Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  wheels4you.sk & KOSEI

morloq
Zaslal: 30.04.2008, 7:21 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
LastV8 napísal:
na danej stranke som videl banner H clubu. nemame nejake zlavy? Smile

slusne postreh Smile, ano mame, chalani z W4Y jednaju seriozne a dohodli sme myslim aj seriozne podmienky pre clenov. A bude to este lepsie Smile. Takze nakupujte.

LastV8
Zaslal: 30.04.2008, 7:24 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
morloq napísal:
LastV8 napísal:
na danej stranke som videl banner H clubu. nemame nejake zlavy? Smile

slusne postreh Smile, ano mame, chalani z W4Y jednaju seriozne a dohodli sme myslim aj seriozne podmienky pre clenov. A bude to este lepsie Smile. Takze nakupujte.

uz sa stalo, uz som si objednal...20% zlava je pecka, klobuk dole za takuto iniciativu...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
StanoM
Zaslal: 17.01.2009, 14:00 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 258 Bydlisko: Pezinok
2 Viss - ty si priam genialny pripad, ked sa nevie povedat "stop" a premyslat.
Neviem kolko si dal za tie disky, aktualne stoja cca do 4tis kus, ale v podstate zrusit si zaruku (vrtanim dier by mala padnut) dat 4 tisic namiesto 600 Sk + 600Sk + osobny cas za znovu prezutie a doriesenie situacie diplomaticky.

Jednoducho fakt sa cudujem ludom z wheels4you, ze ti zrejme kompenzovali naklady (tak to vyznelo) ale zaroven to je skutocne pre nich neskutocna reklama Smile a uz hladam ktore mi pasnu na moju civicu Smile

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Pridať novú tému

Prejdi na: