jojo chlapi dva dni,ale myslim že do úvahy prichádza až september,jul,august su dovolenkove mesiace a aj tych väčšich akcii je v lete dosť a je z čoho vyberať
tatoHP vykopal valasku , zapad vs stred vs vychod o GULAS a KOFOLU - a hovorme teda o krajoch, mame pred sebou krajsky duel o najvacsi pocet aut, nie ludi, aut a dokazom budu ECV
no ze by bolo dlhsie by som netvrdil, je to kratsie to druhe, ale lepsi beton a bez kamienkov.....ktorymi mam obity cely zadok koli driftovaniu niekoho auta so zadnym nahonom ale nic to, turtlewax:D inak ked sme uz pri tom tak asi sa pocet moc neda obmedzit na viac hond, kdezto u nas v BB ju maju bud pani ktory poberaju penziu, damy co ju poberaju tak isto a my:D a to sme officialne asi 4 co ja poznam s BB znackou....
xtp napísal:no ze by bolo dlhsie by som netvrdil, je to kratsie to druhe, ale lepsi beton a bez kamienkov.....ktorymi mam obity cely zadok koli driftovaniu niekoho auta so zadnym nahonom ale nic to, turtlewax:D inak ked sme uz pri tom tak asi sa pocet moc neda obmedzit na viac hond, kdezto u nas v BB ju maju bud pani ktory poberaju penziu, damy co ju poberaju tak isto a my:D a to sme officialne asi 4 co ja poznam s BB znackou....
nezufal by som, aj penzisti sa pocitaju, treba najst sposob ako ich oslovit