pani uz to nerieste bolo dobre uznajte kazdy aj ked sme vytvorili skor skupinky ako jeden celok dalo sa to v pohode az nato ze som prehral sprint s rumym ble...
si sa tesil ze ma mozes porazit coo ) vsak ale aspon som ja dakoho predbehol..ved moja slecna modra je leniva.. trosku ale to mne staci poslucha to auticko tak je dobre
xtp napísal:no ze by bolo dlhsie by som netvrdil, je to kratsie to druhe, ale lepsi beton a bez kamienkov.....ktorymi mam obity cely zadok koli driftovaniu niekoho auta so zadnym nahonom
Ja som na stastie pocas baletu zetka nic nekupil, za to som si pekne vyzdobil celne sklo a kapotu pocas prveho sprintu kde sa alien dostal predomna a potom som sa uz len citil ako james bond ked po nom strielaju z gulometov. Hadam to v zime nezacne pracovat.
nahlasime poistnu udalost a bude to
1999 Honda Accord 2.0i VTEC ES
Dve veci sú nekonečné: vesmír a ľudská hlúposť; ale vesmírom si nie som istý. A. Einstein
Nikdy nebojuj proti ľudskej hlúposti, nikdy taký boj nevyhráš.
Nikdy nepresviedčaj blbca, že ním nieje.
Tak ahoojte lidicky, som rad ze sme sa stretli na Nive bolo mi tam fajn, dakujem za casaky, odysiel som skor ako vecsina ale isiel dom do DE musel som ist este vybavovat veci do BB a vysledok vyletu je ten ze uz mam svoj sen civic coupe verim ze sa coskoro zas uvidime a pride aj vychod