Pre tych, ktori sa planuju zucastnit mam zopar instrukcii:Nedodrzanie pravidiel a usmerneni HC teamu moze mat za nasledok nevpustenie na trat, pripadne vyhostenie z arealu.
- Podrobne informacie o organizacii treningu/jazdenia, dostanete az na mieste v ramci kratkej rozpravy vsetkych jazdiacich, pred zaciatkom jazdenia podla zvyklosti AutoSlalomu bude moznost aj na pesie porejdenie trate. Zatial nevieme slubit, ci sa bude jazdit na trati pouzivanej na AutoSlalom.
- Ak je to aspon trochu mozne, prosim jazdcov/trenujucich, skuste sa dostavit medzi 13:00 a 13:30, aby ste rozpravu stihli; iste chapete ze 10 krat opakovat to iste je dost unavne...
- Kazdy jazdec aj divak sa v areali pohybuje na vlastne riziko a zodpoveda za vsetky skody, ktore sposobil sebe alebo ostatnym. Napriek tomu prosim dodrziavajte bezpecnostne usmernenia HC teamu, a to najma:
- Na jazdenie pouzivajte pevnu obuv.
- Pred jazdou sa vzdy priputajte - tyka sa vsetkych osob vo vozidle.
- Pocas jazdy majte na hlave prilbu - tyka sa vsetkych osob vo vozidle; akceptuje sa zatial akakolvek prilba - skateboardova, cyklisticka, lezecka, idealne samozrejme motorsportova alebo motorkarska; ak nemate, nezufajte, niekto vam prilbu urcite pozicia...
- Nevchadzajte na trat (autom ani peso), ak sa na trati nachadza ine vozidlo, resp. bez prislusneho pokynu.
- Za cielom vzdy zabrzdite do uplneho zastavenia
Po dojazdeni odparkujte auto na urcenom mieste.
- V celom areali jazdite pomaly a ohladuplne (samozrejme, s vynimkou trate).
Slalomovy trening na Pez. babe, nedela 27.4, 13:00
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Do uvodneho prispevku boli doplnene instrukcie. Pre istotu sem vkladam kopiu...
...dobry napad,tak uz mame aj obcerstvenie,uz len dohodnut kto ide a kedy odchadzate...pa1ec napísal:nieco beriem, ale asik to nebude len tak ale dame to za nejaku simbolicku sumu...Majo&Rado napísal:Pa1ec...beres aj obcerstvenie?
potrebujem nasetrit na disky... ak nie na SI...![]()
![]()
Banda...dufam,ze vas pride cim najviac,najma novi clenovia by sa mohli prist ukazat a aj ti co maju na babu blizsie ako do BA...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
berem len nejake pol litrovky a ani tych nebude nejako vela... mozno zoberem nejake tie vetsie flase s mineralkou a keby bol velky zaujem mozno do termosky kavu...
ale o jedlo nech sa stara kazdy sam...
apropoooo.... zoberem aj altanok???
ale nie ze ano, ano, zober a bude tam akurat tak moje sedadlo spolujazdca...ako v kalnej...
ale o jedlo nech sa stara kazdy sam...
apropoooo.... zoberem aj altanok???
ale nie ze ano, ano, zober a bude tam akurat tak moje sedadlo spolujazdca...ako v kalnej...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

moze byt...tak kto nam pride spravit doprovod???MaroK napísal:Ja som na tom podobne , a je to uz zajtra ..
Mohli by sme to dohodnut jak ked sa islo na Autosalon na parkovisku pri Lunaparku v petrzke trebars 12:30 ? Musel by tam ale prist niekto za kym by sme mohli ist kedze nevieme kde to presne je.
Ja pojdem z petrzalskej strany,tak kto nevie kde to je a chce ist,tak 12:30 na parkovisku lunapark........MaroK napísal:Ja som na tom podobne , a je to uz zajtra ..
Mohli by sme to dohodnut jak ked sa islo na Autosalon na parkovisku pri Lunaparku v petrzke trebars 12:30 ? Musel by tam ale prist niekto za kym by sme mohli ist kedze nevieme kde to presne je.
.....lude4ever.....