedal. Popalene obe zapastia od airbagov. Inac mala velke stastie. Nebyt airgagov neviem ako by to dopadlo. V 50tke čelna zrazka zo stromom.
Este napisem ako to bolo: Gabika isla po hlavnej a jedna ...... vybehla zo zakazu vjazdu (jednosmerna ulica, obojsmerna iba pre MHD a sanitky) kde bola aj STOP a v plnej rychlosti nabrala manzelku do zadneho kolesa ktoreho zavesenie sa ohlo asi o 20 stupnov do strany a tym sa stalo auto neovladatelne az sa zastavilo v strome. A problem je na svete.
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1
aj tu by malo platit pravidlo 3 krat a dost, 3 sposobene buracky a uz si nikdy nesadne za volant
a este dolamat obidve ruky a sankcionovat autoskolu jak si mohla dovolit dat vodicak takemu amaterovi....takych, ktori nevedia cuvat, predbehovat, jazdit na vode, snehu, absolutna neznalost kritickych situaciii a nikdy nesli viac jak 60....tak takych je mozno 80 percent, ktori dostali cerstvy vodicak
Ku zrazu: vy co ste mimo spisskej, viete kde je to letisko???
Ku zrazu: vy co ste mimo spisskej, viete kde je to letisko???
-
joki H tune
Ado skore uzdravenie pani manzelke..chvalabohu odnieslo to viacmenej len auto...a to velmi pekne auto...skoda ho
...ak ho rozpredas myslim ze aspon nejake investicie sa ti vratia,robit ho sa ti uz asi neoplati....
xx290>kamosko si to napisal to o cuvani tak ze az som mal pocit ze ide tam aj o mna
...
xx290>kamosko si to napisal to o cuvani tak ze az som mal pocit ze ide tam aj o mna
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

v strucnosti GPS suradnice: Klcov najdete, na konci dediny bude dost nenapadna odbocka do lava na Spissku, odporucam ist cez dedinu 60-kou aby ste ubrzdili a nemuseli sa otacat na rucnej
, od krizovatky asi 500m na pravej strane sa rozprestiera utesene letisko obklopene nadhernou prirodou
, ked bude prave startovat Boing 757 treba chvilu pockat
dopo
-
joki H tune
-
joki H tune