Tato: Vyzeras, ze mas este kopu elanu a chuti robit zrazy, ale ja sa bojim toho, ze ked si dame priliz vysoke ciele, nebude to uz taka zabava. Ako som pisal, videl som uz niekolko pripadov, ked ludia vymysleli nieco lepsie, ale z toho vznikli zavaezky a zodpovednost, kvoli comu sa dotycni ludia zmenili z "hlavnej atrakcie" na "organizatorov v pozadi", ktorych ostatni este aj upodozrievali z nenalezitych vyhod..
Zatial by som pokracoval v zrazoch tak, ako doteraz. Vobec mi nevadi, ze sa schadza len 10-20 aut, nikoho nebudem nutit chodit na zrazy, aby mi potom vycital, ze nie je spokojny. Nech pridu len taki, co chcu aj davat, nielen si zobrat.
Ked niekto nema zaujem o toto forum, asi nebude mat zaujem ani o zrazy, takze roznasanie letakov a vnucovanie reklam na HC.sk sa mi zda zbytocne (nalepky a podznacky su OK, nie su vtierave).
Na H-C.cz som nasiel stary clanok o tom, ako sme pred 2 rokmi skusali robit zrazy
http://www.honda-club.cz/view.php?id=121, pre mna je to nostalgia, no mozno si niekto rad precita, ako boli na zraze 3 auta a pritom bol zraz super kvalitny (to este moj civic vedel lietat)..