Takze pacilo sa aj mne a aj pani "notovej"(hlavne tie sprintiky ).
Inak az na to slnko a to ze tiez vyzeram ako spekacka bolo super. Spoznali sme novych ludi, a aj organizacia bolo myslim super. Obcerstvenia vyse hlavy tiez chvalime
Tesime sa na buducu akciu.
CIVIC MA9 D15Z3 EX
ACCORD CL9 K24A3 EX
ACCORD CH7 F20B6
KAMIKAZE FAHRER
- AHcTT-
som spokojny (je tam aj moje auto na fotkach) az na tie znacky ...
1999 Honda Accord 2.0i VTEC ES
Dve veci sú nekonečné: vesmír a ľudská hlúposť; ale vesmírom si nie som istý. A. Einstein
Nikdy nebojuj proti ľudskej hlúposti, nikdy taký boj nevyhráš.
Nikdy nepresviedčaj blbca, že ním nieje.
bratislava a okolie bola zucastnena poctom 11kuskov, mozno viac... ked tam pocitam aj peta (pcs)...
ako nechem rypat ale na to ze to bol zraz v podstate v strede slovenska tak BB a akolie sa moze hambit tym poctom...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
pa1ec napísal:bratislava a okolie bola zucastnena poctom 11kuskov, mozno viac... ked tam pocitam aj peta (pcs)...
ako nechem rypat ale na to ze to bol zraz v podstate v strede slovenska tak BB a akolie sa moze hambit tym poctom...
nechcem rypat ale aj ja musim!
bohuzial ak ste si MILY BLAVACI vsimli tak v BB neni tolko registrovanych hondakov ako v BA a ked tak aspon si nemyslime ze sme nieco viac...(myslim si ze to nebol len moj pocit , cest vinimkam paradoxne tie nemali hondu) my sme sa snazili zohnat co najviac hondakov bohuzial, ja som v klube strasne malo poznam len par chalanov co maju hondy a vsetci prisli takze ja som spravil maximum...myslis si ze mne osobne neni luto ze tam bolo tolko malo Bystricanov:(