Zabavte sa poriadne
Slalomovy trening na Pez. babe, nedela 27.4, 13:00
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
...hej,hej,len aby prislo viac ludi,nech to nerobime zbytocne,lebo je to pre nich...kde inde sa mozu vyblaznit bez rizika...ak teraz pride malo ludi tak sa bojim,ze nabuduce nebude uz taka moznost...
...takze fakt kto moze pridite sa vyblaznit.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Dakujeme vsetkym za ucast,bolo fakt dobre.
Chcem sa podakovat vsetkym ludom,ale najma... Hondakovi,ze cely den stal na starte,Radovi,ze zapisoval,Matulovi,ze to vybavoval a organizoval,Hamletovi,ze tocil video a fotil,Pa1ecovi a atd.a vsetkym co sa zucastnili...
Myslim,ze to bola podarena akcia a dufam,ze si to skoro zopakujeme,skoda,ze ste nezostali dlhsie,boli aj sprinty na koniec proti motorke
.
Nabuduce si mozeme dat aj ofiacialne sprinty aj ked asi nie na 400m.
Snad bude aj casomiera.Vysledky doplnime neskor,ale bol som dost milo prekvapeny dieselovym Civicom
,ktory mal vynikajuce casy na slalome
.
Chcem sa podakovat vsetkym ludom,ale najma... Hondakovi,ze cely den stal na starte,Radovi,ze zapisoval,Matulovi,ze to vybavoval a organizoval,Hamletovi,ze tocil video a fotil,Pa1ecovi a atd.a vsetkym co sa zucastnili...
Myslim,ze to bola podarena akcia a dufam,ze si to skoro zopakujeme,skoda,ze ste nezostali dlhsie,boli aj sprinty na koniec proti motorke
Snad bude aj casomiera.Vysledky doplnime neskor,ale bol som dost milo prekvapeny dieselovym Civicom
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Super akcia,hlavne na konci to bolo fajn,sprinty.
Ale cely den bol fajn,ked sa stretnu sprani ludia,tak nemoze byt zle.
Majo&Rado napísal:Dakujeme vsetkym za ucast,bolo fakt dobre.
Myslim,ze to bola podarena akcia a dufam,ze si to skoro zopakujeme,skoda,ze ste nezostali dlhsie,boli aj sprinty na koniec proti motorke.
Snad bude aj casomiera.Vysledky doplnime neskor,ale bol som dost milo prekvapeny dieselovym Civicom,ktory mal vynikajuce casy na slalome
.
Co ak vsetci poslu cislo 5,ktore zvytazilo.
Hondak napísal:Super akcia,hlavne na konci to bolo fajn,sprinty.Ale cely den bol fajn,ked sa stretnu sprani ludia,tak nemoze byt zle.
![]()
Majo&Rado napísal:Dakujeme vsetkym za ucast,bolo fakt dobre.
Myslim,ze to bola podarena akcia a dufam,ze si to skoro zopakujeme,skoda,ze ste nezostali dlhsie,boli aj sprinty na koniec proti motorke.
Snad bude aj casomiera.Vysledky doplnime neskor,ale bol som dost milo prekvapeny dieselovym Civicom,ktory mal vynikajuce casy na slalome
.
Tak tak,.. diesel-pawaaa! Sam som bol prekvapeny! Uz mi staci vymenit gumy za racing-gumy a budem trhat rekordy.Majo&Rado napísal: ... Vysledky doplnime neskor, ale bol som dost milo prekvapeny dieselovym Civicom,ktory mal vynikajuce casy na slalome
.
Bola to vynikajuca akcia!
Tu su dalsie fotenky
http://picasaweb.google.sk/funtomino/HondaSlalomTrening