pa1ec napísal:inak 2ks vysielaciek by boli ak mate zaujem... cholerak ma jednu a ja poskitnem tu druhu...
bohuzial z financnych dovodov sa nezucastnim...
...my sme si uz kupili takze ak budete pocut vo vysielacke ,ze pirat 1,pirat 1 volam pirata 2 tak to sme my
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
uplne lahko tam trafite.....pojdes furt rovno cez vyskov az prejdes dedinu vojdes do takeho lesika tam pojde cesta brutal dole potom stupanie a kusok zatym bude odbocka do prava na letisko
2Bera napísal:uplne lahko tam trafite.....pojdes furt rovno cez vyskov az prejdes dedinu vojdes do takeho lesika tam pojde cesta brutal dole potom stupanie a kusok zatym bude odbocka do prava na letisko
tak to je krasna navigacia:D som zvedava ci aj pouzitelna:D
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
2Bera napísal:uplne lahko tam trafite.....pojdes furt rovno cez vyskov az prejdes dedinu vojdes do takeho lesika tam pojde cesta brutal dole potom stupanie a kusok zatym bude odbocka do prava na letisko
tak to je krasna navigacia:D som zvedava ci aj pouzitelna:D
ja som tam bol 2x vy ani raz ))) odniecoho sa musite odrazit :DD:D::