Zraz Dobrá Niva, nedela 1.6.2008,/odchod o 11:00 TESCO-BB

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

rumy: jasne ze pride so mnou a s XTP mozes ratat sak uz aj vieme de to je:D
Používateľov profilový obrázok
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

je to este daleko, istotu nevkladam ale posnazim sa prist. A ked budete dobry pride aj casomiera a zetko s cicou :D
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
xtp
Dátum registrácie: 13.04.2008, 22:44
Garáž (1)

Príspevok od používateľa xtp »

ludia ja uz chcem zvody lebo si pripadam ze ani poriadne nemozem jazdit ked mam teraz traktor, aspon podla zvuku:D, na zraz prideme urcite aj coto hadam posprintujeme:P
AHcTT
Fiat Power!
rumy
Dátum registrácie: 13.02.2008, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa rumy »

ja som bol tam dneska... ale na sprint to nie je bohvie aka cesta si myslim
maico
Dátum registrácie: 06.07.2007, 17:20

Príspevok od používateľa maico »

aa môžem aj ja prisť ? :lol:
rumy
Garáž (1)

no ak budes dobry :)) tak si len vytany :)
MarekVTi
Dátum registrácie: 13.09.2007, 15:46
Garáž (1)

Príspevok od používateľa MarekVTi »

Denka napísal:je to este daleko, istotu nevkladam ale posnazim sa prist. A ked budete dobry pride aj casomiera a zetko s cicou :D
Denka casomiera a kuzele su podla mna zbytocne... ta plocha mi nepripadala velmi vhodna na slalom, dost nerovny povrch... ale to je len moj dojem mozno to ostatni vidia inak.
maico

rumy napísal:no ak budes dobry :)) tak si len vytany :)
ak bude gulas a pivo tak pridem.
xtp
Garáž (1)

maico napísal:
neni problem, v cene vstupneho 350Sk mas tanier gulasu, 3 chleby a pivo :lol: :lol:
AHcTT
Fiat Power!
maico

xtp napísal:
maico napísal:
neni problem, v cene vstupneho 350Sk mas tanier gulasu, 3 chleby a pivo :lol: :lol:
a vstupne sa plati za osobu, ci za auto?
xtp
Garáž (1)

vstupne je za osobu a mne do vrecka :D
aby sme sa rozumeli to predtym bol vtip :lol: :lol:
AHcTT
Fiat Power!
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

Robite zraz alebo stretko pred/za tescom? :lol:
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
rumy
Garáž (1)

ahojte dneska mi bol podany mail.. od jedneho pana.. a pise vnom toto :
Ale bližšie k tej našej akcii, ktorá sa bude konať v priestoroch letiska na Dobrej Nive. 6. júna 2008 . Ide vlastne o firemnú akciu, na ktorej popri prezentácii našej spoločnosti chceme tak trochu aj oslavovať. Koncom mája budesa konať v Prahe Svetový osivársky kongres, na ktorom budeme prijatí za člena Medzinárodnej osivárskej federácie (International seed federation). Preto aj program akcie je k tomu prispôsobený. Dopoludnia by mal viac orientovaný odborne, popoludní odychovo a kultúrne. Je pripravených viacero atrakcií (jazda na koňoch, na motokárach...) a kultúrnych vystúpení (folklórne súbory, Drišľak...). No a samozrejme stravovanie a občerstvenie. Akcia je celodenného charakteru, preto som si myslel, keď ste sa mi ozval, že by ste tam chceli urobiť stretnutie Vášho HONDA KLUB-u, či by to nemohlo byť v ten istý deň. Jednak areál bude vykosený, budú tam sociálne zariadenia, zabezpečené je stravovanie - čo by mnohé z tohto nebolo, keby ste toto stretnutie mali v inom termíne. Nám to zasa pomôže z hľadiska pestrosti programu. No a ak by ste vedeli zabezpečiť ešte nejaké jazby pre prípadných záujemcov, bolo by o jednu atrakciu viac. Na "revanš" by sme Vám prispeli sponzorsky na činnosť klubu.
Bol by som preto veľmi rád, keby ste sa rozhodli pre spoločnú akciu s nami. Podobne by sme sa chceli prezentovať aj v budúcnosti, preto je tu možná aj spolupráca aj v ďalších rokoch. My ju len privítame. Toľko asi o celej akcii, ak by ste chceli vedieť viac, ozvite sa mi.

tak teda chcem pocut vas nazor? ze co vi nato? alebo nechame to na toho 31.5 ..a budeme tam lencisto mi.. len pozor tam moze byt dost ludi.. na tejto akcii.. cosa kona 6.6 tak sa proosim vyjadrit .. a co sa tyka kolko sa plati ... ak bysme sli toho 31.5 ..tak ak nas bude dvacast ludi tak po 100sk .ide oto aby sa lne zaplatilo to letisko
stateopera
Dátum registrácie: 09.03.2007, 21:45
Garáž (1)

Príspevok od používateľa stateopera »

ajha rumy ja ti poviem beriem radšej ten termín 6.6.2008 nie z toho dôvodu že nemusím platiť ale ukazať naše hondičky stovkám dalších ludi je podla mna super a to občerstvenie a príspevok hovorí za všetko myslím že každý mi dá za pravdu príspevok je vždy vzácny a dlhodobá spolupráca taktiež a ešte jedna vec myslím že na takúto akciu prídu aj tí čo pôvodne neplánovali:)))))

RUMY U MŇA 100 bodov a 1000% že tam budem teda ak to bude 6.6.2008 :!: :!: :!:

Hor sa na názory termín sa kráti :D
Naposledy upravil/-a stateopera v 09.05.2008, 10:06, upravené celkom 1 krát.
HONDA život na plný plyn
omaron
Dátum registrácie: 12.07.2007, 17:43
Garáž (1)

Príspevok od používateľa omaron »

Ja osobne si myslim ze 6.6 to bude veselsie a viac ludi viac zabavy pokukaju nase auticka aj iny a strava obcersvetnie. No na druhej strane uz to nebude ta prava myslienka stretnut sa niekde "hondiaci" a pokecat zajazdit lebo budeme tak trochu obmedzeny... Priklonil by som sa viac ale k variane 6.6
Zamknuté