Autor |
Správa |
|
morloq |
Zaslal: 30.04.2008, 7:21 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
LastV8 napísal: na danej stranke som videl banner H clubu. nemame nejake zlavy?
slusne postreh , ano mame, chalani z W4Y jednaju seriozne a dohodli sme myslim aj seriozne podmienky pre clenov. A bude to este lepsie . Takze nakupujte. |
_________________ Mas uz podznacky a nalepky HC?
ZAPOJ SA! |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 30.04.2008, 7:24 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
morloq napísal: LastV8 napísal: na danej stranke som videl banner H clubu. nemame nejake zlavy?
slusne postreh , ano mame, chalani z W4Y jednaju seriozne a dohodli sme myslim aj seriozne podmienky pre clenov. A bude to este lepsie . Takze nakupujte.
uz sa stalo, uz som si objednal...20% zlava je pecka, klobuk dole za takuto iniciativu... |
|
|
Návrat hore |
|
StanoM |
Zaslal: 17.01.2009, 14:00 |
|
|
Založený: 12 jún 2008
|
2 Viss - ty si priam genialny pripad, ked sa nevie povedat "stop" a premyslat.
Neviem kolko si dal za tie disky, aktualne stoja cca do 4tis kus, ale v podstate zrusit si zaruku (vrtanim dier by mala padnut) dat 4 tisic namiesto 600 Sk + 600Sk + osobny cas za znovu prezutie a doriesenie situacie diplomaticky.
Jednoducho fakt sa cudujem ludom z wheels4you, ze ti zrejme kompenzovali naklady (tak to vyznelo) ale zaroven to je skutocne pre nich neskutocna reklama a uz hladam ktore mi pasnu na moju civicu |
_________________ Civic sedan 96" 1.5VTEC D15Z6 - 112koni (3 som ustaval na 7K RPM) |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|