Dobre, napisem to takto....budem na buske v bb(11.40)....
ti co ma poznaju ma lahko najdu, budem sa motat pri parkovisku/bus station, je tam stanok a dake buface....
ti co ma nepoznaju, tych si najdem snad ja:) mam H senzor
a ked sa nik nedostavi do vecera, tak pojdem busom do BA:D
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Denka napísal:Dobre, napisem to takto....budem na buske v bb(11.40)....
ti co ma poznaju ma lahko najdu, budem sa motat pri parkovisku/bus station, je tam stanok a dake buface....
ti co ma nepoznaju, tych si najdem snad ja:) mam H senzor
a ked sa nik nedostavi do vecera, tak pojdem busom do BA:D
ok Denka 11:40 zajtra tam budem kuk moje foto hadam najdes hondu moze tak byt ?
Majo&Rado napísal:Uz sme v B.B.dost tu prsalo.Zajtra vas niekde pockame,len neviem este kde a niekto by mal ist po Denku,kto vie kde je ta zastavka busu .
Majo&Rado napísal:Uz sme v B.B.dost tu prsalo.Zajtra vas niekde pockame,len neviem este kde a niekto by mal ist po Denku,kto vie kde je ta zastavka busu .
Vezmem ju ja
Super,dakujem .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
pa1ec napísal:kokso akoze nikto necita moje prispevky... to som fakt nadseny...
ja som ich citala pa1ec, ja viem ze aj ty mas nieco v BB, len si sa nevyjadril k poslednemu mojmu, ku konecnemu.....nemohla som cakat na poslednu chcvilu.....nehnevaj sa:(
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti