Ale bol to 2-takt. Na volnobej ho malo zvuk jak Trabik ale tocilo to jak motorova pila a islo to na 5-ke vyse 140. Ked som dal 6 tak uz to skapinalo
motorkari HONDACLUB-u SLOVENSKO
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Ja som mal babetu...Tiez isla 60 ale bola 2-rychlostna
. Potom som jazdil na na nejakej 125 Honde. Ale nespomeniem si uz na nazov
Mal som 16 rokov a ziadny vodicak
Ale bol to 2-takt. Na volnobej ho malo zvuk jak Trabik ale tocilo to jak motorova pila a islo to na 5-ke vyse 140. Ked som dal 6 tak uz to skapinalo
neprehnal. Ide to na 1-tke 110. Ma 170 kg a s otvorenym filtrom, ladenymi zvodmi a vyfukom to ma (zmeranych na brzde) 165 koni.
..ale pisal som, ze s dobrym jazdcom. Ja to urcite nedam, lebo je problem najst pri akceleracii kompromis medzi tym, aby to zacalo hrabat a tym, aby sa to zacalo dvihat na zadne. Dufam, ze sa mi jedneho dna podari to zrychlenie nejako zmerat..[/quote]
HMT: ja viem ake ma parametre-seriovo! tych 165 konikov je pekny vysledok
, mas ich na kluke alebo na kolese? s tym, ze 1ka da 110 mas pravdu v podstate, ale kym sa tam natoci tak to cosi trva a je to trosku viac ako 2,2s, ale to len tak okrajovo. na 2006 litry mi spinal obmedzovac na jednicke pri 143km/hod myslim, zalezi ale velmi od prevodu-rozeta vs. male kolecko. myslim, ze ani motoGP specialy sa nepohybuju na 2 sekundach, ale kto by to aj meral, takyto udaj nema prakticky ziadnu vypovednu hodnotu
. este raz gratulujem a prajem vela zabavy bez problemov
..ale pisal som, ze s dobrym jazdcom. Ja to urcite nedam, lebo je problem najst pri akceleracii kompromis medzi tym, aby to zacalo hrabat a tym, aby sa to zacalo dvihat na zadne. Dufam, ze sa mi jedneho dna podari to zrychlenie nejako zmerat..[/quote]
HMT: ja viem ake ma parametre-seriovo! tych 165 konikov je pekny vysledok
OT
Len tak pre zaujimavost Formula 1 (Renault R26/2006) ma zrychlenie nasledovne.
0 to 100 km/h (62 mph): 2.0 seconds
0 to 200 km/h (124 mph): 3.9 seconds
0 to 300 km/h (186 mph): 8.6 seconds
Vsimnite si, ze vsetky hodnoty su uvedene od 0. Dalej pisu, ze potencionalne zrychlenie monopostu podla vykonu a prevodovky je 1 sekunda na 100km/h, no z dovodu trakcie pri rozbiehani to nedokazu preniest. Chudatka, pri takom zrychlenie maju od 1 - 2 G a ani sa nezaprasi.
Pri moto GP som sa nedopracoval k nejakym presnym hodnotam ale pod dve sekundy to nebude uz len z dovodu, ze motorky dragster maju zrychlenie od 0.7 - 1.3 sekundy na 100km/h. A to su stroje trocha ineho kalibru a zamerania.
A pri prenasani tych stoviek koni pouzivaju o trochu sirsi rozmer pneumatik ako naprikad kolesa motoriek v moto GP ci kolesa F1.
Len tak pre zaujimavost Formula 1 (Renault R26/2006) ma zrychlenie nasledovne.
0 to 100 km/h (62 mph): 2.0 seconds
0 to 200 km/h (124 mph): 3.9 seconds
0 to 300 km/h (186 mph): 8.6 seconds
Vsimnite si, ze vsetky hodnoty su uvedene od 0. Dalej pisu, ze potencionalne zrychlenie monopostu podla vykonu a prevodovky je 1 sekunda na 100km/h, no z dovodu trakcie pri rozbiehani to nedokazu preniest. Chudatka, pri takom zrychlenie maju od 1 - 2 G a ani sa nezaprasi.
Pri moto GP som sa nedopracoval k nejakym presnym hodnotam ale pod dve sekundy to nebude uz len z dovodu, ze motorky dragster maju zrychlenie od 0.7 - 1.3 sekundy na 100km/h. A to su stroje trocha ineho kalibru a zamerania.
165k na zadnom kolese..30b1 napísal: HMT: ja viem ake ma parametre-seriovo! tych 165 konikov je pekny vysledok, mas ich na kluke alebo na kolese?
P.S. Kaslat uz na tie sekundicky..... hlavne ze je FUN. Aj tak sa ten vykon neda v premavke prakticky vobec vyuzit. Dufam, ze sa aspon raz za toto leto dostanem na okruh do Brna, pripadne Panonia...
Hamlet
to HMT: presne tak ako pises, len nech je zabava, a ten okruh odporucam, neskutocny zazitok je toHMT napísal:165k na zadnom kolese..30b1 napísal: HMT: ja viem ake ma parametre-seriovo! tych 165 konikov je pekny vysledok, mas ich na kluke alebo na kolese?
P.S. Kaslat uz na tie sekundicky..... hlavne ze je FUN. Aj tak sa ten vykon neda v premavke prakticky vobec vyuzit. Dufam, ze sa aspon raz za toto leto dostanem na okruh do Brna, pripadne Panonia...
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
Ked bude viac casu skusim nieco nakrutit onboard + nejaky zvuk.. aj ked asi nezozeniem tak kvalitny mikrofon, ktory by sa s tym zvukom vysporiadal.Performance napísal:kua to je krása!slint slint
Hoď aj nejaké video z jazdy alebo aspoň nech tam je počuť ten zvuk..mňam
Ako povedal Morloq, ked to pocul: "Ide z toho strach!"
Nebyt mna, asi by skoncila rozobrata a predana na diely. Som velmi rad, ze sa mi ju podarilo takto "zrenovovat" do povodneho stavu.
patrick: dik
A este raz velke DAKUJEM patri Majovi a Radovi, bez ktorych by nebola..
Hamlet