alebo mozes zapoziciat micinu a ja to uz zvladnem doist...Majo&Rado napísal:zastavim sa u teba a pitny rezim nalozime do mitsupa1ec napísal:taktiez beriem pristresok a nejake stolicky, alebo aspon nieco co sa na ne bude podobat
takze na pitny rezim nebudem mat cele auto!!!.
Zraz Dobrá Niva, nedela 1.6.2008,/odchod o 11:00 TESCO-BB
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

..a dopadnes ako Matulo ked ju mal na vikend a nechcel ju vratit,lenze za ten vikend dal 3000,-sk na benzin
takze cesta do B.B. by bola draha pre teba
,chalani napisu co donesu a ty prinesies nejake pitie plus to co si pisal.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
sak ja si robim len prdel...Majo&Rado napísal:..a dopadnes ako Matulo ked ju mal na vikend a nechcel ju vratit,lenze za ten vikend dal 3000,-sk na benzintakze cesta do B.B. by bola draha pre teba
,chalani napisu co donesu a ty prinesies nejake pitie plus to co si pisal.
a to si dobre napisal NEJAKE pitie... takze ludia pozor, nie kvantum...
NO

NO

Pit sa predsa musi
Vsak stale budu stretka pred hypermarketmi tak sa nakupi tam a pojde sa na letisko 
Chlapi ja by som vedel doniest nieco taketoxtp napísal:aj ja to tak vidim....dolezity je ten gril by som povedal a palivo donho....tie ostatne veci sa nakupit mozu aj cestou....
http://image012.mylivepage.com/chunk12/ ... %C4%8D.jpg u nas to volame tarč je to pomerne velke a daju sa tam robit steaky , klobasky a vsetko mozne...
co vy nato?? a som z dediny takze ani drevo by nebol problem:D
takze chalani vec sa ma takto..moj nazor je ze gril u aj mame:) ale co tu psiete kazdy nieco donesie ja si myslim ze to je blbost.a preco?
no lebo ked napr ja donesim vodu.. druhy ma za ulohu doniest meso..a teraz si vezmi bude tam cca 20 ludi tak by som chcel vidiet ci by niekot kupoval meso pre 20 ludii.. cize asi tolko moj navrh je ze mi zabezpecime gril a palivo..a kazdy sam za seba si donesie naco ma chut ci uz slaninu spekacky kura alebo rybu
tak to bude najrozumnejsie..ja sa pokusim zohnat az dva grili ale neslubujem preto ak niekto este ma gril tak by som bol rad kebyze da info zatim tolko ktejto akcii
no lebo ked napr ja donesim vodu.. druhy ma za ulohu doniest meso..a teraz si vezmi bude tam cca 20 ludi tak by som chcel vidiet ci by niekot kupoval meso pre 20 ludii.. cize asi tolko moj navrh je ze mi zabezpecime gril a palivo..a kazdy sam za seba si donesie naco ma chut ci uz slaninu spekacky kura alebo rybu
ja nic, ja muzikant...
z dovodu prenechania orgaizacnych zalezitosti na domace osadenstvo, boli moje prispevky ciastocne zmazane...
z dovodu prenechania orgaizacnych zalezitosti na domace osadenstvo, boli moje prispevky ciastocne zmazane...
Naposledy upravil/-a pa1ec v 25.05.2008, 10:46, upravené celkom 1 krát.
NO

NO

To si chcel mysliet ako vtip, alebo ako?pa1ec napísal: ako mas v niecom pravdu, ale co ak nahodou niekto zaspi, alebo zabudne???
ked pises ze kazdy za seba, to potom ako bude hladny???
ano v tescu si moze kupit, kde sa stretneme, ale co ked natankoval za posledne kilo aby mohol doist??? nikto nehovoril ze jeden clovek ma zaobstarat nejaku vec pre kazdeho... ale bolo by pekne nesebcit a obcas mysliet aj na druhych...
btw. dufam, ze ked som natankoval za posledne kilo dostanem pod znacky a nalepky ako present od sponzora?
AHcTT
Fiat Power!
Fiat Power!
este by som chcel podotknut ze pozor pani.. ale toto bude platene lebo ja som letisko prenajal ... na den to vysllo 2000sk cize ked pride 20 aut tak sa skladame po 100sk... a ako aj omaron spomenul ze on poprosi shrinka ze donesie nealko pivo.. daco vie.. tak bude aj to lacnejsie.. cize ziadne ze nemyslenie na druhych... moj osobny nazor je to ze uz velka podsta je to ze voobec sa nam daco taketo podarilo..