o 8mej rano sa uz otvara letisko, my kym sa tam dotrepeme, hned bude aj pol 10tej a to uz zacinaju sprintiky, takze 8.00 je podla mna taky idealny cas...
dolly20 napísal:o 8mej rano sa uz otvara letisko, my kym sa tam dotrepeme, hned bude aj pol 10tej a to uz zacinaju sprintiky, takze 8.00 je podla mna taky idealny cas...
wuaaa a ja ze sa po tazkom tyzdni vybuvam aspon trosku....
ludkovia neviem kedy, ale asi dofrcime my len neskor, tak na obed...
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
dolly20 napísal:o 8mej rano sa uz otvara letisko, my kym sa tam dotrepeme, hned bude aj pol 10tej a to uz zacinaju sprintiky, takze 8.00 je podla mna taky idealny cas...
zase to bude urcite barsjak posunute :DDD ale cvicny sprint by som cel stihnut aspon jedne
padol taky navrh ze aby sme usetrili nase podvozky a hlavne kese na dialnicnu znamku, ze pojdeme po starej ceste... a vyhli sa brnenskym zapcham
navrh by bol taky, ze o 8mej rano by sme sa stretli na benzoske v Kutoch...
idem ja, czert a rodom, takze my sme 3afta, kto chce, nech sa prida, alebo sa stretneme priamo tam
dolly20 napísal:padol taky navrh ze aby sme usetrili nase podvozky a hlavne kese na dialnicnu znamku, ze pojdeme po starej ceste... a vyhli sa brnenskym zapcham
idem ja, czert a rodom, takze my sme 3afta, kto chce, nech sa prida, alebo sa stretneme priamo tam
ale sak netreba ist do brna resp.do centra ak zase niekto nepojde rovno a setcia zanim
dolly20 napísal:padol taky navrh ze aby sme usetrili nase podvozky a hlavne kese na dialnicnu znamku, ze pojdeme po starej ceste... a vyhli sa brnenskym zapcham
ale sak netreba ist do brna resp.do centra ak zase niekto nepojde rovno a setcia zanim
Navrhujem dialnicu....Je to rychle a pohodlne(az na tie kocky) a hlavne cesta spat po prebdenej noci:)Nechce sa mi prdlikat predpisovo po dedinkach..A ked nepojdeme za Matisom tak stihneme aj skusobne sprinty