Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Honda zraz Prešov

Blitzkrieg
Zaslal: 17.05.2008, 8:18 Odpovedať s citátom
Založený: 17 február 2008 Príspevky: 52 Bydlisko: Košice 1997 Honda Civic
honda ho asi sprevadzat nebude, mozno neskor acord combi Very Happy ale melko je melko
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
joki H tune
Zaslal: 17.05.2008, 15:29 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
blitz>do buducna...vezmes maleho na zraz a verim ze ten zvuk takeho Vti si zapamata do konca zivota...si bude po doma brmkat zvuk Vti Laughing
opakovanie macka mudrosti datum zrazu 1.6.2008 o 10tej hodine stretnutie pri hale v Presove,odjazd kolona cca o 11tej hodine...stay tuned

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
omaron
Zaslal: 19.05.2008, 9:34 Odpovedať s citátom
Založený: 12 júl 2007 Príspevky: 227 Bydlisko: B.Bystrica
co keby ste radsej prisli k BB 1.6 aby v strede SVK bolo celoslovenske
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
joki H tune
Zaslal: 19.05.2008, 10:48 Odpovedať s citátom
to je ako keby sme my volali vas,neviem kto by dosiel...trosku daleko na to ze chceme len pekne stravit nedelu Cool ...

tatoHP
Zaslal: 19.05.2008, 13:12 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
Evil or Very Mad

Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:27, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
morloq
Zaslal: 19.05.2008, 17:17 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
tatoHP napísal:
omaron napísal:
co keby ste radsej prisli k BB 1.6 aby v strede SVK bolo celoslovenske

myslim že už sa o tom uvažovalo,ale spraviť seloslovensky honda zraz sa neda zo dňa na deň.Ak chceme aby ten zraz o niečom bol a nie len zbrkle,nedisciplinovane jazdy a predvádzanie sa,chce to čas a peniaze.Niekoho kto by to zorganizoval a riadil.Môžte tuto temu v BB nahodiť na zraze,veď sa tam chystaju z vedenia klubu a môžu hneď omrknuť to letisko a vyjadriť sa k tomu.Myslim si že stred slovenska na zraz by mal vyhovovať jak východu tak Blave a o stredoslovákoch ani nehovorím Laughing

spravne pises tatoHP Smile

joki H tune
Zaslal: 19.05.2008, 17:54 Odpovedať s citátom
co takto niekedy na prelome jula augusta?dovtey by sa to mohlo stihnut nie zorganizovat nie?kto sa toho chyti hm? Razz

morloq
Zaslal: 19.05.2008, 19:55 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
joki H tune napísal:
co takto niekedy na prelome jula augusta?dovtey by sa to mohlo stihnut nie zorganizovat nie?kto sa toho chyti hm? Razz

myslim, ze to je to moc skoro na to, aby sa vsetko potrebne postihalo. Plan celoslovenskeho zrazu vznikol uz cca pred pol rokom, a ja verim, ze sa to podari, ale priprava si vyzaduje viec casu, nech to ma uroven. Uz dnes by sme mohli zacat riesit leto v roku 2009.

tatoHP
Zaslal: 19.05.2008, 19:59 Odpovedať s citátom
...

Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:24, celkom upravené 1 krát.
omaron
Zaslal: 19.05.2008, 20:03 Odpovedať s citátom
Založený: 12 júl 2007 Príspevky: 227 Bydlisko: B.Bystrica
jj viem lebo to bol moj napad a ja som vytvoril aj temu s myslienkou celoSVK zrazu, ono by sa to dalo ale fakt len na konci leta mozno spetember. Ale museli by sme sa do toho obut vieceri s tym cielom to aj dotiahnut do konca. Co sa tyka "stredu" som ochotny, a peniazky by nejake boli predavam moj civic a idem do DE kupit iny cize este aj usetrim Very Happy mozno...a do takej akcie nieco aj vlozim keby som vedel ze to bude.... tak co lidicky... a ani na dovolenku nejdem budem stale v BB Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
morloq
Zaslal: 20.05.2008, 7:31 Odpovedať s citátom
omaron napísal:
jj viem lebo to bol moj napad a ja som vytvoril aj temu s myslienkou celoSVK zrazu, ono by sa to dalo ale fakt len na konci leta mozno spetember. Ale museli by sme sa do toho obut vieceri s tym cielom to aj dotiahnut do konca. Co sa tyka "stredu" som ochotny, a peniazky by nejake boli predavam moj civic a idem do DE kupit iny cize este aj usetrim Very Happy mozno...a do takej akcie nieco aj vlozim keby som vedel ze to bude.... tak co lidicky... a ani na dovolenku nejdem budem stale v BB Smile

Prides teraz 1.6. do Dobre Nivy? Dame rec...

socomanzelka
Zaslal: 20.05.2008, 7:39 Odpovedať s citátom
Založený: 10 máj 2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Humenné 2003 Honda Accord
ked uz Vam mozem do toho kecat.... My so socom robime uz druhy krat velky zraz Mazdaklubu na Zempl. Širave (kedze mame aj mazdu)4-dnovy, minuly rok prislo cez 40 ludi a tento rok sa zatial nahlasilo nejakych 30 su tam aj cehuni, moravaci a aj Slovaci... Organizacne to nie je az take narocne. Dolezite su tieto veci: zabezpecit ubytko a urobit program aby sa ludia nenudili a nesedeli na chatkach (izbach), treba na to cas a inak vsetko co sa da, treba vybavit cez telefon.. len pre informaciu a napad sme vymysleli napriklad: jednodnovy vylet na Ukrajinu, zabezpecila som vyhliadkove lety nad Zemplinom, ochutnavku vin v Tibave, vozenie na konoch, motokary, turu na Sninsky kamen, proste kazdy si vyberie podla chuti, moznosti je vela... minuly rok sme mali aj Mazda day, kde nam Bardejovska Mazda urobila prezentaciu aut, vecer sa vzdy grilovalo a popijalo... Tymto som chcela povedat ze nie je to az take narocne, len treba cloveka ktory pozna teren a ma chut.... A keby mal niekto chut prist a inspirovat sa na 4 dni si urobit vylet, nech sa paci, ved Japonec ako Japonec. PS: minuly rok tam prisli ucastnici aj na Felde, Alfa Romeo, nejaky Seat som tam videla a pod... Shocked
PS2: tento rok pridu organizatori (ja a soco) na Honde Laughing

Honda Accord tourer 2,4l S-type
tatoHP
Zaslal: 20.05.2008, 8:49 Odpovedať s citátom
...

Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:23, celkom upravené 1 krát.
joki H tune
Zaslal: 20.05.2008, 9:16 Odpovedať s citátom
co tak inetrnacional Japan zrazik?ja by na 4 dni siel ci pana...uzit si tu atmosferu a nie jeden den tam a dalsi het a clovek nestihne nic...mam radsej take komornejsie stretka ako veelke zrazy.osobny nazor Cool

socomanzelka
Zaslal: 20.05.2008, 9:22 Odpovedať s citátom
Založený: 10 máj 2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Humenné 2003 Honda Accord
http://forum.mazdaklub.sk/viewtopic.php?f=69&t=10688
tu najdete vsetky potrebne informacie. Ak by niekto chcel ist z Hondaclubu, poprosim cim skor dat vediet, kvoli ubytku, lebo je to tesne s tym ubytkom.... a inak sme kopa veselych ludi a pobratame sa bratm sicke Laughing

Honda Accord tourer 2,4l S-type

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 21 z 64
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 62, 63, 64  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: