|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Autosalón Incheba BA 15.-20.apríl 2008 |
maico |
Zaslal: 22.04.2008, 17:54 |
|
|
Založený: 06 júl 2007
|
Majo&Rado napísal: ...len skoda,ze sme sa nepozoznamovali...rad by som videl nove tvare , no ja uz som vas par spoznal. len nebol cas na pokecanie. ale nabuduce to dufam napravime. |
|
|
Návrat hore |
|
Rodom |
Zaslal: 22.04.2008, 18:03 |
|
|
Založený: 19 február 2007
2010 Honda Accord |
PoD3s napísal: cawte vsetci..no v nedelu som dosiel do incheby okolo pol 10_tej a tiez ma ten pan v reflexnej vesticke otocil,nechapal som ale budis..ale najvacsie nervy som chytil ked som dosiel pod ten pristresok ci co to bolo za stan a tam same hrdzave hnusne plechovky,az na par peknych kuskov to bolo o nicom....inac obsmietal som sa okolo dvoch hondiciek s nalepkami hondaclub,no bohuzial nikto pri nich nebol..chcel som sa zoznamit a hlavne by som si chcel dat klubovu nalepku na karu mozno ste ma tam aj videli:modra mikina,cerne gate a nagelovaneho kohutika na gebulke...musime dat niekedy stretko bez toho ze by sa dial nejaky autosalon,napriklad v piestanoch na tuning zraze alebo take neco..majte sa zatial pekne a jazdite opatrne,je vela panov,ktori rozdavaju pokuty za rychlost
hmm, mal si sa obsmietat o chvilku dlhsie, mozno by sme sa stretli snad nabuduce |
_________________ Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!! |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 22.04.2008, 18:47 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Vsetci aj novi co sa chcu stretnut nech pridu v nedelu na Pezinsku babu do Padoku,ak budete chciet potrenovat,vyskusat si to tak budete moct ak nie tak len pokecame,spozname sa s novymi.
Pisem to sem preto,lebo na autosalone sme sa moc nepozoznamovali...tak vsetci mate najblizsiu prilezitost...v nedelu a mozete sa aj vyblaznit s autom.
Matulo prosim ta,supni sem foto co si fotil v nedelu.Dik.A ked ma niekto foto tak kludne to sem prihodte...nemusia to byt len hondy. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 22.04.2008, 19:21 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
|
Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:39, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
PoD3s |
Zaslal: 22.04.2008, 19:23 |
|
|
Založený: 14 apríl 2008
1994 Honda CR-X |
to uz tuto nedelu?hmm...a o kolkej? |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 22.04.2008, 19:39 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
tatoHP napísal: Huráááááá,všetci stredoslováci aj východniari v nedeľu na Pezinsku babu,ideme sa zoznamovať.
...tatoHP....si dost stary na to aby si to pochopil ako som to myslel , ...,ale ak nie tak to tu pre menej chapavych vysvetlim
...samozrejme to bolo myslene pre tych co su z blizkeho okolia a napriklad to maju blizsie ako ked sa kona zraz v BA...,ale ak ma niekto chut si zazavodit tak kludne moze prist aj z Kosic ...cim viac ludi pride tym lepsie...pre vas sa snazime robit tieto akcie... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 22.04.2008, 20:37 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|