Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
Blitzkrieg
- Dátum registrácie: 17.02.2008, 9:30
- Garáž (2)
panove a damove
ja rano idem s manzelkou na pokus cislo2 na juniora,ak manzelka ostane v hospital,coz znamena ze novy pirat ciest bude na svete "po ockovi" tak hadam dobehnem za vami. Ak nedobehnem tam ma ospravedlnite a prajem Vam vsetkym pekny benzinovy dnik. Salute
-
socomanzelka
- Dátum registrácie: 10.05.2008, 11:52
- Garáž (1)
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
Pekny zrazik len prekvapila a zaskocila nizsia ucast a mensi zaujem sa zapojit do disciplin
nechapem turistov ktori pridu na upravenych autach a cely cas pri nich stoja
U mna ma 100 bodov chlapik na favorite, skoda ze tie posledne hodiny nie su na kamere
Radsej pomlcime kto mal najlepsi cas na slalome
by sme sa museli vsetci cervenat
dietny kombik na 17-kach na to natrel
do zrazenia
U mna ma 100 bodov chlapik na favorite, skoda ze tie posledne hodiny nie su na kamere
Radsej pomlcime kto mal najlepsi cas na slalome
do zrazenia
Naposledy upravil/-a xx290 v 01.06.2008, 19:08, upravené celkom 1 krát.
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
joou tato citas mi myslienky...kedze sme akosi neprebrali par veci pri kofole tak ich mozme zacat kludne riesit tuna...ja som vsetkymi desiatimi za co sa tyka oficialneho stretnutia Hondakov aj nejakeho navrhu na "klub v klube"...na origos merany slalom by som siel velmi rad ale asi mi bude treba inu karu,nieco ako ma Pito 25,male rychle,vykochat a hajdee,mna tie slalomy nejak chytili
..inac tato a Marek velka vdaka za zapozicanie a skusenie vasho Vti,prisambou uz som sa viezol v kdecom ale toto je nakladacka s velkym N...
..auto ide jak (censored)....ktosi chcel opekat no nakoniec sme opiekli sami seba
ale aj napriek tomu ze bolo menej ludi bolo viac Hond ako prvykrat a verim ze sa to bude len a len zlepsovat...rad som videl stare tvare a mohol sa zase trosku vysalit...pohar za to salenie uz zdobi policku a aj ked to nebol nejaky brutal slalom robi velku radost
see ya next time
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

Takze nejake foto odo mna co som stihol nafotit
http://fotoalbumy.azet.sk/adgo/2008-06- ... 805a6ce308
http://fotoalbumy.azet.sk/adgo/2008-06- ... 805a6ce308
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1