Autor |
Správa |
< Zrazy ~ VELKY "BRANDovaci"(oznacovaci) ZRAZ, BA 22.6.2008 |
Prides na tento zraz?
Ano |
[ 40 ] 75% |
|
Nie |
[ 6 ] 11% |
|
Neviem |
[ 7 ] 13% |
|
Celkom hlasov : 53 |
|
Moklok |
Zaslal: 22.05.2008, 19:41 |
|
|
Založený: 23 apríl 2008
1992 Honda CR-X |
ja tak isto pridem, prvy krat kuknut
a uz tam nieje ten velky stan |
|
|
Návrat hore |
|
PoD3s |
Zaslal: 25.05.2008, 21:44 |
|
|
Založený: 14 apríl 2008
1994 Honda CR-X |
ahojte vsetci.chcem sa spytat na zraz 22.6.,ze ci ostaneme na jednom mieste alebo bude aj nejaky presun?a co stoja tie podznacky?a su uz aj ine nez tu na obrazkoch?len tak informacne...dik |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 26.05.2008, 7:36 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
PoD3s napísal: ahojte vsetci.chcem sa spytat na zraz 22.6.,ze ci ostaneme na jednom mieste alebo bude aj nejaky presun?a co stoja tie podznacky?a su uz aj ine nez tu na obrazkoch?len tak informacne...dik
O podznackach je vsetko tu:
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=1836
Presun sa zatial ziadny neplanuje. Vsetko potrebne sa vsak dozvies s bliziacim sa terminom zrazu. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 05.06.2008, 14:21 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
Takze vazeni,
miesto zrazu 22.6.2008 o 15:00 bolo definitivne stanovene: PARKOVISKO POD MOSTOM LAFRANCONI.
Vojst na dane miesto sa da iba zo smeru: Karlova Ves, Dubravka, resp. od Sitiny - smer Mlynska dolina, Karlova Ves. Ti, ktori pridete z dialnice - teda po moste Lafranconi, musite za mostom smerovat na Mlynsku dolinu, tam sa na svetlach otocit spat do mesta a ste tam..
Ak by niekto nahodou nevedel ako sa tam dostat, alebo mal s tym akekolvek problemy, radi vas budeme navigovat. Staci poslat SS niekomu z HC Team-u a my vam dame tel. cislo, na ktore mozete volat, ked budete pobliz. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 05.06.2008, 16:28 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
HMT napísal: Ak by niekto nahodou nevedel ako sa tam dostat, alebo mal s tym akekolvek problemy, radi vas budeme navigovat. Staci poslat SS niekomu z HC Team-u a my vam dame tel. cislo, na ktore mozete volat, ked budete pobliz.
radsej spravte mapu
p.s.:komplikovanejsie miesto sa asi fakt nedalo najst co? |
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.06.2008, 16:53 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
2Bera napísal: HMT napísal: Ak by niekto nahodou nevedel ako sa tam dostat, alebo mal s tym akekolvek problemy, radi vas budeme navigovat. Staci poslat SS niekomu z HC Team-u a my vam dame tel. cislo, na ktore mozete volat, ked budete pobliz.
radsej spravte mapu
p.s.:komplikovanejsie miesto sa asi fakt nedalo najst co?
...slubil som,ze nebudem arogantny...takze ti odpisem milo aj ked stale rypes,ak by to bolo pre teba az take komplikovane a najkomplikovanejsie co sa ani necudujem pri tebe tak kludne pridem po teba niekde,vsak takym ako ty treba pomahat .Si tu vynimocny... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
matis007 |
Zaslal: 05.06.2008, 17:30 |
|
|
Založený: 18 december 2006
1998 Honda Civic |
Majo&Rado napísal: 2Bera napísal: HMT napísal: Ak by niekto nahodou nevedel ako sa tam dostat, alebo mal s tym akekolvek problemy, radi vas budeme navigovat. Staci poslat SS niekomu z HC Team-u a my vam dame tel. cislo, na ktore mozete volat, ked budete pobliz.
radsej spravte mapu
p.s.:komplikovanejsie miesto sa asi fakt nedalo najst co?
...slubil som,ze nebudem arogantny...takze ti odpisem milo aj ked stale rypes,ak by to bolo pre teba az take komplikovane a najkomplikovanejsie co sa ani necudujem pri tebe tak kludne pridem po teba niekde,vsak takym ako ty treba pomahat .Si tu vynimocny...
podla toho ako to napisal HMT ani ja neviem kde to je, niektory totiz BA vobec nepoznaju. Ta mapka by bodla. |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.06.2008, 18:21 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
...mapka bude...
..,miesto bolo vybrate kvoli vam, aby sme sa nepiekli na slnku a nabrezie bude pravdepodobne obsadene.
Mozeme niekde stretnut a priviest vas tam.Dajte navrh kde vas pockame. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
svobie |
Zaslal: 05.06.2008, 18:47 |
|
|
Založený: 10 január 2007
|
dobre ze to nebude na slnku jazdim tadial kazdy den,ale na to parkovisko sa tiez dostat neviem,nikdy som to nepotreboval |
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 05.06.2008, 19:12 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
chalani, uz ste velki
Most Lafranconi |
|
2Bera |
Zaslal: 05.06.2008, 20:19 |
|
|
1994 Honda Civic Coupe |
parada uz viem kde je parkovisko |
Návrat hore |
|
MaroK |
Zaslal: 05.06.2008, 21:06 |
|
|
Založený: 20 február 2008
2009 Honda Civic |
ha to mozem dojst aj peso byvam kusok =D Myslim si ze by bolo lepsie sa presunut az k brehu , s autami sa tam da dostat v pohode aby presli aj dalsie viem lebo tam chodievam , nejsu tam ziadne tabule zakaz vjazdu ani nic podobne a aspon by sme neboli hned pri ceste na ociach a pod mostom kde to stale huci od kamionov ktore prechadzaju nad nasimi hlavami ... co vy na to ? |
_________________ Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.06.2008, 21:11 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
MaroK napísal: ha to mozem dojst aj peso byvam kusok =D Myslim si ze by bolo lepsie sa presunut az k brehu , s autami sa tam da dostat v pohode aby presli aj dalsie viem lebo tam chodievam , nejsu tam ziadne tabule zakaz vjazdu ani nic podobne a aspon by sme neboli hned pri ceste na ociach a pod mostom kde to stale huci od kamionov ktore prechadzaju nad nasimi hlavami ... co vy na to ?
Pocitali sme s tym,lebo chceme aj fotit.Je to 100m odtial takze sa mozeme potom presunut . |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 05.06.2008, 23:12 |
|
|
1994 Honda Civic Coupe |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.06.2008, 23:22 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
2Bera napísal: Majo&Rado napísal:
...slubil som,ze nebudem arogantny...takze ti odpisem milo aj ked stale rypes,ak by to bolo pre teba az take komplikovane a najkomplikovanejsie co sa ani necudujem pri tebe tak kludne pridem po teba niekde,vsak takym ako ty treba pomahat .Si tu vynimocny...
sak moze pisat jak furt nic ma tu neprekvapi
a skuste myslet aj na mino BA ludi co nepoznaju do bodky blavu a jedna mapka s carami povie viac ako veta kade ist ked nemam ani predstavu ze co kde je
Ty si asi naozaj trosku pribrzdeny,tebe nestaci raz napisat,ze mapka bude...ty musis napisat nieco aby si mudroval,rypol aj ked blbost...,aj ked uz na to niekto odpovedal...nestaci napisat,ze mapka bude,ze pre tych ktori netrafia mozeme niekde prist...normalnym to staci,tebe nie. |
|
Návrat hore |
|
|